Smärta...

Jag har fruktansvärd smärta i min nacke axlar och orkar inte hålla upp händerna för att skriva!!! Skriver bara en kortis nu... 
Men jag utlovade ju en rapport från våran resa till Varberg...
Vi hade en supertrevlig resa!!!

Vi åkte från jobbet vid 13 tiden och var nera i Varberg runt 14.30 tiden. Vi checkade in och gjorde oss hemmastadda. ( Heter det så??? )

Det går inte. Jag lägger in bilder så skriver jag mera när jag mår bättre... : ((








Tisdag morgon...

Tiden går fort, knappt så jag hinner med!

Men nu är vi ju alltså hemma igen från våran husvagnstripp... Vi åkte från Lidköping runt 12.30 på söndagen och hemresan gick väldigt bra. Våra barn är vana att åka bil långt så det är sällan eller aldrig någon gnäll. Sebastian gillar att se film under tiden och det gör ju sitt till också. Simon tittar korta stunder men håller sedan på att vika ihop dvd:n så filmen börjar från början hela tiden. ( Han har våran "gamla" bildvd"). Alt. håller han på att trycka på alla knappar på den så det helt plötsligt blir blå skärm...Han säger att det är hans dator... Och då MÅSTE man ju såklart trycka på den!
Direkt  efter vi kopplat av husvagnen här i Kärra åkte vi till Gällinge för studenkalas. Så det blev en intensiv söndag och vi kom inte hem förren efter 20 på kvällen. Patrik tog tag i att lägga barnen och jag åkte o hämtade kläder, mat och saker i husvagnen. Började faktiskt att tvätta redan på söndag kväll., här spiller vi ingen tid!!! Jag jobbade i går o började klockan 6.45 så det har varit/är ganska intensivt!
I morgon åker jag till Varberg med mina kära arbetskamrater : ))
Så det är bara att packa väskan igen! Jag börjar komma i fas med tvätten så det mesta är iallafall torrt. Men till min stora fasa märker jag att jag måste stryka lite av det jag vill ha med mig. Det är bland det VÄRSTA jag vet. Men det är ju inte snyggt med skrynkliga kläder heller...

I går var båda barnen hos frissan! De blev såå fina. Men Sebastian ville helst inte klippa sig alls, men nu kunde vi inte dra ut på det längre.
När jag duschade av dom på kvällen så upptäckte jag att Simon hade en fästing i hårbotten!!!!!!!!!!!!! : (((
JAG HATAR FÄSTINGAR!!!! De är vidriga. Iallafall när de sätter sig på mina barn.

P4 spelar OFTA en låt med Sonja Aldén som heter - Endel är vackra när dom dör... Det är en helt underbart fin låt, men av förklarliga skäl klarar jag inte av att lyssna på den utan att bryta ihop, så det slutar med att jag SPRINGER till radion o stänger av. Det hände just precis nu. Och om ni undrar varför jag lyssnar på P4 (pensionärs radio??ha ha ha!) så tycker jag att det är ljuvligt med radio utan reklam!

Vi har fått gäster i vårat plommonträd. Det är ett skatpar som bestämmt sig för att bygga sitt bo där...
Jag blev alldeles förskräckt och tyckte/tycker att vi ska ta bort det. Men min kära man är nog av en annan åsikt!? Han var ute och kollade på det igår och verkar inte alls tycka att det gör något. Vet inte hur kul det är sen om/när de får ungar? Blir skatorna aggressiva då eller?  Men jag håller med honom om att det bär emot att förstöra deras bo som de kämpat så hårt med. Vi får se hur det blir med det...

Nu ska jag lägga på ett kol här så det blir något vettigt gjort.

Må så himla bra! Så hörs vi kanske på torsdag kväll, då ska jag berätta om våran Varbergsresa!!!

Underbar dag!!!

Tänkte hoppa över att skriva idag, men det är ju så otroligt dåligt på tv:n och vi har börjat plocka ner i förtältet så det känns inte så mysigt att sitta därute ikväll.

Efter frukosten idag beslutade vi oss för att åka till Läckö slott. Vi packade ner picknick o begav oss iväg. Vädret har varit underbart!!!
Det slutade med att barnen badade (iallafall benen)! Lägger in lite bilder från dagen eftersom jag är alldeles för trött för att skriva märkte jag...

Så här underbart har vi haft det idag:


Det blev ett premiärdopp för barnen!!!











Har lagt ut mycket mera på Facebook...

Omväxlande väder...

Idag har vi regn, sol, mulet, regn sol osv...

I natt vaknade jag av att det DÅNADE regn mot taket på husvagnen. Ganska mysigt ett tag men sen övergår det till att vara riktigt störande! Fick lägga en kudde över huvudet för att kunna somna om.
Efter frukosten idag åkte vi in till Lidköpings centrum och det gjorde alla andra i och omkring Lidköping också!!! Herreguuuud, vad bilar! Överallt! Men vi uträttade våra ärenden iallafall. Vi åkte en tripp till Husvagns Svensson, ett mecka för alla som har husvagn eller husbil! Där finns ALLT man kan tänka sig vad gäller tillbehör mm.
Och systembolaget hittade vi också tillslut... : )

Nu sitter vi (jag) bara och slappar. Simon somnade i bilen hem och Sebastian spelar tv-spel. Patrik ska greja nåt, vet inte vad men han springer omkring o fixar. Vi köpte en vattenslang så vi får lättare att fylla på vatten till husvagnen. Fast på denna platsen skulle vi egentligen inte behöva det för det är ca 2 meter till vattenpåfyllnad. Men på många andra ställen vi varit/kommer att stå på : ) så skulle det nog vara gött att ha det!

Igår frågade jag dom i receptionen om campingen var fullbokad och det var den...! Det är även fullt på planen härintill där man står utan el!!! Lite jobbigt att stå utan el!? Kan man ju nästan lika gärna naturcampa... Nej, kanske inte för de har ju iallafall tillgång till toa o dusch nu.

Jag tror jag ska väcka lillegrabben så han får lite lunch. Bättre sent än aldrig!?
Och han ska inte sova så länge för de får gärna komma isäng INNAN 22 ikväll. De har lagt sig 22 två kvällar i rad. : (
Men de sover ju längre på morgonen nu iallafall. Vi gick inte upp förren efter 8 i morse. Skönt!

Nu vill Sebastian spela på min dator (igen). Idag är det riktigt inneväder faktiskt.

Lidköping...

Hej o hå, nu är vi i Lidköping med våran husvagn... : )

Vi åkte från Göteborg i går runt 16.30 och var framme här i Lidköping ca 19.15 med ett kort stopp för att fixa korv med bröd=middagsmaten för kvällen. Mycket smidigt för övrigt!
Simon frågade - När är vi framme när vi kommit till IKEA... då hade vi kört ca 3 km!!! Men faktum är att det var enda gången han/de frågade det, tack o lov. När vi kom till Tingstadstunneln frågade han om vi kommit ihåg att packa ner hans hjälm...! Han har med sig sin "springmoppe". Han har lite koll ändå. Om moppen är med måste även hjälmen med!

När vi kom fram till campingen så var det jättelång kö med bilar o husvagnar som skulle checka in. Men eftersom vi hade förbokat o betalt så gick det väldigt smidigt. Vi har strålande utsikt över Vänern och ser även lekplatsen! Med andra ord en perfekt plats. (Jag har valt den med omsorg...) Vi har kabeltv, vatten o avlopp här också, så vi saknar inget. Jo, skulle vara en dusch då. För att duscha måste vi ta oss till servicehuset.. Puh känns tungt ; )). Ha ha ha!
Barnen kom isäng runt 22 ( ! ) och efter det kollade vi lite på tv innan vi somnade.
Vi har sovit riktigt gott förutom att jag drömde så himla konstigt...
Jag drömde att Patrik fick för sig att sälja våran bil till några gangsters o blev skjuten i magen!!! Men han plåstrade om sig själv o gick o lade sig att sova. Samtidigt så var jag sen att hämta barnen från dagis o skola ( det är en återkommande dröm att jag/vi glömmer att hämta barnen?!). Klockan hann bli 18 o jag kunde av någon anledning inte meddela dom att jag var sen... Konstigt.
Idag efter frukosten så åkte jag o handlade så vi fyllde på kylskåp o skafferi här i husvagnen. Vi har inte riktigt hunnit innan, men då går ju lika bra att göra på plats så att säga.
Nu har vi ätit lunch och diskat upp. Patrik o Sebastian är och fiskar och jag o Simon slappar allmänt. Han ser på film o jag sitter här vid datorn, trots att solen skiner för fullt... Fy mig!
Jag har köpt både en kvälltidning o en pocketbok så jag ska nog sätta mig med en kopp kaffe o läsa lite istället.

Vi ska gå till bolaget i morgon o även fylla "barskåpet"...! Och i morgon eftermiddag dricker jag nog inte kaffe till min pocketboks läsning : ))

Poppelfrö...

Äntligen har jag fått reda på vad det är för små dungrejer som flyger omkring i luften. Ibland ser det nästan ut som att det snöar. Men det värsta av allt är att det tar sig in i alla öppningar... : ) Både i näsan och in i huset. Det bildas högar av dessa dungrejer så det ser ut som dammråttor.
OCH  det är alltså Poppelfrön. Den har blommat (?) extra mycket i år...

Nog om detta.
Annars har det varit en vanlig dag. Jobbat o sen hämtat barnen.
Jag har bytt pass i morgon så jag jobbar dagen istället för kvällen. Det känns bra med tanke på att vi tänkte packa det sista i morgon inför husvagnstrippen.
Barnen packade lite leksaker nu ikväll. Och det där är lite roligt... Då packar dom sånt som de nästan aldrig leker med annars!?
Men det spelar ju ingen roll egentligen, men det känns så lustigt att de vill leka med det när vi ska till husvagnen...
Jag smyger ner lite såna saker som jag vet att de leker med också så man inte står där 13 mil hemifrån o de tycker att man kan åka hem o hämta någon leksak de egentligen ville haft med sig.

Sitter o slötittar på Färjan 2 och det är ju lite pinsamt faktiskt.Jag menar hur folk beter sig. Vi har åkt en sån där kryssning en gång i tiden och det var lika crazy då... Vi åkte med ett par kompisar och hade skitkul verkligen ,men det känns som om att det är bonnläppar o pensionärer som är på såna kryssningar nuförtiden. ( Kanske då också, ha ha ha!!)
Vi var säkert lika vilda och pinsamma som de som åker nu!

Oj oj... Nu börjar CSI helt plötsligt!? Klockan blev 21 helt plötsligt....

Söndag kväll...

Jahaja... Nu blev det ett uppehåll igen : )

Sedan jag skrev i torsdags så har jag jobbat en dag (fredagen) och varit "ledig" i två, lör o sön. Jag skrev ledig inom situationstecken för det är ju liksom inte en lugn stund här hemma utan det går i 180 från morgon till kväll... Inte för att det är barnen som är "jobbiga" utan för att man har så mycket man vill hinna med under en ledig helg.

Jag slutade klockan 13.30 i fredags och åkte och handlade innan jag hämtade barnen. Patrik kom hem vid 16.30 vilket är tidigt för att vara honom... Så vi lagade pizza och hade fredagsmys som vanligt.

I lördags vaknade Simon 6.45...Suck. Så jag gick upp tidigt och var effektiv från start. Jag började tvätta och greja lite frukost. På förmiddagen gick båda barnen bort till kusin Christian och hoppade på deras nya studsmatta. De stannade där hela förmiddagen och till efter lunch! De fick även lunch där så jag kunde koncentrera mig på att olja in våra trädgårdsmöbler på framsidan i lugn o ro. Patrik höll på att bygga lite med staketet till altanen på baksidan.
På kvällen grillade vi och hade besök av Tapio till middagen. Bodil jobbade så han kom och fick sällskap av oss.

Idag har Patrik fortsatt med byggandet på baksidan och jag hade många olika projekt jag behövde/ville göra. Men det har varit en såndär dag jag har fått tvinga mig till allt jag skulle göra. Jag har dock packat LITE grejer till helgens husvagnstripp. Hade tänkt att jag skulle packa kläder osv men upptäckte snart att det var väldigt svårt eftersom jag inte har en aning om vad det blir för väder . Och sedan är det ju några dagar kvar och lite svårt att veta hur mycket kläder det behövs här hemma.

Jag har dock putsat lite fönster och dragit runt med dammsugaren lite här nere.

Nu är det kö till min dator... Seb vill hinna spela lite innan läggdax. Så jag avslutar här...

Hej och hå vad tiden går...

Oj, vilket långt blogguppehåll det blev! Det var ju inte riktigt meningen...
Men fykatten vad dagarna har rusat iväg. Jag har ju gått på utbildning tis, ons och idag tors mellan 9-16. Och innan man då hämtat barnen och kommit hem har klockan hunnit bli 17. Shit, jag är ju van att vara hemma klockan 16 efter att ha hämtat barn. Den timmen där på eftermiddagen gör väldigt mycket upptäckte jag.

Utbildningen var bra och lärorik. Nu kan jag lite mera om social dokumentation!

Annars har det inte hänt speciellt mycket denna veckan. Så vad ska jag skriva... ?

I helgen har vi inga planer alls... Skönt! Patrik ska nog greja lite med det nya planket mellan oss och grannen ( om jag får bestämma...)
Nästa helg däremot så har vi desstå mera planer...  Vi åker ju till Lidköping på onsdag och stannar till på söndag. Direkt när vi kommit från Lidköping på söndagen ska vi till Patriks brors barn som tar studenten. De bor i Gällinge ca 2 mil söder om Kungsbacka. Sebastian har blivit bjuden på kalas den söndagen också... Men det går inte ihop. Så han får hoppa över det kalaset tyvärr.

Nu ska jag koncentrera mig på Medium.

Det blev inte så långt denna gången men o andra sidan har det inte hänt så mycket...

Hej igen...

Det får bli ett snabbt inlägg till, jag ska nog snart gå och lägga mig...

Jag packade in Simon i vagnen och gick och hämtade Sebastian så det löste sig ändå. Men jag hade tänkt att han inte skulle sova middag idag, eller rättare sagt försökte jag lägga honom efter lunch men icke sa nicke det gick inte.
På dagis somnar han klockrent efter lunch varje dag o sover 1 timme. Idag somnade han klockan 15 o sov till 16.30!!! VÄL sent. Men sömntuta som han ändå är så somnade han straxt efter 20 ändå. Som jag sagt förut så tror jag att han sover ikapp det han inte sov när han var bebis!!!

I morgon börjar min tredagars utbildning till att bli handledare i dokumentation. Jag ska sitta stilla i tre hela dagar!!!!
Ohh, jag som är van att dagarna i ända... Jag kommer att bli sååå trött och få ont i kroppen, träsmak i ändan osv : )
Men det blir nog jättebra... Det som ändå känns segast just nu är att jag inte slutar förren 16, det tycker jag är skitsent! Jag är van att vara hemma vid 16 o då har jag ändå hämtat barnen innan. ( Om jag inte jobbar kvällen då förståss.)

Måste bara tillsist skriva att Simon lärt sig cykla på en "vanlig" cykel med två hjul! Såklart med stödhjul, men ändå! Han som inte alls varit intresserad av sin trehjuling! Han gick från bobbycar till vanlig cykel direkt!

Nu ska jag kryra till kojs... Förra natten drömde jag om både grannar och arbetskamrater : ) Får se vem jag drömmer om i natt! Ha ha ha...

Lite gladare inlägg...

Så nu är det dags att skriva lite igen...
Och nu är jag inte lika deppig längre, även om saknaden alltid finns där så tränger den igenom mer ibland.

Jag har jobbat helgen o det gick väldigt fort. Skönt att det inte var 25 grader varmt o strålande sol för då känns det alltid extra surt att stänga in sig en hel helg som du säkert förstår!
Men vad jag kan förstå så ska vädret bli lite bättre i slutet av veckan och då är jag LEDIG!!! I ochförsig bara lördag o söndag, men ändå!

Ohh, nej... Nu somnade Simon här på soffan o jag ska hämta Sebastian om 30 min. Vad gör jag nu???
Kanske kan lägga honom i vagnen o gå upp o hämta?

Jaha. Jag får tänka om lite här...

Får skriva mera sen.
Ska höra om min svägerska kan komma o sitta medans jag hämtar.

So long...

Saknad...

Idag känner jag mig ledsen och nere...
Saknaden efter min mamma gör sig påminnd och kom över mig med full kraft nu på morgonen.
Det gör så ont så jag tror något ska gå sönder inom mig.



4/11 1954 - 8/11 2006

Endel är vackra när dom dör....

Hej igen!

Vädret blev fint idag också, men ganska sent på eftermiddagen! Det regnade på tvären ett tag!

Jag tänkte lägga in lite bilder här nu, så håll tillgodo!


Såg inte att Simon var snuvig när jag knäppte...


Här är "vårat" klätterträd!


Sebastian älskar att klättra o kliva här!


Jättekul är det!!!



Och så lite simskola...


Sebastian in action...


Full koncentration. De spelar tv-spel...


Batman o Robin... : )

Regn regn regn...

Ja, varje dag denna veckan har börjat med regn för att sedan övergå till att bli ganska fin på eftermiddagen. Så det finns väl hopp för denna dagen också antar jag : )

I går kväll var jag ju på sminkparty... Fast det var ju väldigt seriöst måste jag ju erkänna. Inte alls som en sådant där vanligt party, typ Tupperware. Nej, det var riktigt intressant. Och jag handlade lite grejer... Hmm, vill inte säga vad jag betalade för mina tre tuber som bestod av: rengöring+ansiktsvatten och något mera isamma tub, det var tre i en så att säga. Sedan var det en tub fuktighetskräm och sist o även minst en tub foundation. Men det var en tresiffrig summa och NÄSTAN fyrasiffrigt!!! Ni kan ju tänka er...Shit alltså. Men vi fick testa o huden blev babylen det vill jag lova. Har även använt det nu idag o det känns underbart i ansiktet. Eller också inbillar jag mig att det är superduper bra för att det var såå hysteriskt dyrt... : )

Häromdagen ringde de från Kronocamping i Lidköping där vi bokat plats till nästa långhelg, Kristihimmel. De undrade om vi fortfarande var intresserade av platsen vi bokat eftersom de inte fått in någon betalning... Ehhh, vi har inte fått någon faktura??! Det är andra gången på kort tid som vi får påminnelse på räkningar vi inte fått!? Den andra var en elräkning på nätta 2500 kr!!! Om nu någon tar våra räkningar så kan de väl BETALA dom också??? Men det var väldigt snällt att de ringde och frågade för vi vill såklart ha platsen som jag valt med omsorg utifrån en platskarta på nätet... Nära en lekplats.
Eftersom det inte dök upp någon faktura från dom så trodde jag att man betalde när man kom dit. Men nu är det iallafall betalt o klart.

Oj oj vad tiden går... Jag ska åka o handla lite nu. Tiden är dyrbar en ensam dag som denna!

Vi hörs sen.

Ledig med barnen!

I dag är jag hemma o ledig med båda barnen eftersom det är studiedag för dagis och skola. Tyvärr spöregnar det idag : (
Men på ett sätt är det rätt skönt för då kan man bara vara inne och kura. Vi ska iväg på simskoleavslutning sen i eftermiddag, annars har vi inga planer alls. Har dock dragit ur alla lakan i ALLA sängar så det blir nog endel tvättande idag.
På tal om simskola så har Sebastian tagit simborgarmärket!!! Och det var ju målet för denna terminen. Så nu är det alltså fädigsimmat i simskola för honom. Simon vill ju börja men jag vet inte riktigt... Jag tror vi väntar ett år till. Kan vara rätt skönt att inte vara "bunden" till det ett tag. Det är nog lite mera lagom att börja på förberedande simskola när man är drygt 4 än om han skulle börja nu...

I går när vi kom hem på eftermiddagen så cyklade vi till ett klätterträd en liten bit härifrån. Barnen (mest Sebastian) gillar att klättra o kolla efter roliga djur, såsom maskar, sniglar osv... Simon hittade också en snigel som han klämde sönder med en gång : ( Han har inte riktigt koll hur man handskas med djur än.
Jag tog en massa fina kort men har ännu inte fattat hur jag laddar upp bilder från kameran trots att Patrik visat mig typ 8 gånger... Jag är inget tekniskt geni direkt. Men det ska först in på en extern hårddisk och bla bla... Nej, jag fattar inte. Jo, jag vet hur man får det från hårddisken o hit men inte från kameran till hårddisken. Så alltså får bilderna vänta...

Jag jobbar hela helgen som kommer så börjar helgjobbarångesten smyga sig på... Men jag är ledig i morgon också och då helt själv! Så då ska jag bara slappa o ta det lugnt. ( Eller städa???) Men oavsett vad jag gör så är det väldigt skönt och lyxigt att få göra det ensam. Alltså utan att bli avbrutaen typ 20 gånger... He he he. Det har också sin charm, att försöka få ihop dagen ändå trots alla avbrott!


Efter helgen är jag ledig måndag. Sedan tis, ons och tors ska jag gå på en utbildning för att bli dokumentationshandledare (shit, vilket långt ord!). Får se hur kul det är... Mellan 9-16 håller den på dessa tre dagarna så barnen får rätt långa dagar på fritids och dagis.Vi måste ju ändå lämna dem straxt innan 8 för Sebastians skola börjar 8 och Simons dagis äter frukost vid 8. Det är mot mina principer att komma mitt i deras måltider vilket det hade blivit om jag lämnar Simon 8.30 för att hinna till Tuve till 9. Men det är ok, de trivs ju såå himla bra så det känns inte så jobbigt faktiskt.

Ikväll ska jag på sminkparty... ?! Hm, får se om jag kommer hem med något. Jag är ju ingen person som sminkar mig sådär jättemycket direkt. Men jag tänkte att jag skulle köpa en färgad dagkräm som kan dölja lite rynkor : )) och ytliga blodkärl.

Patrik och jag hyrde en film igår. Yesman med Jim Carrey. Den var bra men jag har sååå himla svårt att hålla mig vaken hela filmen. Tillslut satt jag rakt upp i soffan, alltså utan ryggstöd men somnade sittande på det sättet!!! Det är helt hopplöst vad kvällstrött  jag är. Det spelar ingen roll hur bra filmen är, det går bara inte.
Funderar på hur det ska gå när jag o mina arbetskamrater ska åka till Varberg o bo i stugor ett dygn i slutet av maj.. Kommer jag att somna vid 21.30 då också??? Kul!?? Inte alls. Jag skulle vilja kalla det ett handikapp.

Ha det så bra!


Äntligen...

Tar jag mig tid att sätta mig här...

Nu ska ni få lite "rapport" om vad jag har gjort de senaste dagarna!

Sist jag skrev så hade vi ju suttit ute på altanen och druckit vin och därför vaknade jag upp på torsdag morgon o mådde lite sådär...
Jag hade planerat att komma igång och städa direkt efter Patrik o barnen gått på morgonen men så blev det alltså inte.
Jag gick faktiskt och la mig i sängen igen. Och när jag gick upp vid 10 (!!!) igen så mådde jag något bättre. Men städningen blev inte lika grundlig som jag hade tänkt om man säger så. På eftermiddagen åkte jag i väg och handlade lite mat till långhelgen.
På kvällen grillade vi hamburgare och tog det allmänt lugnt. Blev sittande hos några grannar men vi (jag) drack ABSOLUT inte en droppe alkohol! Vi var barnvakt för Christian (barnens kusin) så han sov över här hos oss.

På fredagen åkte vi i väg ut till en skärgårdsö som heter Styrsö. Det tog ca 20 min med båt. Vi hade en härlig dag med picknick och lek vid havet. På kvällen gick vi bort till Bodil med familj (Patriks syster) och grillade. Perfekt att slippa stå o fixa med mat själv när man var trött efter en dag på sjön...

Lördag tog vi det allmänt lungt. Vi fick äntligen fram trädgårdsmöblerna på framsidan. Sebastian var på kalas mellan 13-15 och efter det kom Lotta, Micke och Alicia hit. Vi grillade och satt o pratade ute på altanen men det blev väldigt kallt när solen försvann så vi gick in runt 20.30 och satte oss och såg Robinsson.

Idag har vi inga planer. Eller så ska jag kanske inte säga för vi (Patrik) håller på och lägger golv på balkongen för att få det tätt där. Vi ska sedan lägga tak under balkongen och sätta spotlights där. Så det blir mysig belysning på altanen.
Vädret är fortfarande ok, men det har blivit mycket mycket kallare... Kanske lite mera normalt vårväder.

Jag lägger in lite bilder från våran skärgårdsutflykt!


Barnen skulle gärna haft en håv med sig!




Båten vi åkte med hette Vesta, precis som min mormor hette!!!


Kul att slänga sten o snäckor i vattnet!





Hejsvejs...

Länge sen jag skrev nu...

Jag har inte skrivit nu på ett par dagar o tiden bara rusar iväg! 

Jag är lite för trött nu så jag undrar om jag kan be att få återkomma i morgon då jag förhoppningsvis kan lägga in lite bilder också. Ni får då en full rapport om vad vi haft för oss de sista dagarna! I promise...

Så so long for now...

RSS 2.0