Fredag...

Nu sitter jag här med min dator i knät och kaffekoppen bredvid...I love it!!!
Idag är jag dessutom helt själv!  Har percis gått upp, duschat och sen intagit en brakfrukost. Satte klockan på 11 och fattade inte vad det var som lät när den ringde. Var uppe och hjälpte mina killar i väg i morse, annars brukar jag inte kunna sova så länge.

Festen igår var riktigt skoj!  Vi åt gott och drack ännu godare. ( maten var faktisk sådär, men vill inte låta negativ.) Det var kyckling och potatisgratäng. Ganska smaklöst. En sak var lite smårolig, eller inte... Men iallafall så hade vi paxat platser så att alla vi arbetskamrater skulle kunna sitta ihop men helt plötsligt satte sig vår högsta chef vid vårat bord. Alltså våran chefs chef! Det kändes  ite småjobbigt faktiskt, kanske fånigt att känna så men jag tror alla vi kände oss lite småbesvärade att ha henne där. Dessutom fick hon sås över sig! Servitören shabblade med hennes tallrik så hon fick sås över sin ljusa kavaj och hela armen...HON av alla. Stackare.
När maten och efterrätten var intagen så gick vi ner o satte oss vid baren. Vi dansade och satt o pratade.Vi pratade lite om allas ålder. Men faktum är att alla vi känner oss ganska jämngamla trots att vi är mellan 22-63 år! Härligt gäng...
Det var mycket folk ute faktiskt, ändå bara en vanlig torsdag! Kom hem vid 01 ca så det blev inte så sent. Men är ändå lite mör.

Idag har jag inga större planer förutom att jag ska åka o handla innan jag hämtar mina små älsklingar...
Patrik ska på afterwork i kväll och jag o barnen ska äta tacos o käka snask=fredagsmys!

I morgon ska vi åka till Varberg o kolla på en campingplats!!! Vi funderar på att ställa upp vår husvagn på försäsongsplats där. Dvs mellan den 24 april-21 juni. Hade varit rätt shysst att ställa upp den så man slipper packa i och ur den inför varje gång man ska ut... Men under vår semester så vill vi kunna flytta den. Men iallafall så ska vi kolla på Träslovsläges camping. De hade rätt ok priser. Får se om det är fint. En liten lördagsutflykt!

Nu ska jag plocka lite sen handla.


Flitig...

Nu blev det så att jag köpte färg till håret ändå. Så nu ser jag inte såå himla blond ut längre. Jag vantrivdes väldans i den färgen. Så nu är håret askblont=råttfärgat. Men hellre det än polsk blond. Även denna gång tänkte jag att det skulle se ut som slingor, men det blev ganska enhetligt igen... Jag är ingen hejjare på att göra slingor! : )

Så idag kommer jag att ha tvättat o blåst håret typ 3 ggr! Klädvalet inför kvällen är klart. Inget uppseendeväckande utan svart KJOL o en svart o silverrandig tröja. Lät jättetråkigt men det blir rätt fint tror jag.

Nu ska jag kolla bussarna in till stan, putsa mina stövlar, lämna böcker (försenat) på bibblan, hämta ut paket från hm o sist men inte minst hämta min minsta älskling på dagis! Sen ska jag göra mig iordning inför kvällen.

Hörs i morgon...

Oj då...

Idag är han ju frisk.. Jag tror att han skulle kunnat gå till skolan. Men det är jätte svårt att veta dagen innan. Han har ätit två rostade mackor så nu är han på G!! Superskönt.

Ang. min hårfärg så låter jag det vara så här ljust. Jag ska försöka lägga in lite bilder såsmåningom...

I kväll ska jag på fest. Hela Tuve-Säve sdf (de som vill) ska gå till Palace och äta och dricka gott. Alla MINA arbetskamrater ska med. Det ska bli superkul! Men klädproblemet kvarstår... Jag var o kollade efter något nytt igår. Hittade inget som jag ville ha. Kom hem med ett tvåpack strumbyxor och ett par svarta benvärmare. Vet inte ens om jag ska ha kjol!? Allt är storblommigt och eller skuret under bysten och det är inte snyggt på mig tycker jag!!!! Jo, om jag hade varit gravid.  Har lånat lite kläder så nu ska jag snart gå o prova ut något...
Ska även försöka städa undan här. Man vet aldrig hur man mår i morgon.. ha ha.

Sebastian sa något roligt precis...: Han kände på mitt knä och tyckte det var spetsigt. Han menade på att det var nog så för att jag kommer från Gotland! Så ni som läser här och är från Gotland... Känn på era knän i halvböjt läge! Är de spetsiga så kanske det ligger något i det han säger? Ha ha! Jag vet att min syster Anna har det iaf.

Shit...Sebastian pratar oavbrutet så visst är han frisk!!!  
 
Ha det bra!

Kunde inte hålla mig...

Så jag har gjort slingor redan... Fast det blev inte så mycket slingor utan mera helfärgat!!!!! Iallafall fram på hö sida! Alltså HELT misslyckat.
Blir så trött på mig själv. Min filosofi är den att: bara det går fort så spelar det mindre roll om det blir bra... Ingen bra filosofi jag vet...
Så nu ser jag ut som en polsk kvinna. Sådär gul orange färg i håret... ( ursäkta fördomen)

Så nu åker jag och inhandlar mera slingor, denna gången i en mörkare färg. typ brun??? Sebastian får hänga på, mutar honom med Mc donalds. En sån luch skadar inte hans supermagra lilla kropp...

Skriver om resultatet ikväll.

Det finns hopp...

Ytterligare en dag hemma...

Men idag verkar Sebastian må mycket bättre. Han kräktes inget mera under hela dagen igår. Så i morgonbitti kl 06.30 har det gått 48 timmar sedan sista kräkningen. Men får se om han orkar gå till skolan i morgon, är tveksam. Igår gick han och la sig kl 19.30 och sov till kl 8 i morse! Han sov fast Simon var uppe på toa (vägg i vägg med Sebastians rum) och grejade med sina nappar och pratade högt o ljudligt med och om sina dinosaourier... 
Nästa utmaning är att få honom att börja äta igen. Han lägger ju av att äta så fort han blir det minsta sjuk. Men det klart att man inte har aptit om man är magsjuk, men jag är tveksam till att detta var magsjuka faktiskt.
Han var iallafall jättetörstig när han vaknade. Drack ett jättestort glas vatten. Bara det!

Jag var och klippte mig igår och blev supernöjd! Det är uppklippt kort i nacken och längre på sidorna. Typ nån slags page.Nej kanske inte page, det lät tantigt..Mera en flikig variant av uppklippt... he he. I kväll tänkte jag slänga i lite slingor... Jag har en förpackning som stått ett antal månader uppe i badrummet, hoppas inte det finns något bäst före datum på sånt...?  Anledningen till denna plötsliga hårfixering är att jag ska på fest på torsdag och vill känna mig lite fräch... Annars är jag ju ingen flitig frisörbesökare direkt... Klipper mig kanske 2 ggr/år.
På tal om den festen så vill jag gärna hitta något nytt fint att ta på mig. Vet bara inte när jag ska hinna göra det. Hade tänkt hinna det mellan jobbet idag, skulle slutat 13 och tills jag skulle hämta Seb i skolan kl 15 inför simskolan.Inget blir som man tänkt...

Nu bad Sebastian och få en äggmacka... Måste fixa det snabbt som ögat innan han ångrar sig!!!!

Hemma och vabbar... IGEN!!!!!!!!

Blir sååå trött.

Vaknade kl 05.20 av att Sebastian var uppe och kräktes... Ja, varför INTE????????????????
Missförstå mig nu inte. Jag blir ju givetvis inte sur o trött på det stackars barnet. Men på hela situationen.
Vi höll på HELA förra veckan och pussla o trixa om vem som skulle vara hemma med Simon då han var febrig.
Denna vecka är det liksom inget snack om vem som får va hemma för Patrik går på kurs inne i stan och kan inte vara hemma.
Shysst februarilön...Not.
Nu håller vi tummarna för att ingen mer i familjen åker på detta.
Sebastian är relativt pigg ändå. Har "bara" kräkts två gånger (hittills). Och är inte utslagen på något sett, men noll aptit. Har druckit lite vatten till frukost.
Nåväl. Får se vad det blir av detta. Suck.

Hurra hurra!!!

Vi har hämtat vår lilla polo! Det gick på 27 000... Fast inte för oss utan för försäkringsbolaget!!!!
Vi betalade 500 för självrisken och 1000 för att de bytte kopplingsvajern också. Kopplingen har varit lite tjorvig sen vi köpte den. Så de bytte vajern för att kolla om den möjligvis kan bli bättre... Så totalt 1500 blev det. Helt ok faktiskt, nu får vi VERKLIGEN hoppas att det inte händer något mer med den.

Efter jag hämtat barnen på dagis resp. skola så åkte vi hem och hör och häpna så var vi ute en sväng .Till och med Simon tycket att det var ok att vara ute en stund, tills fingrarna var stelfrusna o röda på honom. Han VÄGAR att ha vantar!
Och jag blir såå irriterad på honom. Varför inte bara ta på vantar så blir det varmt och skönt om händerna...? Ohh.
Iallafall så hade vi sällskap av en utav Simons små kompisar och hans trevliga mamma (grannar till oss).

Vid 17 tiden ringde Patrik som var på väg hem från stan med buss( han går på kurs denna veckan) och frågade om vi kunde hämta polon idag ändå. (Se stycket ovan)Vi hade egentligen bestämt att INTE göra det idag. Men vi packade in oss i bilen, efter mycket strul... Barnen började bli hungriga så vi fick ta med mackor (knäckemackor) som de åt i bilen...
Hade precis stoppat i dom i bilen då var Simon kissenödig. Ur med honom igen, men sen kom vi iväg iallafall. Jag beställde kinamat när Patrik var inne o "gjorde upp" med verkstadsgubben. När jag skulle springa in o hämta maten så hade de missförstått min beställning så Patrik höll på att få stekt ris i stället för stekt spagetti. ( Han gillar inte ris så mycket). Så då fick vi vänta typ 10 min på rätt mat. Men SEN åkte vi hem o då var kl 18.30. Ett tag kändes det som om vi ALDRIG skulle komma hem. Två trötta och hungriga barn och klockan som skenar iväg är ingen bra kombination.
Simon har ju inte gått på dagis på 9 dagar så jag har full förståelse för att han var supertrött efter första dagen på dagis. Seb vill hem oavsett vad vi gör eller är någonstans faktiskt. Han är en riktig hemma räv!

Det blev lite rörigt. Men jag var så glad över att bilen är hemma så jag började i "fel" ände... He he, rörigt som sagt.

Hej hej...

Nu är det söndagkväll och jag till skillnad mot många andra tycker att det är en av veckans mysigaste kvällar...
Varför vet jag inte, för det är ju inte direkt så att jag längtar efter en ny arbetsvecka eller så men jag har nog så länge jag kan minnas gillat söndagar i allmänhet.

Igår var det Simons födelsedag! Han hade första kalas någonsin och började fråga så fort han vaknade om när kompisarna skulle komma! Dessutom undrade han om det var tomten som skulle komma med paketen... Sött.
Inte så lätt att veta eftersom det var tomten som var här o lämnade paket alldeles nyss känns det som!
Iallafall var det ett väldigt bra o trevligt kalas! Han fick väldigt fina presenter av sina små kompisar: bilar, böcker ,pussel, matlåda och drickflaska. Säkert något mer men jag kommer inte ihåg... Av oss fick han: bilar, kikare, motorcykel, savanndjur och en pruttkudde som var lika rolig för Sebastian... Den ligger tyvärr på vårat förrådstak för tillfället. Seb skulle se hur högt han kunde slänga den när han var ute... Så nu får vi se om den klarar kylan utomhus för vi har inte tagit ner den än.

Idag har vi återigen köpt grejer på annons på blocket. Vi har varit på jakt efter bokyllor i björk till Sebastians rum. Så när jag kollade på fm så fanns det en annons som vi slog till på. Dessutom bodde annonsören här i Kärra! Smidigt. Så nu har han mycket plats att sätta alla sina grejer på. Dessutom kan han ställa upp saker högt så att lillebrorsan inte når dom!

Tydligen har jag fått virus på min dator. Inte så konstigt då jag dagligen (länge) har fått påminnelse om att jag måste förnya mitt virusskydd. Jag har sagt  till min kära man som ändå är i "datorbranchen" att fixa nytt. Men han tog det hela med ro. Även nu när det är ett faktum. Det är inget jag märker på datorn, men det känns som om någon spionerar på mig och kan "se" allt jag skriver o är inne på. Så är det säkert inte men jag blir lite nojjig.  Men OM nu någon skulle vilja se vad jag skriver eller är inne på så får dom gärna det. Jag har inte betalat med kort via denna datorn och jag har inget bankprogram här heller. Förmodligen funkar väl inte ens virus så men vad vet jag.. Ha ha.

Patrik sitter ute i köket och bygger lego!!! Seb fick ett jättepaket starwars lego i julklapp... Det var väldigt mycket delar och ganska avancerat. Men Sebastain var med o byggde i två timmar iallafall. De får nog fortsätta i morgon kväll också, även om Patrik sitter där en stund nu ikväll.

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag går och lägger mig.

Bye bye.























Hejsansvejsan!

Nu var det ett tag sen jag skrev. Den här veckan har varit lite konstig... Mån och tis var jag hemma med Simon, ons var Patrik hemma och torsdagen delade vi på. Och så idag fredag har jag varit hemma igen. Men jag tror faktiskt att han skulle kunnat gå till dagis idag. Men vi vill inte riskera att han skulle få ett bakslag till i morgon...  Om någon frågar vad han varit för sjuk, så vet jag knappt... Lite feber till och från, hosta och lite snorig. Febern har verkligen gått upp o ner. Men idag har han varit hur pigg som helst. Lite frustrerad  och väldigt leksugen. Det gick inte SÅ bra ihop med att jag skulle städa huset... Ha ha!
Han ser mycket fram emot sitt allra första kalas någonsin!!! Sebastian däremot ska fly hem till en kompis. Han säger att han inte orkar med så många "bebisar" på en gång...

Vi ska snart sätt oss och slå in Simons paket. Var och köpte dem sista nu ikväll. Sedan åt vi hemmagjord pizza. Lite sedvanligt "fredagsmys" och barnen lekte lite o vips var klockan 21.

Idag har jag beställt tid till frissan. Jag ska på företagsfest på torsdag och vill frächa till mig lite. Som vanligt är jag ute i sista minuten med att beställa så jag fick en tid på tisdag kl 13.30 fast jag jobbar till 15... Hm, får se hur jag löser det. Det var den enda tiden som fanns... Funderar på att lägga slingor efter jag klippt mig. Själv alltså. Har aldrig gjort det på mig själv, får se om jag vågar. 
 
Jag tänkte redan avsluta för jag är trött trött trött och ska ännu slå in paket...

Skriver antagligen mera på söndagkväll. Hej tills dess.


Hej.

Jag börjar med den bästa nyheten! Ang. vår Polo (bilen) så går skadan ( att motorn skurit) på GARANTIN!!! Hurra hurra!
Så det kostar "bara" 500 kr i självrisk att laga den. Jag hade ju sett framför mig typ 11 000 kr.. Så nu känns det bra, även om vi inte riktigt vågar ropa hej ännu så att säga...

Idag har Simon och jag varit lediga. Vi har mest tagit det lugnt och varit inne. Efter lunch tyckte jag att han kändes lite varm så jag tempade honom och trodde inte det var sant när tempen visade 38.8! Han har ju lekt och varit precis som vanligt. Dock har han en något "väsande" andning och lite hosta. (Han har förkylningsastma. )Så han får vara hemma med mig i morgon också.
 När jag var sjuk och hade hög feber i mellandagarna trodde jag att min sista stund var kommen! Jag var verkligen helt utslagen. Snacka om skillnad på att ha hög feber som barn o vuxen...   Simon orkade springa ut till glassbilen som varit hett efterlängtad. 
Förhoppningsvis är han frisk till på lördag för då ska han ha sitt 3- årskalas! Han har bjudit sina små kompisar så de kommer att bli 7 stycken med honom! Från precis fyllda 2 till  drygt 4! Vilket härligt gäng!!! ( Puh). he he.

Nu ska jag se CSI... 
 

Helt slut...

Sådär ja. Nu har jag jobbat färdigt min maratonhelg. Det är en skön känsla att gå hem söndag kväll och ha jobbat färdigt alla dessa timmar. Det är tufft söndag eftermiddag, tålamodet har tagit slut och man har ont i hela kroppen.
 Så nu sitter jag här i soffan och har duschat och ätit en god räkmacka ( tack Carina J)! Är nu ledig mån och tis. Härligt.

I morgon ska vi som sagt lämna polon på verkstad. Hoppas hoppas hoppas att allt går bra... Dvs att vi slipper betala MASSA pengar för reparationen.
 Jag är hemskans ledsen men jag orkar inte skriva mer idag.

Förhoppningsvis skriver jag längre inlägg nästa gång!

Hejsvejs.

Skriver på arbetstid...

Försöker knåpa ihop några rader här på jobbet, får se jur länge det funkar...
Sen jag skrev sist har det inte hänt så jättemycket. Har varit ledig ons och tors. Jobbar nu helgen med allt vad det innebär... Vi gör ju väldigt långa pass när vi jobbar helg så jag ser inte så mycket av familjen . Idag jobbar jag 7.30-21 och i morgon jobbar jag 6.45-20. Sedan är jag ledig måndag och tis efter helgen. De som jobbar heltid är ledig EN dag innan och EN efter. Puh!!!

På måndag ska vi lämna bilen ( polon) på verkstad och få domen... Patrik och hans arbetskamrat ska bogsera den på måndag morgon. Hoppas verkligen att allt löser sig och att vi inte behöver betala alltför mycket pengar för att den ska funka igen.

Oh, nej.. Misstänkte att det inte skulle funka. Nu måsta jag gå.

Halloj!

Det får nog bli så att jag skriver varannan dag.. För det händer inte så mycket så jag kan få ihop något intressant varje dag.
Vi sitter och tittar på ett program om svenskar som reser i Thailand. Man blir ju såå vansinnigt sugen!!! Vi kollade på Ving (bara för skoj) vad det skulle kosta. Och skulle gå på runt 75 000!!! Hur f-n har folk råd med det? Så nu sitter Patrik o kollar på blocket - Hus uthyres i Thailand.Men vi ska INTE eller rättare sagt KAN inte åka. Hur mycket man än vill! Grejen är att jag skulle kunna stå ut med två veckor i ex. Grekland.... Men det ligger också långt borta just nu.
Vi har våran husvagn ett tag till.

Idag har jag och Simon varit lediga. Vi har bara tagit det lugnt. Hade lite planer på att cykla till Ikea på fm, men det blev aldrig av. Vi gick ut en timme på fm. När vi kom in lagade jag mat och under tiden somnade Simon i soffan... Jag fick äta lunch ensam. 
Kl 15 hämtade vi Sebastian och gick till simskolan som började kl 15.40. Sebastian är jätteduktig i vattnet. Målet är att ta simborgarmärket denna terminen. Hoppas det går bra. Simon är sugen på att börja i simskola också, men han får nästan vänta tills Sebastian är klar med sin. Det är svårt nog att få ihop det med en "simtid".

Idag har Sebastian fått ännu en sak som vi köpt på blocket. Fasiken vad bra är med begagnade saker till bra priser. ( Bortsätt från bilar då...) Han har fått ett litet skrivbord som ser helt nytt ut. Så nu kan han sitta där och greja lite. Han satt o kollade på youtube efter starwarsklipp förut. Självklart med lite "övervakning"...Han gillar och sitta rita och pyssla, så ett skrivbord passar nog väldans bra nu.
I morgon är jag ledig (igen). Ska då åka o storhandla , suck. Men nu har vi dragit ut på det länge nog och skafferi, kylskåp och frys är tomt. Fick springa till grannen i pyjamas och låna kaffe i morse. Så nu ska här fyllas på.

Hejdå för denna gången.

Hej igen!

Skrev inte igår för jag orkade verkligen inte...
I går blev Sebastians HÖGA loftsäng monterad. Den är verkligen HÖG. Jag som är höjdrädd vågar inte gå upp i den. Så det blir alltså Patrik som bäddar och bäddar rent den sängen. Alltid.
Sebastian älskar sitt "nya" rum och vill  vara där så mycket han kan. 
När vi kom hem idag på eftermiddgen så sprang han upp på rummet och var där ända till vi skulle äta kvällsmat. Efter maten så gick vi upp allihop och var på hans rum. Patrik och Sebastian byggde lego och jag o Simon lekte med dinosaurier, eller jag låg på Sebastians soffa och Simon lekte på mig...
Simon fick Sebastians lilla loftsäng som är som en liten pall om man jämför höjden... men det blev inte riktigt som vi hade tänkt. Simons rum är inte gjort för att ha en sådan loftsäng i upptäckte vi. Så rutchkanan som egentligen ska vara till kan han inte ha. Så Patrik får åka och köpa lite brädor och modifiera sängen lite. Ännu så länge så sover Simon på en madrass UNDER sängen. Han känner sig ändå som en stor kille...

Annars börjar vi så smått planera för en semester vecka i sälen. Det blir v. 13 som det ser ut nu. Mycket senare än vad vi brukar åka men folk säger att det är bra med snö där då. Får se om Simon kan uppskatta snö detta året. Förra året tyckte han inte alls att det var kul att leka i snön. 
Nu ska jag koncentrera mig på CSI...

Hejdå.

Ännu en slappardag...

Ingen sovmorgon här inte... Simon vaknade klockan 06.50, lyckades ändå ligga kvar i sängen till kl 8. Sebastian kom vid 7.30. Kunde ju iof varit värre. Det finns ju vissa barn som vaknar 05.30 varje dag, DET är inte kul.
Patrik kom upp vid 9.30! Han fick sovmorgon för han hade en migränattack igår  vid lunch. Och dessutom är han på firmafest ikväll. Så det kan väl va bra att inte vara alltför trött när man festar till det, annars kanske han somnar på någon toalett... Det har ju hänt förr... He he he.

Vi har hunnit med en liten promenad idag också till Sebastians stora förtret... Han avskyr att gå på promenad, fast idag har han dock stretat mot ALLT vi sagt. Han har kommit in i nån sorts trots. Igen.

" Kom det är frukost!" = Neej, jag vill inte...
" Kom o klä på dig!= Nää, jag vill inte...
" Nu ska vi gå ut" = Aldrig i livet!
" Nu ska vi gå in o äta luch" = Jag vill inte ha någon mat...
Jag tror ni förstår, man håller ju på att bli galen tillslut.

När vi sen trots allt klarat av allt som vi tänkt ringde vi på en annons på blocket på en loftsäng till Sebastian. Så Patrik och Sebastian åkte o köpte den i Mölndal. Jag  var hemma och satt och sjöng singstar med mig själv som Simon somnade till! 
Den "nya" sängen är högre än den han har nu och jag har lite huvudbry hur vi ska kunna bädda den? Vi står på pall och når knappt upp på den han har nu. Vi måste nog ha en stege tror jag. Simon ska få den halvhöga som Seb har nu. Får se hur det funkar. Patrik har lovat att bygga ihop loftsängen i morgon.. Får se när det kan bli, med tanke på att han brukar ju inte vara jättepigg dagen efter...

I morgon drar handbollsskolan igång igen. Mellan 9-10 varje söndag morgon. Så det blir ingen sovmorgon då heller.
Nu var det precis lottodragning.. Vi har faktiskt spelat. Tänk om det är vi som är ensam vinnare till 3 miljoner!!? Det hade varit något!

Vi har fått blomsterbud idag också. Eller det var Patrik som fick blommor. Man blir ju väldigt nyfiken vem som skickar blommor till honom. Det var hans jobb. De ville tacka för att han ställt upp och jobbat (typ ALLA hans semesterdagar mellan ju o nyår, NYÅRSAFTON, NYÅRSDAGEN dag som natt..., min anm) Han menade på (o jag med) att det var JAG som skulle haft blommorna. Eftersom jag dragit lasset här hemma. O nyår blev ju inte riktigt som vi tänkt. Det var ju jättetrevligt av dem o skicka blommor, verkligen. Men vi hoppas faktiskt på lite mera ersättning ( typ money) så att säga...

Nu ska jag ringa syster Anna i Spanien.

Ha det!

En dag i trötthetens tecken...

Idag har jag varit ledig och hade storslagna planer på att storstäda huset... Men. Det gick inte.
Jag fick tvinga mig till att ändå frächa till det lite. Vid 14 slängde jag mig på sängen och slumrade till kl 15, ställde som tur var klockan annars hade jag försovit mig. Skulle hämta barnen kl 15.30.
Annars har jag retat mig på radioreklam en hel del idag också. fruktansvärt irriterande. Allrahelst den här: ( Ett djupt andetag) o sen säger en man : " Har du nån gång funderat på att bli fadder"? " Funderar du fortfarande"? Alltså det är något i den reklamen som triggar igång mig så jag blir arg! Konstigt.

Ang. vår lilla "söta" andra bil... Patrik har varit i kontakt med en verkstad idag. Vi ska lämna den den 19 januari. Killen på den verkstaden sa att de har haft några polo bilar med likande motorfel och då hade volkswagen bytt hela motorn för det kan va fabrikationsfel...!!? Men sån tur(?) har nog inte vi. Vi kommer väl stå där med en räkning på typ 11 000... Oj nu blev jag sådär negativ igen. Vi får se vad de säger då helt enkelt.

Nej annars har det inte hänt någontig alls idag. Verkligen en väldigt stillsam o slapp dag. Men jag kan verkligen inte förstå varför jag har varit så trött. Hoppas jag är piggare i morgon... Och att jag har mera att skriva om då.
Tack o hej för idag.

Nu borde jag verkligen...

Sätta fart på allvar. Idag är jag ledig och har tänkt städa och fixa här hemma. Men jag blev sittande här och surfar på alla möjliga och omöjliga sidor... Alla för att komma undan så länge som möjligt. Men dock har jag laddat och kört igång två av mina maskiner, disk o tvättmaskin jobbar för fullt.
Tror att jag ska gå upp på Simons rum och rensa bland hans leksaker. Det är överfullt och snart fylls det nog på lite till eftersom han fyller år om två veckor...
Nej det här går verkligen inte. Nu sätter jag igång. Skriver nog mer ikväll. Bye.

Fy fan...

Om det är så att ni vill läsa något mysigt och upplyftande, sluta läs detta nu. För jag blir så jävla trött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det visade sig att vår söta(??)  lilla andra bil har gått sönder mera än vad vi trott från början. Typ har hela motorn skurit.
Det bör ju tilläggas att vi köpte den i oktober... Har vi nu en gnutta tur så går det här på garantin som vi KÖPTE med bilen!? Vi har sån fruktansvärd sanslös JÄVLA otur när det gäller bilar!!!!!!!!!!!!!!!! Ursäkta mitt språk men det är ren skär desperation som måste ut. Fortsättning om detta följer.

Annars har det varit en vanlig dag. Har faktiskt jobbat idag, ända till 14. Åkte hem och åt sen ( för sen) lunch. Jag hann få huvudvärk innan jag fick i mig mat. ( Sa ju att det inte var upplyftande läsning). När vi kom hem följde vi med grannen in  så våra barn fick leka en stund. Kom in till oss  vid 17 tiden o brassade käk. Barnen lekte uppe på Simons rum en stund med ett lektält som Simon bestämde sig för att sova i i natt. Men det lyckades jag avstyra som tur var... Sedan var det dax att lägga barnen, de kom isäng relativt tidigt idag, tror de sov vid 19.45. Det var lite tufft i morse när de skulle upp vid 06.30... Det var rejält trötta killar som yrvaket undrade vad som stod på när de blev väckta. Lite skillnad mot i går när vi sov till 9! (Förutom avbrottet vid 05.30). 

Men herregud varför är det så dåligt på tvn???? Inga bra program alls... Det har ju inte varit något vettigt på hur länge som helst?! Man kanske ska göra något annat än att sitta o glo på tvn? Typ ut o gå!?? JAA! Jag tror jag gör det faktiskt... Ända ut till bilen för att kolla om Sebastans ryggsäck ligger kvar där...  Så får det bli!

Mitt andra inlägg ever...

Hejsan!
Jag hoppas att det är några som läst det jag skrev igår... Jag vet att två har gjort det iaf. Tack Julia o Anna! Har nu lagt barnen så ikväll hoppas jag kunna sitta och skriva utan att hoppa upp o ner. Men det tar sin tid ändå för jag är inte så vass på att skriva fort. Jag kör bara med pekfingrarna...

Idag har vi haft vår sista lediga dag på denna julledighet. Vi vaknade kl 05.30 för vi har varit testpiloter på en ny sorts blöja som tyvärr läckte så sängen, jag o självklart Simon var våta... Trevligt. Not. Men jag tror den kan bli bra med några justeringar! Iallafall så kom Sebastian in till oss i den vevan också, Patrik började 06 så han åkte till jobbet... Och hör o häpna... Vi SOMNADE OM alla tre! Vaknade kl 9. Helt underbart. Åt frukost vid 10.15. Hängde lite tvätt  och plockade med allt man alltid plockar med, knatade sedan till bibblan för att lämna och låna mera. Barnen fick leka av sig på en lekplats innan vi gick hemåt igen. Lunch åt vi kl 14.30! Snacka om att vara ur kurs.
Sebastïan har äntligen kunnat leka med sina kompisar igen, efter all sjukdomstid. Och i morgon är det ju dax för skola för honom och dagis för Simon. När jag pratade med Simon om att han skulle till dagis så blev han riktigt glad. Sebastian ser fortfarande riktigt blek och svag ut, men jag hoppas han orkar med dessa två dagar som han ska gå...
Jag jobbar bara i morgon 7-14 och är sen ledig fre, lör o sön! Snacka om mjukstart. Men på måndag kör jag på som vanligt med mina 80%...
Funderar på att gå upp i tid men jag vet inte. Kan faktiskt inte bestämma mig. INTE till 100 men kanske 90???  Skit samma. Får se vad det blir.
Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mera. Så tack för idag. I morgon skriver jag hur min första arbetsdag för detta året varit... Det händer säkert nåt roligt.

 Hejdå!

Fattade först inte hur man gjorde...

Så nu ska vi se om om jag kan knåpa ihop något intressant...

Jul o nyår är över och det riktigt fort tycker jag. Har varit ledig sen den 22 december på bekostnad av massa tusenlappar! Det blev dyrare att va ledig än vad jag hade tänkt, så nästa jul o nyårshelg får jag nog jobba... Iallafall några dagar.
Annars har vi ju varit sjuka som vanligt också. Precis som förra året insjuknade vi på annandagen o sen dess har det hållit i sig... Fast nu är det egentligen bara Sebastian som är lite sjuk. Vi gick till läkaren med honom igår o det blev pencellin för öroninflammation.  Jag har lovat mig själv att vaccinera mig mot influensan nästa år. Det känns redan ganska avlägset dock. Men jag bad att Patrik att han skulle tvinga mig att gå o ta sprutan ifall jag skulle opponera mig nästa år. Människan är nog skapt att glömma alla svåra o smärtsamma stunder... Annars hade ALLA bara haft ett barn, tro mig.

För övrigt så har vår andra bil gått sönder. Tydligen har kamremmen gått. Det stod tydligt i alla papper att den var bytt när vi köpte den. Men det var för 3000 mil sedan o det kanske är dax igen då... Vad vet jag. Låter jävligt jobbigt o dyrt iallafall. Bilar ska bara funka, men vi har en sån OTROLIG otur när det gäller bilar.
Blev påminnd att srs-lampan (tror jag det står) lyser i vår volvo också eftersom det kändes som om det lyste extra starkt idag. Den har lyst typ ett år nu o menar kanske på att den ska bli lagad före nykomlingen polo... Ohhh. Blir sååå trött. Vi måste dessutom ha två bilar för att inte vända ut o in på oss själva och sabba hela planeringen med lämning och hämtning av våra barn... På två olika ställen dessutom.
Så nu känner jag att jag måste avrunda. Detta tog ett bra tag för jag har skrivit några rader, sen studsat upp o ner för att:

1. Sära på två barn som brottas med varandra.Lek???
2. Gå upp med Simon på toa (toan nere var upptagen) för han skulle göra nr 2...
3. Sära på barnen igen.
4. Gå upp med Simon på toa igen ( toan nere var upptagen igen...) Denna gången var det nummer 1 som skulle fixas... Måste bara skriva att det är ju en konst i sig att göra nummer två på toa o knipa med nummer ett för att sedan göra nummer ett fem minuter senare!
5. Försöka hitta en barnkanal med vettigt program för en tre-åring kl 19 på kvällen, allt för att jag ska kunna skriva färdigt i min blogg!
Men nu måste jag sluta för vi ska lägga barnen för att sedan kolla på den andra Arn filmen.

Försöker skriva i morgon i gen. Då kanske jag skriver lite positiva saker också, det var värst vad det blev negativt.. Sorry.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0