De finns på riktigt!!!



Låt mig presentera... TIMON & PUMBA!!!

Längtan...

 

Till vänster om denna vägen ligger mitt barndomshem. Så man kan säga att jag är uppväxt på landet. Minst sagt. 



Här har jag gått många gånger... Jag och mamma brukade vara ute och promenera på denna härliga vägen.

Blåsippor finns det väldigt gott om på Gotland... Och nej, de är INTE fridlysta där.

Och vad menar jag då med längtan...?

Jo, jag längtar efter Gotland (och ALLA mina släktingar som bor där), efter våren, efter mitt barndomshem, och sist men inte minst efter min mamma.

I kväll är hjärtat tungt av längtan efter henne.
Tårarna trillar och jag önskar att allt inte var som det är.

HELVETE också.


Söndag morgon.

Patrik och Sebastian har åkt i väg på handbollsträning och jag och Simon sitter här och tar det lite lugnt.
Jag börjar fundera på om det verkligen är handbollsskola eftersom det är sportlov...?!
Det visar sig om de kommer hem snart igen.

Igår lördag gjorde vi inget speciellt. Vi var ute och skottade ett tag. ( Patrik skottade ) och barnen lekte i all snö. Nu har det kommit ännu mera snö och det är riktigt, riktigt kallt -12. Så idag kan barnen och vi vuxna bara vara ute korta stunder. När de var ute igår så fick de vita fläckar på kinderna, och det är ju inte bra. Jag tog en massa kort i går när vi var ute, men jag kommer inte åt dom och min datatekniker är ju som sagt inte hemma : (
De ligger på en extern hårddisk och det är ju väldigt bra, men de verkar vara oåtkomliga även för mig just nu...

På eftermiddagen blev vi inbjudna till grannen på lördagsdrink! Mycket trevligt med såna spontan inbjudningar!!

Patrik fixade vår trasiga persienn som hängde på sniskan i vårat sovrum. Det är bland det fulaste som finns, trasiga persienner. Persienner för över huvud taget egentligen... Men ibland fyller de ju en bra funktion. Men nedrullade för jämnan, nej det är fult!

På kvällen lagade jag medelhavsgratäng och helstekt fläskfilé. Medelhavsgratäng är som en potatisgratäng med lök, paprika, fetaost och soltorkade tomater.
Receptet finns på recept.nu...
Jag hade gärna haft en smarrig sallad till, men vi hade inte ens en tomat eller gurka hemma. Så det fick bli utan.
Barnen smakade men tyckte INTE om det, vilket jag visste att de inte skulle göra eftersom de inte är mycket för kött och gratänger. De åt korvstroganoff och ris som jag gjort till dom. Jag VET att man kanske inte ska hålla på och göra speciell mat till barnen, men jag gör det. När jag VET att de inte kommer att äta det vi vill äta så får det bli så. Rätt eller fel... jag gör det iallafall. Och det "drabbar" ju oftast bara mig som får stå och göra dubbelt.
Nu låter det som om jag gör det jämt, men så är inte fallet. OFTAST äter vi samma mat allihop.
Jag har aldrig behövt äta sånt jag inte tycker om. Men man ska ALLTID smaka.

Idag har vi lite ärenden att uträtta.
Vi ska kolla på lite tapeter till Sebastians rum. Vi sätter igång med det efter Sebastians födelsedag tänkte vi.
Sedan ska jag, eller vi till IKEA och införskaffa tyg till våra köksstolar som behöver kläs om. Jag vet vilket tyg vi ska ha... Lättast om jag åker själv dit tror jag ; )
Inbjudningskort+frimärken ska också införskaffas. De måste iväg nu i veckan.
Sedan har vi lite att göra här hemma. Det ska bäddas rent och göras rent i akvariet...
Lite allmänt pyssel alltså.

Vi får se om vi åker och bowlar idag istället eftersom vi inte kom iväg på det igår...

Nu ska jag visa er lite fina vinterbilder som vår goda vän Michael Persson tagit...

Foto: Michael Persson


Foto: Michael Persson


Foto: Michael Persson

Han är som ni ser väldigt, väldigt duktig på att ta bra kort!!!!

Halloj igen...

Hmm, jag sa ju att jag skulle återkomma i går eftermiddag men så blev inte fallet...
Jag vet inte var tiden tog vägen!?
Jag och småkillarna hade en jättemysig dag = ) Vi uträttade massa ärenden och var hos frisören med Sebastian. Han var rejält långhårig nu men insåg till och med själv att han behövde klippa sig. Men alltså, det kostar 280 kr!!! Det tycker jag är dyrt!!? Jag önskar så att jag kunde göra det själv... Jag har försökt när han var mindre men det blev INTE bra!

Patrik kom hem runt kl 19 igår efter after worken. Det var godkänt ; ) Vi hann ha lite mys tillsammans hela familjen innan barnen skulle lägga sig.
Vi har lovat att Sebastian ska få vara uppe och kolla på melodifestivalen ikväll. Förra året var vi inne och kollade på den live, fast på genrepet. Han tyckte väl det var ok, men han hade lite svårt att se och det blev ju ganska sent. OM vi ska se det igen när delfinalen går här i Göteborg någon mer gång så ska vi sitta LÅNGT fram så man ser riktigt, riktigt bra. Att det var högt ljud hade han inte så ont av.

Nu på morgonen har vi haft "familjeråd" ang Sebastians kalas. Han fyller ju år om två veckor och det är ju väldigt hög tid att planera och bjuda in kompisar... Vi har velat fram och tillbaka om var vi ska ha kalaset. Han vill ju egentligen ha det på Lek och buslandet. Men vi är lite "motståndare" till det då det känns opersonligt och sen är det ju svindyrt!!! Så nu har vi beslutat att vi ska ha det här hemma... Hmm, vi kommer säkert ångra oss ; )
10 st 8-åringar och BARA killar!!! HJÄÄÄÄLP!!!
Men nu är beslutet taget och vi får försöka härda ut = )

Det har kommit rejält med snö nu och vi ska väl snart bege oss ut i detta. Om inte annat för att hämta Patriks bil och dator som är kvar på hans jobb efter gårdagen.
Det funkar inte att bara ha en dator i denna familjen. Det blir "slagsmål" om min...
 Fast jag vinner ju lätt ; )

Vi har pratat om att åka och bowla hela familjen, men vi får se om vi får till det. Simon är nog lite för liten för det egentligen men det kunde vara kul att prova = )

Ha en bra lördag!!!

Äntligen ledig fredag!!!!!

Fast så skulle det inte det inte ha varit egentligen...
Jag tog som sagt ledigt idag eftersom Patrik inte fick semester = )
Mig gör det ingenting att hans semester blev inställd, jag är gärna ledig! Allrahelst en fredag innan ledig helg... Sååå gött = )

I natt har det kommit massor med snö och mera ska det tydligen bli...
Jag åkte och handlade igår kväll mitt i snöyran. Det gick bra att köra men man får ju ta det lugnt. Jag fattar inte dom som kör 110 km/t, och mer därtill fast det är moddigt och dålig sikt. Är de odödliga?
Jag körde så fort jag vågade och kände att jag hade kontroll och i går var det bara ca 80... Men, alla är vi olika.
Skönt att ha handlat inför helgen så slipper jag ta med barnen och göra det idag. De är ju inte överförtjusta i det...

De måste iallafall följa med på lite ärenden som kvarstår innan helgen kan börja avnjutas på riktigt. Och då pratar vi om .... Japp, bolaget = ) Och så ska det inhandlas lite godis...

Och nu bröt helvetet lös!!!!!! Varför kan de inte bara hålla sams!??????
Jag har bestämt mig för att hålla lite låg profil inför deras duster. Jag tycker att syskon "ska" få bråka. Med måtta naturligtvis. Men det blir väldigt konstigt om man som vuxen går in och medlar så fort det uppstår en konflikt. Om det går överstyr så får man ju såklart ingripa. Jag tror att de lär sig handskas med konflikter på ett bra sätt om de får "göra upp" ( inte slåss såklart!!! )
Jag har ju själv många syskon, och vi bråkade ibland så det ven om det men mamma höll oftast ganska låg profil i det hela. Mycket lärorikt anser jag idag...
Egentligen skulle jag vilja att grabbarna hade ett par syskon till!!! Hahahaha ; )
Fyra barn!?? Nej. Så blir det inte, tyvärr får jag väl kanske tillägga.

Hmm, jag hade skrivit mycket mera, men det ville sig inte riktigt när jag skulle publicera det... Det får räcka för denna gången.

Återkommer i eftermiddag med resten av det jag skrev. OCH bilder ( hoppas jag)...

Snön faller....

Och när ska det sluta???? Jag börjar faktiskt bli riktigt trött på snö o kyla nu. Fast hellre snö än grått och regn på tvären!

Inlägget igår var väl inte det mest upplyftande jag skrivit = )
Jag kände mig allmänt trött och grining och hade ingen inspiration alls. Konstigt det där med hur trött man blir efter att jobbat helg. Eller det är kanske inte så konstigt att man blir trött eftersom vi jobbar ganska långa pass, men jag känner mig inte så väldigt trött NÄR jag jobbar. Då kör man bara på liksom. Men efteråt är det värre.

Idag är jag och barnen lediga igen... Sportlov som det är så kanske man ska ge sig ut och utföra något sportigt??
Åka pulka kanske... Men det verkar som om barnen tröttnat på det. Vi ska bege oss ut om en timme tänkte jag och då får vi se vad vi hittar på. Kanske går till en lekplats eller två = )

I morse åt vi frukost tillsammans hela familjen. Patrik åkte till jobbet runt 8.30. Mysigt att äta frukost tillsammans när man gör det så sällan. Det blir ju bara på helgerna, och jobbar jag då helg så dröjer det länge innan vi äter tillsammans = )

I söndags var det ju alla hjärtans dag. Och det firade vi... Inte alls. Jag blir lite "trotsig" när man ska fira sånt på speciella dagar. Jag vill fira när JAG vill och när det passar, inte bara för att det är bestämmt så. Det samma känner jag för mors o fars-dag. Men det är ju inte så att jag bojkottar det, men vi firar det absolut inte heller.
Vi var på Ikea på min rast på söndagen. Patrik och barnen hämtade upp mig på jobbet och så åkte vi till Ikea. Inte för att köpa något, utan för att göra något tillsammans. Barnen lekte i Småland och sedan åt vi lunch... Vi köpte bara 4 krokar för 25 kr... Billigt besök!!!

Och idag är det fettisdagen ( stavas det så??). Så jag ska köpa semlor idag. Vi har inte ätit någon i år än för vi har sagt att vi ska spara oss till idag. Så idag äter vi årets första och ENDA semla!!!!
Absolut inget min kropp behöver, men man lever bara en gång ; )

I morgon är det dags för dagis och fritids för barnen igen. Patrik skulle varit ledig fredag så de (Sebatian) bara skulle behöva vara på fritids ons, tors. Men nu gick inte hans semester igenom så jag ringde till mitt jobb och begärde ledigt... Det brukar aldrig vara något problem så förhoppningsvis jobbar jag bara ons+tors denna veckan!
Det är ju inte så att Sebastian avskyr att vara på fritids, men vill det sig "illa" så har han inga klasskompisar där. Det vet man aldrig liksom.

Sebastian och Simon vill väldigt, väldigt gärna ha ett tv-spel som heter Mini Ninjas... Vi har bara ett demospel nu och de gillar det skarpt. Och nu har vi gjort en deal.
OM Simon sover i sin säng hela veckan så köper vi det på fredag eller lördag. Så igår kväll somnade han i sin säng och sov gott där hela natten, ända till klockan 7 = )
När han vaknade knackade han lite försiktigt i väggen, sötnosen.
Han har ju somnat och sovit i vår säng hela natten till och från hela sitt liv. Inget som vi har/har haft ont av direkt, Men det börjar ju bli dags att han sover i egen säng. Han sa först att han skulle sova i vår säng till han blev 12 år ; ) Hehehe....

Jaha ja... Om man skulle ta och göra något vettigt!??


Måndag.

Så. Nu är jag åter. Om än ofantligt mycket tröttare.

Kände mig inte alls så här trött tidigt i morse!?? Jag gick upp klockan 6.45 och gick ut på en uppfriskande morgonpromenad!!!
Jo, det är sant! Jag var ute och gick mellan 07.00 och 07.30...
Sedan åt vi frukost och sedan bröt hell lös här hemma...
Barnen småkivades alldeles kollosalt, retade varanra HEEEEELA tiden och jag fick ett bryt = (
Ingen bra kombination alls med retsamma och sura barn och en genomtrött mamma = (((

Men nu har jag kört Sebastian till en kompis ( det var bestämt sedan innan ) och Simon sitter och ser en film.
Jag hade tänkt att han och jag skulle hitta på något kul, men han ville bara hem...
När vi väl kom hem tänkte jag att vi åtminstone kunde vara ute, men han ville in. Och jag tänkte ABSOLUT inte att han skulle få se film, men nu sitter han och gör det...?!!
ORKAR inte med alla nej idag. I morgon är en ny dag och förhoppningsvis är jag lite piggare och barnen på liiite bättre humör....

Jag har alltså jobbat helgen och det är väl förmodligen därför jag är så trött. Men det gick bra och fort.
Tyvärr är jag bara ledig en helg sedan jobbar jag igen = (
Så kommer det att vara ett tag, för v.12 ska Sebastian och Patrik till Sälen en vecka och då skulle jag ha jobbat helgen, men fick alltså byta och trixa lite... Så varannan helg får det bli = (

Nu ska jag "slappa" lite... Eller kanske hänga tvätt, dammsuga, baka bullar osv osv....
 


Fybubblan = (

Har nu åter igen fått en smärre chock när jag öppnade elräkningen!!! En tusenlapp över (!!!!) den förra SKYHÖGA räkningen!!! Helt sanslöst alltså...

Men jag ska inte beklaga mig alltför mycket denna gången, för det lönar sig ju liksom inte. Det är väl bara att betala och se glad (??) ut. = (
 Men ibland har jag lust och sälja och flytta till en bostadsrätt där el, parkering, underhåll och ALLT ingår. Låter mycket bekvämt och framför allt billigt just nu.

Ja, igår införskaffade vi alltså tre stycken ballongmolly. Och i morse när jag tände akvariet så trodde jag att de var döda allihop... De låg och sov på varsinn växt! Har aldrig sett fiskar vila så på det sättet förut!?? Men det klart med den kroppshyddan så kanske det är jobbigt att hålla sig flytande hela tiden...? När vi kom hem så var de pigga och alerta, så de verkar må hur bra som helst.
Ska bli intressant och se om de ligger och sover på växterna i morgonbitti också = )

Idag följde Sebastian med en klasskompis hem från skolan, så det har bara varit jag och Simon hemma. Han tröttnade på mig efter en stund och sprang in till grannen... Så nu sitter jag här alldeles ensam.
Men jag har påbörjat maten så snart är det fullt hus igen!!!
I morgon är Simon och jag lediga och vi hämtar Sebastian tidigt, 13.20. Så då blir det myseftermiddag = )

Får se om vi hinner baka bullar som jag hade tänkt, men inte hann i helgen.

Sedan har jag fått in pengar på kontot som jag inte ska ha!?? Pengar för vård av barn den 30/11-09.
Och vad jag vet så vabbade jag inte då!?? Och på "mina sidor" på försäkrings kassan så har jag inte anmält VAB då.
Jag måste ringa dom i morgon och fråga om det verkligen stämmer. Det ska förmodligen till någon annan = (
 Inte för att det blir så mycket för en dag, men oväntade pengar är ju aldrig fel om det nu MOT ALL FÖRMODAN skulle stämma...

Nya invånare i akvariet = )

Slänger in ett snabbt inlägg innan House börjar...

Ville bara berätta att jag köpte 3 nya fiskar till akvariet idag. Ballongmolly heter sorten och de ser jätteroliga ut!

 



Dessa är inte kort på våra fiskar. Men den gula på övre bilden är vädigt lik en av våra....

Nu börjar House = )



Är hemma med Simon...

Ja, vi blev hemma idag faktiskt. Han skulle nog kunna ha gått kanske, men han beklagade sig lite igår om halsen. Men jag tror kanske att den är lite öm efter hans kruppanfall. Han äter som vanligt och har ingen feber.
Men vi tar det säkra före det osäkra och håller honom hemma en dag extra.

Han har sovit gott och länge i natt. Han vaknade inte förren efter klockan 7, och det är sent för att vara honom.
Sebastian däremot, han vaknade straxt innan 05.30!!! Hysteriskt tidigt!?? Men han gick in och lade sig en stund till, men somnade aldrig om. Så vid 6.45 tyckter han det fick vara nog och jagade upp Patrik ( som ändå skulle upp  iofs ). Jag fattar inte varför han är så morgonpigg??? Jobbigt. Jag är i och för sig också relativt morgonpigg, men inte riktigt extremt...
Sebastian är i skolan idag iallafall. Men vi har informerat hans lärare om hans hörsel är något nedsatt. Så hon inte tror att han inte lyssnar. För det gör han nog ( får vi hoppas ). Men han hör inte vissa ljud just nu.

I helgen har vi bara slappat och tagit det extremt lugnt. För lugnt om ni frågar mig.

Igår hade jag ju ändå endel planer... Jag gjorde rent akvariet och rensade bort ca hälften av växterna! De började ta överhanden så det såg ut som en djungel. Så nu är det ljust och fint igen...
Sedan lagade jag kålpudding. Jag tycker det är supergott!! Och det var lätt också. Jag har aldrig gjort det förut, för det är bara jag i hela familjen som tycker om det : (
Patrik åt högst motvilligt, och barnen smakade men precis som jag anade så ville de inte ha. Jag hade stekt varsinn hamburgare till dom. Men de får alltid smaka iallafall. Annars vet man ju faktiskt inte.

På förmiddagen ringde våra underbara vänner från Orust och frågade om vi skulle vara hemma!?
Hurra!!! JAAAAAA.... Vi är hemma och gör ingenting!!!! KOM HIIIIT!!!!!
Så de kom och tog en fika med oss på eftermiddagen. Härligt med ett litet "avbrott"! Precis som när brorsan med familj kom på lördagen... Mycket mysigt med sällskap utifrån liksom : )
Låter nästan som om vi har svårt att umgås bara vi i familjen, men så är det inte, såklart. Men ibland känns det skönt med fler människor runt omkring en. Likaväl som det kan vara otroligt skönt att bara vara vi fyra ibland = )

Jag måste ta mig till en affär. Och denna gången tror jag att vi tar oss till en något större och inte den lilla dyra här hemma...
Maxi blir nog bra!!!

Söndag ljuva söndag...

Av någon anledning så gillar jag söndagar... Även om det ligger lite jobbångest över den, så är det ändå en dag som känns skön och behaglig?!!

Igår hade vi inga planer alls och det funkar inte alls bra för mig har jag kommit på. Jag känner mig stressad (???)
och blir oerhört rastlös. Det känns som om hela dagen rullar på och jag hinner inget. Inte för jag vet vad det är jag ska hinna egentligen!?

Gårdagen rullade på utan större överraskningar. Vi var ute ganska mycket, det blev dock ingen promenad med hela familjen. Brorsan med familj på en fika på eftermiddagen.
Jag och Simon gick till affären, det var en liten promenad med halva familjen kan man ju säga... : )


Simon var väldigt trött på kvällen så han gick och lade sig redan klockan 19. Han protesterade inte alls trots att Sebastian fortfarande var nere...Annars kan det vara lite känsligt att lägga sig först. Men vi har börjat göra så att Simon lägger sig ca 19.30 och Sebastian får vara uppe till 20. Men det är lite små vita lögner för att Simon inte ska förstå att Sebastian får vara uppe längre. Det är tyvärr inte så enkelt att bara säga att han är äldre och därmed får vara uppe en halvtimme till.

Igår var det ju melodifestival... och jag vet inte vad jag ska säga. För det första blev jag sittande här själv. Det var inte så roligt. Patrik var och hjälpte sin syster och deras familj som fått något rejält stul med elen i huset sådär på lördags kvällen. Inte kul för någon. Att ringa jourelektriker skulle kosta ca 2500 så de skulle hanka sig fram till på måndag.
Jag var nog helt enkelt inte upplagd för melodifestivalen igår för jag tyckte den ena låten efter den andra var riktigt urkass. Och den låten jag ändå tyckte var ok åkte ur. Nja, ett jippo utan dess like. Så kände jag...

Idag har vi/jag lite planer iallafall.
Nu ska jag göra rent akvariet.
Sedan har jag tänkt baka bullar. Ska även göra en kålpudding idag.

Patrik är lite sugen på att åka skridskor med barnen...
Vi får se om barnen är lika sugna på det = )

Planlös lördag : )

Idag har vi inga som helst planer.
Och det känns otroligt skönt!!! Vi ska bara ta dagen som den kommer och njuta av ledigheten tillsammans.

Jag har "hotat" Patrik med att vi skulle ta en promenad tillsammmans hela familjen. Vi får se hur det blir med det.
Han gillar inte riktigt att gå på promenad... Det slutar väl med att jag och barnen går ut på gården en sväng, som vanligt. Eller så slutar det med att barnen går ut på gården och jag och Patrik är kvar inne = )
Det är ju också ett alternativ... Men jag tycker det är väldigt skönt att vara ute en stund och få friskt luft och "rensa" upp huvudet.

I går morse ringde jag till vårdcentralen runt 7.30. De ringde upp på avtalad tid runt klockan 8.
8.45 fick vi komma in till läkaren och klockan 9 var vi på väg hem igen! Inget krångel. Pang, pang, pang så var det klart. Vi fick utskrivet mera Bricanyl. För precis som vi trodde så var det ett kruppanfall Simon hade haft under natten.
Han är en aning förkyld också men absolut inte mycket.
I natt har vi sovit med vädringsfönstret lite öppet och elementet avstängt ( såklart ).
Det ska vara svalt i rummet för kruppbarn. Och faktum är att det är väldigt skönt att ha svalt i sovrummet!

Sebastian har inte alls ont i öronen längre... Tänk vad fantastiskt det är med medicin ( pencellin )!!!!! 
Så båda barnen är pigga och vi kör på som vanligt.

Jaha ja, om man skulle ta och lägga sig o läsa en stund... Eller kanske ta ett bad!!!?

Som sagt, vi tar dagen som den kommer = )

Vidrig natt...

Ska bara beklaga mig lite. Jag/vi har inte sovit många timmar inatt : (
Vi var uppe mellan 02-03 ca och innan dess, från 01 så sov Simon men INTE jag. Han vred och vände sig och hade svårt att få luft...
Och han vaknade för dagen 05.50. Jipppie!!! NOT. Gäsp snarare.

Allt är MITT fel....

Hur kan man vara så dum att man skriver att det är "tur" att det bara är öroninflammation??! NU är det såklart inte "bara" det längre. Jo, för Sebastian är det ju så.
Men för Simon är det INTE det.

Han har fått.... Ja, jag vet inte vad han fått men han kan inte andas. Han väser och kämpar för att få luft. När han hostar låter han som en skällande hund. Krupp alltså?!?? Eller nåt med luftrören iallafall. Detta är inte första gången...
Jag hade en liiiiten skvätt Bricanyl som gått ut för ett år sedan. Och nu har jag gett Ventoline som gått ut för typ 2 år sedan... Men det verkar hjälpa honom något iallafall.
Nu tycker ni säkert att jag är en slpppmorsa som inte åker in akut till sjukhuset. Men jag/vi tänkte faktiskt vänta till vårdcentralen öppnar. Jag ser ingen vits att sitta typ 8 timmar på akuten för att sedan få den medicinen jag kan få på VC. Vi åkte ett par gånger akut med Sebastian och det kändes ganska onödigt i slutänden.
SJÄLVKLART ska man ju åka om man känner sig osäker och känner att man inte riktigt har kontroll över situationen. Men jag anser att vi har det. Han är inte blå i ansiktet, SÅ svårt att andas har han inte! DÅ hade jag åkt, eller till och med ringt ambulans.
Han sitter och tittar på tv och pratar och har sig. OCH väser.... ; )

Sebastian däremot har sovit gott i natt. Men kom ner till oss nu. han vaknar alltid tidigt. Nästan.

Nu ska jag anmäla v a b till försäkringskassan och sedan sätta på kaffe...

Öroninflammation x 2 : (

Ja, då var det dags igen... Sebastian har dubbelsidig öroninflammation.
Han vaknade i morse och hade jätte, jätte ont. Jag hade hunnit till jobbet och satt i lugnan ro med en kopp kaffe när Patrik ringde och sa det.
Så det var bara att ringa Lunby sjukhus, öronmottagningen och boka en tid.
Patrik var hemma till 11 ca då gick jag hem och bytte av honom. 13.20 skulle vi vara vid läkaren.
Vid det laget hade Sebastian så ont att han inte riktigt visste var han skulle ta vägen : (((

DUM som jag var så missade jag att ge honom smärtstillande innan vi åkte! FATTAR inte vad jag tänkte på???
Det nya nu när barn har ont är att man ger BÅDE Alvedon och Ipren tillsammans. Full dos av båda.
När vi kom hem fick han den sortens "cocktail" och sitt pencellin. Efter en timme mådde han mycket bättre = )

I morgon ska jag vara hemma med Sebastian. Simon får också vara hemma då tänkte jag. Det har varit en tillräckligt lång vecka nu för honom. Inte så att han inte klarar av det, men han brukar vara ledig en dag i veckan och skulle ju egentligen inte varit det denna. Nu blev det så ändå.
 
Om det nu finns NÅGOT som är "bra" med öroninflammation så är det att det inte smittar! Så om han orkar så kan han ju leka med kompisar ändå. Även Simon kan vara med sina kompisar...
Det värsta som finns ( nåja, kanske inte det värsta men ändå ) är att vara "instängd" en ledig helg med sjuka barn. Man blir helt isolerad och frustrerad!!!
Om det nu stannar med denna öroninflammationen så är vi ju ändå "fria" om ni förstår vad jag menar!?

Ikväll ska Patrik jobba. De ska driftsätta något. Och jag antar att produktionen måste stå stilla när de gör det så han blir nog rejält sen. Kvällskiftet på tamro slutar 22.30 så det blir väl efter det som dom kommer igång med sitt?

Jag fick en sån dipp nu efter middagen. Jag menar att jag blev helt komatrött. Hoppas jag piggnar till snart för tallrikarna står fortfarande kvar på bordet i köket. Jag bara gick därifrån. Men snart måste jag ta itu med det. Jag gillar inte att det står tills efter barnen har lagt sig. När jag lagt dom vill jag bara slappa i soffan och glo på tv. Det är väldigt skönt att få egen tid på kvällen och då vill jag absolut inte stå och hålla på med disken!

Idag på eftermiddagen såg jag och Sebastian en kolsvart kanin här på vår baksida! Den var jättefin och supersöt!
Det måste ju varit en tamkanin från början? Vi har även haft vita kaniner här.

Ojne vojne... Nu ska jag väl ta och sparka igång dököttet och ta hand om disken.

Februari...

Denna månaden skulle båda våra barn varit födda... Men ingen av dom är det = )
Det blev en i januari och en i mars. Ingen vi känner fyller år i februari?!! Inte vad jag kan komma på nu iallafall.

Jag borde inte sitta här nu. Inte alls faktiskt. 
Det jag verkligen borde göra är att städa. Men istället sitter jag här och håller mina småkillar sällskap. Eller nåt.
De äter mellanmål och tittar på Björnen Bernard, så de behöver nog egentligen inte mitt sällskap just nu.
Men jag ids inte komma igång med plockandet och städandet riktigt ännu.

Idag slutade jag klockan 13 och hann med en sväng på Ikea innan jag hämtade barnen. Ljusförrådet behövdes fyllas på. Sedan hittade jag jättefina sängbord som vi verkligen skulle behöva ha. Men det känns inte jätteroligt att köpa fina sängbord när resten av rummet är sunkigt. Eller kanske, men jag köpte dom inte nu iallafall.

Jag är som jag skrev förra gången inte ledig någon vardag denna veckan och det börjar kännas... Jag brukar oftast jobba 3 el möjligtvis 4 dagar sedan vara ledig. Nu är det två lååånga dagar kvar : (

Nej, jag är för trött och splittrad för att skriva mera. Och jag måste sparka igång mig själv också. Så vi slipper städa hela kvällen sen.       

 

RSS 2.0