Sista kvällen....

Idag har vi "firat" att vi varit ute i 4 veckor... Nej, vi har inte firat det alls på något sett, men vi HAR varit ute med husvagnen i 4 veckor idag. Vi åkte hemifrån den 3 juli alltså. Jag var ju iof hemma en sväng däremellan men det räknas inte riktigt...

Nu när vi väl bestämmt oss att vi ska hem så känns det rätt skönt att få komma hem o få allt på plats hemma igen innan vi börjar jobba. Vi tänkte hinna med en sväng (en dag) på Liseberg och eventuellt också Univereum nu under vår sista vecka hemma. På söndag ska jag och Patrik gå och se Madonna på Ullevi! Det ska bli superskoj!!!!

Idag har vi haft en riktig slappardag... Eller egentligen inte för vi gick upp på Gränna berget, 243 trappsteg en väg... Väl däruppe smaskade vi i oss en" lättlunch" bestående av räksmörgås och köttbullesmörgås. Barnen ville inte äta så mycket för de hade fullt upp med att springa o leka i den fina omgivningen uppe på berget. Det var staket för stupet så vi kunde slappna av relativt bra.... : ) Precis innan vi besteg "berget" så åt de varsinn bamse kulglass så det var ju inte så konstigt att de inte var sugna på någon mat. Hade gärna lagt in bilder från dagen men det går ju som sagt inte... : (
När vi kom tillbaka till husvagnen var klockan redan 16.30!!! Vi cyklade i väg klcokan 11.30 och jag fattar inte var tiden tog vägen???!! Så vi började brassa käk och barnen åt som bara den... Korvstroganoff o ris går ALLTID hem!

Vi var i valet o kvalet om vi skulle ta ner förtältet då efter maten men vi valde att gå ner till hamnen för att kolla på båtarna och återigen köpa glass. Och då började det regna... Dålig tajming minst sagt. Vi vill ju inte gärna packa ner ett blött förtält! Så vi får hålla tummarna att det är uppehåll i morgon förmiddag så vi kan ta ner det då. Vi har ingen brådska alls egentligen. Det är utcheckning ända till klockan 15 här men det är ju alltid skönt att slippa komma hem alltför sent.

Patrik syster med familj åkte vidare till Katrineholm idag så igår hade vi "Sista kvällen med gänget". Vi spelade kort och drack lite vin o drinkar. Barnen såg film och kom i säng sent som vanligt...
Nu sover de dock gott i sina sängar och jag o Patrik sitter och tittar på tv ( eller jag sitter ju iof här o knapprar på datorn ; )

Vi får se om vi orkar köra någon kort eller yazsy omgång i kväll. Det blev lite sent igår kväll så vi är lite småtrötta idag.
Tur att våra barn sover relativt länge på morgonen nu för tiden!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Låter som att ni haft det underbart. Välkomna hem till regnet! Det VRÄKTE ner igår, och det VRÄKER ner idag... Hoppas ni har det bättre o slipper packa i regn.

2009-08-04 @ 09:03:16
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0