SCB

Jag är en statistiknörd.
Tycker det är kul att kolla på statistiska centralbyråns hemsida.

Ganska stört?

Ett nytt litet liv = )

Nu har så min lillasyster blivit mamma och jag har blivit moster (igen)!!!
Jag blir gaaalen av att vara så långt borta från det nya lilla livet och det kommer förmodligen dröja till sommaren innan vi får se henne...  Får hålla tillgodo med bilder så länge.

Detta är en helt underbart fin bild tycker jag....


Ingenting händer...

... därav inget bloggande = )

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om?

Det största som hänt är väl ungefär att Sagas ena tand kommit upp. Den andra är på g men gömmer sig fortfarande under tandköttet.

Ikväll ska Sebastian prova på att träna fotboll... Vi får se om han tycker det är kul!? Han är ganska spänd på det iallafall!

Neej, vilket tråkinlägg. Jag LOVAR att återkomma om och när något kul händer...

Påsk = )

Halloj = )

Det går liite för länge mellan varven enligt mig...

Men nu har jag tid och lust att skriva ett par rader! Nu är det påsk och långhelg. Det njuter vi extra mycket av detta året eftersom Patrik varit bortrest de tre senaste helgerna och jag varit själv med barnen.
Att vara själv med dom går ganska bra, det är bara det att det är sååå innerligt tråkigt. Tiden går väldigt långsamt liksom.  Men att få ihop mat och allt annat funkar ok. Det måste ju lksom gå...


Annars rullar det mesta på som vanligt. Saga är rejält snuvig. Något jag sätter i samband med att det är en liten tand på G = ) Att vara snuvig när man vill ha nappen och äta är riktigt jobbigt. Stackars lillskruttan kämpar med att få luft när hon ska äta. Vi kämpar med Näsfridan och nässpray. Hon avskyr näsfridan. Precis som alla barn. Men oj va bra den är!

Småkillarna älskar att det är lååångledigt och påsk då man får äta godis i flera dagar än bara lördagen = )
Annars håller de mest till på sina rum och spelar Minecraft med varandra. Patrik har satt upp en server så de spelar tillsammans ( ja, det är så mycket jag vet om det... ). De älskar det spelet iallafall, och säga vad man vill om datorspel men det spelet är iallafall kreativt!

Så påsk eller inte vi är bara hemma och njuter av ledigheten. Vi firar inte påsk på något sätt. Förutom att barnen får påskägg då....

Underbara lilla människan....

Har fortfarande svårt att fatta att vi faktiskt har en liten bebis hos oss igen!? Undrar när det ska gå in...? 

Saga är en strålande glad liten tjej och väldigt "lätt" att ha att göra med om man säger så =)

Föruton EN sak. Hon gillar INTE smakportioner. Alls. Hon kniper igen sin mun och vänder bort ansiktet. Jobbigt. Vi har provat det mesta kan man säga. I går fick jag nästan i henne en hel smakportion gröt. Den kom upp ganska omgående =( Hon kräktes alltså. Åhh, jag gillar inte att lära barn äta mat.
Jag tänkte att hon kanske inte var "mogen" för smakisar ännu så jag pratade med bvc som absolut tyckte vi skulle hålla på att ge. Helst FLERA gånger om dagen. - Någon gång släpper det ju.
Ja, det hoppas jag verkligen!!! Vill inte ha ett matvägrande barn till...
Sebastian var det och det var S K I T J O B B I G T!!!!!!!!

Nåväl. Det ger sig väl, men det är lite jobbigt när det liksom inte går frammåt.

Något som däremot funkar superbra är att lägga henne. Hon älskar att sova i sin säng! Och hon somnar själv....
När hon blir trött så lägger vi bara ner henne, ger nappen och snuttefilten och går ut! Fantastiskt bra = )

Hon är en Saga för god för att vara sann....

RSS 2.0