Jaha ja....

Tog just belutet att vara hemma från jobbet hela helgen också...
Ryggen är något bättre fast långt, långt ifrån bra. Jag kan gå utan att det skär som knivar i den, men samtidigt svider (??) det något djävulskt!? Allrahelst nattetid. Varje gång jag vänder mig så vaknar jag.
Nog om detta.

Barnen leker för fullt däruppe just för tillfället. De har ömsom grälat och ömsom lekt bra. Vi var på väg ut en sväng nu innan lunch, men tog ett gemensamt beslut att äta lunch först och sedan gå ut.
Sebastian har klätt på sig men Simon går fortfarande i morgonrock. Morgonrocken är hans nya favoritplagg = )
Jag hittade den på vinden när jag rensade/tog ner nytt. Tyvärr är den i minsta laget så jag ska nog köpa honom en ny och större.

Ja, annars går livet sin gilla gång... Har inte så mycket mer att skriva om just nu.

hejsvejs.

Ont, trött och allmänt nere....

Ja, så "bra" mår jag just nu = (

Ryggen är paj och jag har varit/är allmänt orörlig. I lördags kunde jag inte ens gå, men igår söndag kändes det riktigt bra att gå och röra mig. Det värsta är att böja sig ner och att ta på och av sig kläderna. Då känner jag mig helt handikappad. Av detta blir jag helt jä-la deppig = ( Det känns som om jag fastnat i en nedåtgående spiral.

Idag är jag hemma från jobbet men barnen ska iväg till skola och fritids (ingen skola då det är sportlov). De ska vara lediga ons-sönd så de får leka av sig idag o imorgon.

Ingen idé att skriva mer när jag är på detta humöret.

Depp.

Rensat och klart = )

Eller nej, inte klart. Min och Patriks garderober skulle också behövas gå igenom, men det får bli en annan dag. Jag höll på som bara den igår och fick undan allt som var urvuxet och annat talligt som de inte använder. Många kartonger upp på vinden blev det! Samtidigt tog jag ner två kartonger med kläder i rätt storlek till Simon. Så smidigt! Sen köper jag ju såklart nya kläder till honom också, han går ju inte bara i ärvda kläder. T-shirts och andra tröjor är nog det som återanvänds mest. Jeansen är inte jätteroliga då de oftast inte är helt up to date så att säga = ) De jag har skänkt bort till Uff eller andra organisationer. Men det som är fint åker alltså upp på vinden i väntan på att syrrans lilla kille ska växa i det = )

I dag är det onsdag och vi (jag) brkar ju ha fullt upp minst sagt. Men nu har Sebastian slutat med gitarrlektionerna. Han tyckte inte det var kul alls längre och då behöver han inte. Han har fullt upp ändå så att säga. Och sedan är det ju egentligen hockeyträning på onsdagar också men just idag ska Sebastian inte gå på det... Så det är bara simskolan för Simon som ska avklaras nu på fm.

Det ser ut att bli underbart väder idag så vi får nog se till att vara ute lite också!!!

Svåra val....

Just nu väljer jag mella att gå och lägga mig en stund till eller att gå upp och börja rensa i barnens garderober...

Deras garderober håller på att svämma över av kläder men de använder bara en bråkdel av allt som finns där. En rejäl utrensning behövs verkligen.
De kläderna som Sebastian växt ur kan ju Simon ärva, men Simons kläder som är för små får jag ge bort till bättre behövande.

Idag är jag ledig och barnen är iväg i dagis/skola. Jag är även ledig i morgon och då är Simon ledig med mig. Sebatian går hem 13.20 direkt efter skolan. Onsdag som det är i morgon är ju våran aktivitetsdag = ) Fullt upp minst sagt....

Nej, jag tror jag sätter igång med garderoberna. Om jag lägger mig igen så blir jag bara seg och mossig och huvudet ( mer än vanligt ).

Nej men HEEEJ!!!!

Det var lääänge sedan!?

Jag har inte haft någon blogglust alls sen sist men nu ska jag ta mig i kragen och blogga lite.
Jag tänker inte göra någon större sammanfattning av den tiden som gått för jag minns knappt själv vad jag/vi gjort!?
Ja, vi har varit i Sälen. Just det. Och Sälen kombinerade vi med magsjuka. Bra timing, som vanligt!

Annars går livet och vardagen sin gilla gång här i våran familj, med jobb, dagis, skola och träning. Träningen står Sebastian för = )
Han ÄLSKAR sin hockey och har blivit enormt duktig!!!!

Simon tränar på att lära sig simma... Även han är superduktig. Vi bytte simgrupp pga ett tvillingpar som förstörde för hela den övriga gruppen. Då hamnade Simon i en fortsättingsgrupp istället för en nybörjargrupp. Men simfröken tycker att det går galant! Skönt.... Vår lilla fisk = ) ( Vattuman ; )

Nu ska jag avsluta (redan). Ska till jobbet och jobba den udda tiden 10-16.30.

Hejsvejs.

RSS 2.0