Liten, liten kille !



Här är han!!! Lillkillen Abbe som föddes den 24 augusti... Underbart söt och väldigt lik sin storebror när han var bebis : )



När man bara är 6 dagar har man svårt att styra sina kroppsdelar : )



Stolt storebror hjälper till med lillebror!




Skulle ha bloggat också, men känner mig trött och har varken ork eller lust att skriva.
Återkommer i morgon med bloggandet. Min dator är sååå seg att jag blir galen!!!!

Jobba tillbaka : (

Ja, det är inte kul att jobba tillbaka i efterhand så att säga.... Det är ju skönast att jobba först o sen få sin ledighet. Nu har jag redan fått min ledighet och ska alltså jobba tillbaka idag. Det känns lite småsurt måste jag säga. Men jag är/var mycket tacksam att det gick att fixa så jag kunde vara ledig på studiedagen iallafall.
Jag börjar inte förren klockan 13 så jag hinner fixa lite grejer mellan jag lämnat Simon på dagis till jag börjar jobba.

Jag måste på bolaget, det är helt slut på vin! Ve o fasa!!! Och köpa lite insjökräftor till Sebastian (och oss), som lätt äter ett kilo själv!!! Och faktum är att vi gärna äter det också då vi tycker att havskräftor är sanslöst dyrt och mycket godare ÄR det inte. Vissa här i Göteborg säger "riktiga" kräftor om havskräftor...??? Vaddå riktiga undrar jag då..!? På gotland tex har vi inte tillgång till havskräftor i den utsträckningen som finns här, så de/vi äter bara "låtsaskräftor". DET ÄR KRÄFTOR DET MED!!! Och storlek och färg har ingen betydelse..... Eller...? ; ) Smaken är som baken. Men att klanka ner på något, bara för att man själv inte äter det, det har jag aldrig förstått.

Vi ska allstå ha kräftskiva här med våran länga i morgonkväll! KUL!!! Hoppas vädergudarna är med oss... Allt blir ju såå mycket lättare då...

Märkligt... När jag "googlade" kräftor hittade jag inget annat än "låtsaskräftor"  ; )
Oj, jag är visst lika arg idag... I går var jag riktigt på krigsstigen på eftermiddagen. Orkar inte riktigt gå in på allt som gjorde mig irriterad, men det började med en diskussion med min chef. Och att sedan hoppa över lunchen gjorde inte saken bättre såklart.

Nu ska jag försöka lugna mig och mysa med Simon tills det är dags att bege oss i väg.

Ny i familjen : )

HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!

I går kväll klockan 21.35 fick familjen Myrbäck en ny liten familjemedlem!!! En liten kille som ska heta Abbe! 4210 gr tung kille...
Det är alltså min bror Per och hans fru Melina som fått sitt andra barn nu! Elton 3, 5  år har blivit storebror : )

Och min syster Frida som är här från Gotland fick agera barnvakt för Elton när mamma och pappa var och fixade fram lillebrorsan. Det var ju himla bra timing på det hela. Precis som om Abbe väntade på Frida som kom till Göteborg i söndags... Han var beräknad att komma den 18 aug, men kom alltså den 24! 
Simon är född den 24 och jag med! Mycket 24 i familjen...

Nu ska jag slänga mig i duschen och hämta syster Frida så vi får åka o inhandla något kul till storebror o lillebror Myrbäck : )

See you....

Liten säl...

Ha ha ha! Ni skulle sett Simon på Lek & Plask... Som han höll på! Simfröken gav honom ett smeknamn : SÄLEN...
 Han var lika mycket UNDER vattnet som ovanför... Men det känns så himla bra och RÄTT att vi satte honom i detta nu för han har verligen ingen koll på att han inte kan simma!
Alla barnen i hans grupp är mellan 3-4 år och vissa var lite rädda och ängsliga o andra inte ; )
Meningen med denna kursen är ju inte att de ska lära sig simma utan att få vattenvana och få begrepp hur de ska göra i vattnet. Anledningen till att de inte har "flytgrejer" på sig är att de då blir framtunga och inte lär sig att sätta i fötterna i botten. Det var ju precis det Simon gjorde när han hamnade under vattnet. Han slängde sig frammåt och drog UPP benen. Men jag hoppas att han får kläm på att sätta i benen i botten snart.
Skönt att simläraren är lugn och att vi föräldrar bara är med första o sista gången : ) Jag höll ju nästan på att slänga mig efter honom när han hamnade under ytan. Men hon sa bara Va braaa! när han kom upp igen... Ja, det var ju jättebra att han kom upp! Ha ha ha ; )

Och Sebastians första skoldag har gått superbra! Nästa vecka börjar läxorna! Hjälp...  Nåja, det kanske går bra än så länge, men tänk när de kommer upp i årskurserna! Matte i 9:an!? Hur löser man det? Fy...

Jag har fått en vagel i mitt högra öga... Och det kliar och skaver så jag blir GALEN!!! Och jag ser ut som en 80 åring på det ögat! Rynkor och rött o svullet. blä...

Trötter...

Fy kattsicken vad tidigt barnen vaknade i dag : ( Jag är trött, trött och TRÖTT!!! De har fått för sig att de vill sova tillsammans och i natt sov dom i Simons säng. Alltså en 90 säng! Men de sov gott tillsammans HELA natten, ända fram till 06... Jag tor att det var SImon som väckte Sebastian faktiskt. Enligt Seb så hade han försökt säga till Sinom att OM han kunde somna om så är han en STOR kille ; ) Men denna gången funkade inte det knepet. Det är annars väldigt viktigt för Simon att han får kallas STOR kille!
Så nu sitter vi här i ottan o kollar på Tweenies. Jag skulle kunna gå upp och lägga mig en stund igen... Får se om jag gör det snart.

I helgen har jag ju som sagt jobbat och det går undan. Det känns nästan som om det är "vanliga" pass fast det är 12-13 timmars pass. Fast man blir ju otroligt trött, både i huvudet och kroppen. Allrahelst på söndag eftermiddag, då behövs det inte mycket "motstånd" för att man antingen ska bli irriterad eller börja fnissa och skratta åt det mesta. I går var det mest fniss och skratt. Min kollega som gör ALLT för att gå ner i vikt ( hon är redan smal!!!) har fått höra att hon ser gravid ut,  2 gånger på 2 dagar!! Alltså av damerna som bor där jag jobbar... Ha ha ha... Snacka om knäckande ; ) Till saken hör att jag är större än vad hon är men till mig säger de inget om det. Hon börjar även närma sig 50, men sånt lägger damerna ingen vikt vid! Raringar...

I dag är det den stora dagen!!! Sebastian börjar 1:an!! Hurra hurra! Patrik ska gå med på uppropet. Simon är ledig också och jag vill inte ta med honom till Sebastians första skoldag.
Och... Simon börjar i "simskola" (lek & plask) idag!!! Då får jag äran att gå med! Det ska bli såå kul att se hur han beter sig i vattnet!!

Nu börjar barnen bli hungriga. De har varit vakna 1 timme nu så jag förstår dom!


Mirakel medicin!?

Idag har vi haft en härlig hemmadag, jag och barnen... Barnaskaran blev lite utökad här på dagen : )
Simon fick hit en liten kompis och även Sebastian fick hit först en kompis, och sedan efter lunch en till! Så till eftermiddagsfikat var det jag och fem barn! Lövli ; )

Ja, så barnen har alltså lekt såklart och jag har haft rätt mycket tid över kan man ju säga... Suttit och surfat och fyllt i fritidsschema o lite pill med allt möjligt.
Simon har sagt två gånger under dagen att han har huvudvärk!? Och jag trodde att det berodde på att det var så kvavt el. för lite sömn under typ en veckas tid. Men när han hade ätit färdigt sin middag så kände jag på honom och han var kokhet!!! han hade 39.1!!! Jag fattar inget... Han har verkligen hållit igång hela dagen.
Till skillnad mot Sebastian så äter Simon trots att han är sjuk. Det första tecknet på att Sebastian är sjuk el på väg att bli, är att han slutar äta. Men så är alltså inte fallet med lilla Simon.

Jag gav honom Ipren efter maten och herregud vilken effekt!!! Det är rena mirakelmedicinen!? Han blev pigg (!!!??) och glad och mumsade chips och bilar för glatta livet. Nu återstår det att se vad det blir av detta. Om det "bara" är feber och lite huvudvärk, eller om det utvecklas till något annat... Typ svininfluensa : (
Hjälp vad jag oroar mig för det... Nej, inte att det är det SIMON har men att  vi ska bli liggande i det hela familjen. Hit med vaccin pronto!!!
Det som inte heller är så himla kul är att Simon förmodligen smittat sin kompis OCH hans lillasyster, eftersom han var där inne en stund på eftermiddagen... Hu, inte alls meningen såklart, men det känns såå dumt.

Undrar vad Parik blev av... Det var mig ett långt after work!?
Jag ska iallafall jobba i morgon så han får nog bekänna färg ifall det blev en och annan öl på den där after worken också!!!

Mysdag : )

Nu får ni tycka att jag är konstig, men jag tycker att det är rätt mysigt när det är ruggigt ute och man får tända lite smålampor inne... Såklart inte JÄMT och hela tiden, men någongång ibland. Och idag är vi lediga tillsammans jag och barnen så då kan man vara inne och kura o mysa!
Vi har inga planer alls utan tar dagen som den kommer. Jag var och handlade mat i går och fyllde på skafferi och kylskåp rejält så vi behöver inte åka och handla något.

I går inhandlade jag även lite skolstartskläder till Sebastian:



Och till Simon köpte jag ett par svarta jeans och en snygg wct tröja som det tyvärr inte finns någon bild på...
Fast jag vet inte om Seb kommer att ha de kläderna just på måndag när han börjar skolan, men kläder går ju alltid åt så att säga : )
Ska även införskaffa denna t-shirten till honom :

Den var tuff tycker jag. När jag frågade om Sebastian tyckte om den så undrade han om den var rosa el. röd i trycket... När jag sa att den är röd så sa han att han ville ha den! Han gillar INTE rosa på kläder...

I helgen ska jag jobba, HELA lördagen och HELA söndagen : (
Suck, pust o stön... Det är ju som jag skrivit förut jobbigast INNAN man har kommit igång liksom, sen går det av bara farten.

Och på måndag är det dags för Sebastian att börja 1:an!!! Herregud, jag fattar inte hur fort det går!

Det här känns som om det var förra året!!!


Sebastian är ca 2 veckor på detta kortet.


På 1-års dagen!

Oj, vilken tid det tog att skriva detta inlägget, det blev tvätt upphängning och dusch mitt i.

Gp-saknad...

Ohh, vad jag saknar min morgontidning ibland...
Vi sade upp den förra veckan för det kändes som om den låg oläst fler dagar än vad vi hann läsa den. Men när man är ledig eller jobbar sent så är den mysig o ha... Och denna veckan har jag varit hemma rätt mycket och då blir jag lite vilsen när jag ska äta frukost. DÅ vill jag ha min morgontidning! 
Nu har jag istället suttit med IKEAkatalogen, Jotexkatalogen, någon Kappahl reklam och även med datorn på köksbordet ( och läst morgontidningen på nätet ). Men det är säkert bara en övergångsperiod som det känns tomt. Det kostar ju 195 kr/mån och det är det inte värt när den i 8 fall av 10 ligger oläst.

Jag fick en faktura på 48 kr av Gp för de dagarna som blev över från det jag hade bet tills den blev uppsagd. ( Oj, så invecklat det blev... Hoppas ni förstår vad jag menar?) Men jag hade bestämt mig att INTE betala eftersom jag försökte säga upp tidningen tidigt i somras utan att det gick. Jag satte 1 tim i telefonkö och jag skickade mail utan att det hände något. Så nu efter frukost ringde jag kundtjänst och skulle "bestrida" fakturan. Jag laddade för att INTE ge mig... 
Människan som jag fick tag på i kundtjänst var hur trevlig och tillmötesgående som helst!!!!! Inga problem, hon tog bort den direkt... : ) Så det var ju toppenbra!!!

I morse när Simon vaknade var han supervarm på pannan!!! Så jag tog tempen för att kolla hur mycket feber han hade för jag kände mig rätt säker på att så var fallet... 36.8!!! Han hade ingen feber : ) Det var ju superbra!  Jag blev rätt förvånad måste jag säga. Men faktum är att han alltid känns rätt varm på kroppen precis som jag. Men att han var SÅ varm har jag inte tänkt på.

De senaste två kvällarna har vi nästan trott att han är sjuk för han har varit lätt hysterisk runt middagen och innan läggning. Förmodligen har det slagit över för att han är så trött. Han har slutat sova middag på dagis och det känns väl då på kvällen. Vi måste bli "bättre" på att få honom isäng på kvällarna. I går somnade han runt 19.30 och det kändes riktigt bra. Han har kommit in i en period då han drömmer mycket mardrömmar så han får väl förmodligen inte så bra sömn heller när han väl sover. De har även sagt på dagis att de upplever att han är trött...Han leker en stund och kommer sedan och gosar med någon fröken. Och de gosar ju gärna en stund med honom, i och för sig ; ) Bästaste fröknar!!!

Idag ska det bli VARMT säger dom som vet : ))


Rensa, rensa, rensa!!!!

Jag har kommit in i ett utrensningsrace... Och jag pratar INTE om att rensa min kropp eller någon deffning utan om att SLÄNGA allt gammalt skräp som vi har samlat på oss genom årens lopp. Jag började ju som sagt med garderoberna (3 st) i hallen och i går gick jag loss på klädkammaren. Jag åkte två vändor på tippen. Så det var välbehövligt! Men det står ännu ca 6 st banankartonger kvar där som säkerligen behöver rensas i. MEN det är datorgrejor  med sladdar, tangentbord, möss ( heter det så?) ja, ni vet musar, nej så heter det INTE. Det jag menar är  ju datormus iallafall... Fast i plural!!! Och MASSA annat som jag inte har en aaaning om vad det är för något. Så tills Patrik också blir sugen på att slänga o rensa får det stå där och vänta. 
Men tyvärr är Patrik lite av en hamster, så OM den dagen kommer återstår att se. ( Det där var en hemlis, OK?) Hi hi hi....

Annars har det inte hänt så mycket här hemma...

Jag har lyckats missa att det är studiedag på dagis/fritids på fredag så jag skulle ha jobbat kvällen. Men nu har jag helt underbara arbetskamrater som hjälper till. Så jag fick byta bort min fredagkväll så jag blir ledig fredag och jobbar istället nästa fredag kväll! Trots att personen jag bytte med fick fyra kvällar i rad!!!!! DET var OTROLIGT snällt!!!
TACK söta rara Sasa!!!


Ja, just det... Torktumlaren har gått sönder! KUL VA??? ELLER INTE! Varför kan det inte bara flyta på?

Vi har dessutom servat volvon idag för ungefär så mycket som en ny torktumlare kostar... Men jag ska inte klaga. Det kunde varit värre. Tex tvättmaskinen. DEN klarar man sig inte utan, men det gör man ju faktiskt utan tumlare. Även om det är fantastiskt bra att ha. Vi får se om Patrik kan pilla lite med den och kanske kan få i gång den igen, händig som han är ; )
Både tvättmaskinen och tumlaren är från 1991!!! Så de har ju några år på nacken men har varit/är mycket bra.

Lägger in lite bilder, bara för att det är sååå kul!


Mästerfotografen Linda Konradsson ; )

Kolla vad fint när solen skiner över Visingsö!



 
Lidköping.

Snyggt när solen skiner ner genom molnen tycker jag.



Ha ha ha!!! Kolla på Simon! Sicken köttbulle!!!


Första arbetsveckan till ända...

Ja, då sitter man här igen framför en barnfilm i "ottan". Simon vaknade 7.15 och ville upp så fort han slog upp de små  blå. Det kändes som om han knappt var vaken när han slängde sig upp ur sängen. Och för att förhindra att han skulle väcka Sebastian så var det bara att kravla upp själv... Min kropp skrek efter mera sömn efter en tuff arbetsvecka  ( hmm, har bara jobbat tre dagar kom jag på ; ) ) Men ändå, att gå upp klcokan 06 som jag gjorde i går var verkligen TUFFT! Och jag gick och la mig en aaaning för sent efter att ha suttit på altanen på framsidan ( !) med goa grannar.
Jag försökte få lite mera sömn nere på soffan, men Simon är ALLERGISK mot att jag sover! Det har han varit ända sen han föddes... Så när jag lade mig tillrätta med filt och gosig kudde så började han klättra på mig. Så jag lade ner mera sömn och får lägga mig tidigt i kväll istället. Kul på en lördag! Nej, jag kan lägga mig tidigt på söndag istället...

Igår hade jag en äventyrlig eftermiddag... Men det var mitt eget fel att det blev så för jag "glömde" äta lunch. Jättedumt, jag vet. Mitt humör blev sämre och sämre så när jag hade hämtat båda barnen var jag en drake... NOLL tålamod och extremt ettriga barn. (Det var dom inte men det kändes så då). Inte blev det bättre av att huset var/är i katastrofläge vad gäller ordnig och damm. Jag HATAR när det är dammigt. Stöket får man liksom ta när man har småbarn men allt damm som virvlar omkring! Så jag började röja lite smått efter att barnen fått mat. Simon höll nämligen på att svälta ihjäl så det var bara att greja något med raketfart : ) Men Patrik tyckte det kändes sådär roligt att städa en fredageftermiddag efter jobbet.
Då undrar jag bara...: NÄR ska man städa när det inte "funkar"  NÅGON dag efter jobbet eller NÅGON helgdag med filosofin att man inte orkar städa efter jobbet eller att man inte vill "offra" någon helg till det så vet jag inte när det ska bli städat här!!?? Så vi får se om det går förbi någon käck person som kan tänka sig att städa här...
Eller så får jag göra det på måndag när jag är ledig. Men jag vet inte om jag står ut tills dess...

Idag ska Patrik en sväng till tippen tillsammans med grannen. Det är massa säckar från häckklippningen och MASSA annat skräp vi vill bli av med.
Annars börjar projekt hall idag. Vi ska göra bättre förvaring för kommande säsong med alla vinterkläder och våta stövlar!

Nu ska jag ta ihåll med disken från igår. Roligt nästan jämnt...

Ser fram mot min sovmorgon i morgonbitti!!!!

Ledig dag...

Ja, idag har jag alltså varit ledig... Igen!  Toppen mysigt har vi haft det jag o barnen. I måndags när vi var lediga lovade jag dom att vi skulle åka till IKEA som idag. Det är deras lekrum som hägrar...
Sagt och gjort så åkte vi efter frukosten, lite stress blev det eftersom jag gärna ville vara där klockan 10 när det öppnade. När jag lämnade in barnen i Småland ( lekrummet på Ikea) så vad dom först av alla där. Men jag antar att det inte var många minuter som passerade innan de fick sällskap. Det var Simons debut i Ikeas lekrum, men säkerligen inte den sista gången han är där... Man måste ha fyllt tre år för att få vara där. Det var uppskattat av båda barnen i allafall.

Jag handlade på där i lugn o ro. Man hinner mycket på en timme! Jag köpte:  2 skoställ med fack så vi får plats med alla skor i den så det slipper stå skor över hela hallen.
1 ny entré matta, 2 doftljus, 1 förpackning värmeljus, 1 förpackning barngalgar, 2 kuddfodral och sist men inte minst ... 
 
 En nattlampa till Sebastian rum. Den är perfekt  på natten. Alldeles lagom ljus. Simon har en likadan fast en blå...

SPÖKA heter den : )

Vi åt även lunch där och det var uppskattat. Vi åt köttbullar alla tre och som dom åt!!! Sebastian tog en portion med 10 st och Simon fick en barnportion med 5 tror jag det var, och det blev tabberas på alla tallrikar! Och sedan den obligatoriska glassen på maten.På väg hem tvättade vi bilen som av någon anledning mina barn tycker är jätteroligt att vara med om!?
De sa att detta var den bästa dagen på länge ; )

Väl hemma började jag med projekt garderobsrensning... Vi ska göra i ordning tvättstugan snart och behöver då göra en garderob i hallen till städskåp. Vi har tre garderober i hallen och de var ÖVERFULLA med allt mellan himmel och jord! Men nu är det ordning och reda i dom och vi kan nog fixa till så vi kan ha städskåp i den ena...





Titta vad många skor som fanns!!! Och detta är ändå bara dom som är storlek 22-23, alltså de som Simon hade förra året!!! Någon som känner ett barn som väntas ha 22 inom snar framtid...?
Har även en SÄCK med skor och kläder jag ska ska skänka. Och en papperskasse med saker som jag ska ge min bror med familj som jag HOPPAS får en pojk till. OM de skulle få en flicka så får hon ändå ha alla pojkkläder som annars "blir över". Deras bebis är beräknad att komma den 18 aug!
Simons kompis var över och lekte med både Simon o Sebastian och så vips så skötte sig alla barnen själva och jag kunde i lugn o ro få greja färdigt kaoset jag ställt till med vid garderoberna : )

Tyvärr är det kaos både inne och ute fortfarande. Kassar som ska upp på vinden, en byrå som ska göras av någonstans, och bara allmänt stökigt. Vad gäller kaoset utomhus så står det ett tält på vår altan som tydligen inte tar ned sig självt : )
Alla sommarblommor som har sett sina bästa dagar. Vad köper man för blommor nu så här års???
Häcken blev iallafall klippt häromdagen och så här gick det till!!!





Martin, Glenn och Patrik i ett nötskal ; )  Ha ha ha!!!!


Nu ni...

Nu har jag lämnat mina småkillar på fritids och dagis! De fullkomligen sprang in och var överlyckliga att ÄNTLIGEN få träffa sina kompisar igen! Jag åkte till dagiset lite tidigare ifall han skulla vara lite reserverad o inte vilja släppa mig, men ack så fel jag hade. Jag stannade ändå kvar och pratade med personalen i ca 10 min och Simon fattade inte riktigt varför jag aldrig gick!?  De dagarna är nog förbi då han klamrar sig fast i byxbenet... ; ) På gott o ont. Vår lilla killa har blivit så stor helt plötsligt!!! Men jag fick prata av mig lite iallafall med hans UNDERBARA fröknar. Jag förstår att han trivs där...Det gör jag med. Skulle kunna stanna en hel dag o bara umgås med fröknarna!

På tal om det så har "ragatan" från Holland som Sebastian hade i nollan flyttat tillbaka till sitt hemland. Han skulle ju inte haft henne nu ändå annat än på fritids men ändå! OCH det var ju flera än jag som upplevde henne som märklig o nonchalant! Men nu är hon inte kvar och därmed är det ett avslutat kapitel.

Nu sitter jag här och våndas... Ska åka till jobbet om ca 30 min. Ska nog äta lite lunch först. Eller ska jag plocka upp allt som ligger på golvet? Eller bädda en säng eller två? Plocka med tvätten...? NEEEJ, jag ska bara sitta här så länge jag bara kan o surfa i lugn o ro ; ) Ingen idé att hålla på att plocka... Det får se ut som en rövarkula.

Jag åker till jobbet så jag slipper se det! ;; ))


Slut på semestern : (

EN DAG PÅ STRANDEN!!!



Alltså... Hur fort kan 5 veckor gå??? Nu är det dags för jobb, skola och dagis tider igen. Och hur i herrans namn ska vi komma in i "rätt" rytm igen? 

VARFÖR GÅR INTE CENTRERINGEN BORT?????
Det verkar som att "knappen" låst sig i centreringsläge...?
Jag hatar datorer o är värdelös på att fixa så det blir rätt.
Så nu får helt enkelt stå ut med att det här inlägget ser mysko ut och kanske är jobbigt att läsa.

Jag har tänkt att jag skulle sätta mig och blogga ett antal gånger nu sen vi kom hem men det har alltid kommit något emellan! Det ju varit underbart väder så vi har varit på stranden på dagarna och suttit ute hela kvällarna och druckit vin o grillat och umgåtts med våra fina goa grannar! I Så här såg det ut i lördags:



Barnen hade "biokväll"...



Och vi vuxna hade en annan sorts kväll.... Lite vin, öl, whiskey och hot shots ; )

Sedan tycker jag den här bilden är väldigt fin!



Glenn och barnen spelar luftgitarr och dansar!

Vi har dock inte varit på Liseberg eller Universeum som vi hade tänkt... Vädret har varit FÖR bra. Och det är inte kul att gå på L-Berg när det är kokande hetta och 1 miljon människor. Inte heller att gå in på Universeum har varit lockande så vi sparar de sakerna lite...

I går var vi på Madonna! Det var kul och ganska bra... Inte sådär wow-bra men ok. Jag gillar inte när hon ska "leka" rockstar med gitarren i högsta hugg och spela skränmusik. Nej, jag vill att hon ska spela sin vanliga POP musik och inget annat. Sedan var det ett par låtar med typ Balkan musik som jag tyckte var sådär. Men det var kul att "komma iväg" på något iallafall. Faster Bodil var barnvakt o det gick väldigt bra. Vi hade inte tur med vädret tyvärr! Vid 20-tiden fullkomligen ÖSTE det ner och vi hade inte med oss regn kläder. Det fanns plastponchos att köpa men vi trodde inte att det skulle vräka ner på det sättet som det gjorde... Men det var bara vatten ; ) så det torkade ju relativt snabbt. Madonna gick på vid 22 o då var det uppehåll och under hela konserten.
Måste även berätta om skräckupplevelsen på väg in till stan! Vi åkte buss med en galen busschufför! Han körde som en fullkomlig DÅRE!!! Han trodde nog att han var Michael Schumacher som kör formel 1... Minst.
Tillslut skrattade alla på bussen åt hans sätt att köra! Men egentligen är det ju fullkommligt livsfarligt!?

Nu måste jag packa lite extrakläder till barnen som de behöver ha på dagis/skola.
Och jag har fått för mig att jag vill byta gardiner i köket...
Simon är inne hos sin kompis och leker. Mycket bra att ha en kompis så nära som vägg i vägg!

 Först  och främst ska jag plocka unden efter vår lunch som vi åt vid 15... ( Semestertid på det fortfarande!)

Sista kvällen....

Idag har vi "firat" att vi varit ute i 4 veckor... Nej, vi har inte firat det alls på något sett, men vi HAR varit ute med husvagnen i 4 veckor idag. Vi åkte hemifrån den 3 juli alltså. Jag var ju iof hemma en sväng däremellan men det räknas inte riktigt...

Nu när vi väl bestämmt oss att vi ska hem så känns det rätt skönt att få komma hem o få allt på plats hemma igen innan vi börjar jobba. Vi tänkte hinna med en sväng (en dag) på Liseberg och eventuellt också Univereum nu under vår sista vecka hemma. På söndag ska jag och Patrik gå och se Madonna på Ullevi! Det ska bli superskoj!!!!

Idag har vi haft en riktig slappardag... Eller egentligen inte för vi gick upp på Gränna berget, 243 trappsteg en väg... Väl däruppe smaskade vi i oss en" lättlunch" bestående av räksmörgås och köttbullesmörgås. Barnen ville inte äta så mycket för de hade fullt upp med att springa o leka i den fina omgivningen uppe på berget. Det var staket för stupet så vi kunde slappna av relativt bra.... : ) Precis innan vi besteg "berget" så åt de varsinn bamse kulglass så det var ju inte så konstigt att de inte var sugna på någon mat. Hade gärna lagt in bilder från dagen men det går ju som sagt inte... : (
När vi kom tillbaka till husvagnen var klockan redan 16.30!!! Vi cyklade i väg klcokan 11.30 och jag fattar inte var tiden tog vägen???!! Så vi började brassa käk och barnen åt som bara den... Korvstroganoff o ris går ALLTID hem!

Vi var i valet o kvalet om vi skulle ta ner förtältet då efter maten men vi valde att gå ner till hamnen för att kolla på båtarna och återigen köpa glass. Och då började det regna... Dålig tajming minst sagt. Vi vill ju inte gärna packa ner ett blött förtält! Så vi får hålla tummarna att det är uppehåll i morgon förmiddag så vi kan ta ner det då. Vi har ingen brådska alls egentligen. Det är utcheckning ända till klockan 15 här men det är ju alltid skönt att slippa komma hem alltför sent.

Patrik syster med familj åkte vidare till Katrineholm idag så igår hade vi "Sista kvällen med gänget". Vi spelade kort och drack lite vin o drinkar. Barnen såg film och kom i säng sent som vanligt...
Nu sover de dock gott i sina sängar och jag o Patrik sitter och tittar på tv ( eller jag sitter ju iof här o knapprar på datorn ; )

Vi får se om vi orkar köra någon kort eller yazsy omgång i kväll. Det blev lite sent igår kväll så vi är lite småtrötta idag.
Tur att våra barn sover relativt länge på morgonen nu för tiden!

Himla bloggtorka på denna sidan : )

Jag är riktigt, riktigt urkass på att blogga nu känner jag... Och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det ( igen).

Patriks syster med familj är här på campingen nu också i lånad husvagn så nu blir det VERKLIGEN ingen tid över för att sitta vid datorn.
Annars suger vi musten av de sista campingdagarna. Igår var vi på Visingsö hela dagen och idag har vi utforskat landbygden runt Gränna och Tranås. Patrik sökte upp ett mopedmuseum mitt i ingenstans!

Just nu sitter jag och väntar på att Patrik ska komma hem från att ha spelat tennis med sin systers man och deras 2 stora barn ( 15 o 21 år). Jag börjar faktiskt undra vad de håller hus, de skulle spela mellan 15-16 och nu är klockan 17.50??? Hmmm, undrar om någon har brutit något!?? Patrik har inte spelat tennis på X-antal år....

Vi är uppe länge på kvällarna allihopa och sover gott på morgonen till 9 ca... I morse vaknade Simon 8.45 och det kändes som om klockan var 6 på morgonen, så himla trött var jag. HUR i herrans namn ska jag någonsin kunna gå upp 5.45 för att börja vid 6.45 igen? Det känns helt omöjligt!? Men det går ju rätt fort att "rätta till" tiderna igen trots allt.

Nej, nu måste jag verkligen efterlysa min man...?!!!

RSS 2.0