Oj oj oj...

Det blev en massa vin och riktigt trevligt sällskap efter våran grillmiddag.... 
Det var många i våran "länga"=grannar som skulle vara lediga i morgon så vi (jag) drack endel vin måste jag ju erkänna ; )
Men det är sååååå underbart att kunna umgås med sina grannar på det sättet. Inget tvång och inga planerade möten, utan det bara blir så. 2 stycken vinkade jag in från köksfönstret när de gick förbi och de ville gärna ha varsitt glas vin så här mitt i veckan! Underbart....

Annars har det inte hänt så mycket förutom att jag blir ledig i morgon!!!! Alltså jag slipper jobba kvällen på valborg!!
Jag ska gå in på utbildning en ledig dag den 12 maj så jag tog chansen att få en annan ledig dag o då passade ju i morgon väldigt bra!!! Så nu är jag ledig i 4 dagar!!!! Hurra!!!!

Nej, jag ska nog inte skriva mera nu i mitt vinrusiga tillstånd. He he he....

I morgon väntar en dag med städning o lite inför helghandling!

Må bäst!

Förkyld igen???

Jag fattar inget... Det verkar som om jag blivit förkyld igen!? JAG som ALDRIG är förkyld har åkt på något nu igen.
Ingen jättegrej, men dock så att man känner sig lite mör. Huvudvärk, hosta och täppt näsa. Mycket konstigt...

Sitter nu här och kollar på hockey... Fasansfullt. Inget kul alls. Men eftersom mannen jag är gift med älskar det så får jag väl stå ut. Det är väldigt sällan han verkligen vill se något men nu bad hanom att få se Sverige spela mot Lettland i hockey VM. Och snäll som jag är : ) så lät jag honom se detta fastän CSI pågår för fullt på 5:an! Ja, jag är verkligen såå snäll. Ha ha ha!

Vi har beslutat att inte åka ut med husvagnen nu till helgen trots att det är långhelg : (
Dels för att jag jobbar kväll( till 21!) den 30, alltså valborg. Då hade vi isåfall fått åka fredag morgon och det blir inte riktigt samma sak att stressa iväg på en helt ledig dag. Det tar ju ändå tid att komma på plats osv. O dels är Sebastian bjuden på kalas på lördagen. Så vi blir hemmavid.  Om jag känner oss rätt så hittar vi säkert på någon utflykt. Jag skulle gärna åka ut till någon skärgårdsö som Styrsö tex. Om inte annat för att barnen skulle få åka lite båt! Alltid uppskattat! Och fantastisk natur... Ja vi får se vad vi hittar på! Men jag vet att vi får allergiska besvär av att bara vara hemma. ( Inte bokstavligt såklart!)

I morgon börjar jag 6.45. Hemsk tid... Eller det är kanske inte så mycket tiden som är hemsk utan att man MÅSTE vara där SENAST kvart i för att ta rapport från nattpersonalen som såklart vill gå hem. Ibland är det lite körigt för mig att hinna för Simon vaknar när jag går ur sängen ( ja, han sover mellan oss...) och vill allt som oftast duscha med mig på morgonen.  Och det blir ju liiite mera omständigt än att bara ta en snabbdusch själv. Det är inte riktigt läge att ta någon större "fight" med honom om det så tidigt på morgonen för då väcker han Sebastian o så blir det kaos typ klockan 05.50 på morgonen. Nej, det vill vi inte ha. Så det gäller att vara smidig.

I morgon ska Patrik på styrelsemöte. Tråkigt. Ska iväg efter mötet också. Fykattsiken vad tråkigt. Så jag o grabbarna får roa oss själva.
Har lovat i ett svagt ögonblick att vi ska åka till IKEA så de får leka i deras lekrum där man lämnar in barnen en timme o kan få shoppa i lugn o ro.
Oj, nu lät det som att vi skulle göra det i morgon o det har jag inte tänkt ge mig in på själv. Men någongång snart ska de få göra det. Man måste ju vara tre år fyllda för att få vara där o det är ju Simon nu, men jag vet ändå inte om jag vill lämna honom där än. Sebastian o Simon har ju en viss tendens att ibland reta gallfeber på varandra (och omgivningen )när de ska leka ihop. Det kan ju gå hur bra som helst också... Nåväl, vi drar på det ett tag till!

Nu ska ha den obligatoriska slappar halvtimmen innan sänggåendet!

Hejsvejs!

Godmorgon...

Ja, så var det morgon igen... Jag kom INTE i säng tidigt som jag skrev att jag skulle igår. Hör o häpna: Jag var uppe till 23.30, alltså vaken till så sent! O vad gjorde jag då kan man ju undra... Jag såg på Rocky filmen på 4:an (tror jag det var). Och surfade runt samtidigt så tiden flög iväg o vips var klockan så mycket : )

Simon vaknade klockan 06.30 o faktum är att JAG vaknade lite innan honom. Sebastian kom in till oss klockan 7 o då ville Simon gå upp, så det var bara att pallra sig upp. Tänkte att jag skulle sätta på tv:n till dom o ge Simon välling för att sedan gå upp och lägga mig igen men det blev inte av att jag gjorde det. Utan jag satte mig och läsa tidningen över en kopp kaffe istället. Mysigt det med...

Idag verkar det bli en mulen dag : (  Hade varit härligt med ännu en superdag som det var igår! Men då kanske man kan greja lite härinne istället. För det gör man ju inte direkt när det är strålande sol o varmt ute! Borde dammsuga o skura golv idag eftersom vi sprang in o ut med skor på igår. Men vi får se, som det känns nu så orkar jag inte ta tag i det...

Undrar när Patrik kommer hem...? Han är nog inte "körbar" förren till eftermiddagen om jag känner honom rätt...
Jag hade tänkt att vi skulle plocka fram trädgårdmöblerna till framsidan. De står i ett extragarage vi hyr. De är isärmoterade så det får Patrik greja med sen när han kommer hem. Det är han säkert jättesugen på ; )) He he he...

Nu ska jag nog gå o duscha så jag är redo för dagens äventyr!

Lördag kväll...

Barnen har precis somnat och jag sitter och slötittar på Robinsson. Tycker att det är riktigt bra faktiskt!

Idag har det varit strålande väder!!! Minst sagt. Jag klädde mig i collagetröja o jeans när jag cyklade till affären klockan 9 i morse och upptäckte att jag hade för mycket kläder på mig!!! Nice...
Så när vi skulle ut och städa här i området fick jag byta till t-shirt. Upptäckte att jag inte hade så många att ta på mig! Har dock beställt två från HM som kommer om någon vecka.
Ja, vi har alltså haft vårstädning här i området. Det är väldigt trevligt för man umgås med alla grannar och fixar så det blir fint här i området.
Vi bjöd på fika efteråt eftersom det är våran tur att vara "längansvariga". Det är man ett år o sen går det över till nästa hus.

På eftermiddagen åkte Patrik i väg till Lindome. Han skulle på fest hos en arbetskamrat. Jag tror det var ett helt gäng från it- avdelningen som skulle dit. Patrik drog med husvagnen så han slapp o fixa skjuts hem! Smart tycker jag. Hoppas de får en trevlig kväll!

I slutet av maj ska jag iväg med mina arbetskamrater på något liknanade. Vi har hyrt stugor i Apelviken ( Varberg) och ska äta och dricka gott och umgås! Härligt... Hoppas vi får lika fint väder om Patrik o "hans gäng "har nu!

Nu ska jag kolla lite på tv sen lägga mig tidigt tror jag. Om inte annat slumra lite på soffan : )

Hej hej!

Nu är snart denna arbetsveckan avklarad... Den har gått snabbt. Jag var ju ledig måndag & tisdag så det gör ju sitt såklart!
I mogon jobbar jag 6.45-13.45. Jag brukar faktiskt inte jobba dagen på fredagar utan brukar få till det att vara ledig om jag inte jobbar helg och går på fredag em.

I dag kom värmen hit igen! Ohh, vad underbart det är när man bara kan gå med tunna kläder. Allt blir mycket enklare känns det som. Patrik har jobbat sent ( är på väg hem nu) så jag och småkillarna har roat oss själva. Vi var ute en stund när vi kom hem och sedan gick vi hem till oss och försökte greja iordning på baksidan. Vi behöver skura altangolvet ja, egentligen båda på fram o baksidan. Men vi har inte riktigt kommit så långt än. Men nu när det blir varmt så vill man att det ska vara färdigt o fint...

Jag orkar inte skriva så mycket i kväll så jag lägger in lite bilder:


Kolla in killarna!!! Ha ha ha. SÅÅÅ små!





En lite äldre bild från en sommarsemester på Gotland...


Ja, det fick bli en "gammal" bröllopsbild också : )
20/7-2002

Hejdå för denna gången!

Kallt som attan...

så vi satte faktiskt på värmen igen nu i kväll. Det var verkligen svinkallt här inne nu på eftermiddagen. Vi får väl göra ett nytt försök i morgon igen med att stänga av den. Och det ska bli varmare nu igen tror jag minsann. Uppemot 20 grader i helgen om inte annat  : )))

Sebastian fick vara hemma idag också. Han lät inte så fräsch (hur stavas det??)  i morse. Men sedan när han kommit igång så var han som vanligt, bara lite snuvig...Nu måste vi bara instruera hans lärare att han MÅSTE ta nässpray och snyta sig med jämna mellanrum! Och dessutom att han hör extremt dåligt...

Idag har jag städat av lite och sedan åkte Sebastian och jag och handlade lite mat.
Efter vi hämtat Simon så ville barnen vara ute lite. Men jag var tvungen att packa upp maten vi handlat och under tiden fixade Simon så vi fick komma in och fika hos en granne. En liten förmedlare alltså. Och fika med trevligt sällskap är ju alltid trevligt. Simon följde med grannen in så länge medan jag fortsatte packa in maten härhemma.
Sedan följde det som alltid följer här på vardagskvällarna... Dvs matlagning, matätnig (kan man säga så??), lite plock o disk för vissa (inte för mig, diska alltså) och lek för vissa ( inte för mig det heller). Och sedan läggning, ja o nu sitter jag här och har gjort ett tag.
Simon somnade för en gångs skull i sin säng :) Får se hur länge han ligger där!?

Nu ska jag lägga in lite bilder från i lördags och våran lunchpicknick...









Det är sååå himla härligt med våååår!!! Hurra hurra hurra!

Måndag...

Idag har ett riktigt proffs( öronöverläkare)  kollat i Sebastians öron! Äntligen...
Jag ringde Lundby sjukhus 7.30 i morse , de ringde upp mig 8.30 och vi fick tid 9.30! Det var FULLT av grumlig vätska bakom båda trumhinnorna. Inte konstigt att han inte hör något! Vi fick utskrivet en cortisonnässpray som han ska ta en gång per dag och som ska vara avsvällande. Och ett återbesök om två månader. Han pratade om att det kunde bli aktuellt att sätta in rör igen om det inte ger med sig. Nu får vi se hur det går i skolan för Sebastian när han inte hör så bra. Han har ingen feber så han får gå i morgon, även om han är ganska förkyld. Men enligt läkaren så var det inga problem med smitta osv eftersom han varit förkyld en längre tid.

Idag kom Patrik hem och åt lunch med oss. Mycket trevlig överaskning! Vi åt mos, köttbullar, korv och fiskpinnar och  broccoli. Simon fullkomligen älskar broccoli! Sebastian är inte så förtjust i kokta grönsker, men äter gäna gurka, majs och morot.
Och efter lunch tog jag mig an badrummet. Det fick sig en rejäl rengöring med såpa och vim och svamp. Jag drog fram badkaret och woow säger jag bara... Fy fanken. Men NU är det rent och frächt där!!! Och vi ska börja städa där oftare, det är ett som är säkert.

Nu hörde jag att Sebastian nös i sömnen. Hmmm, undrar om han kan gå i morgon??!

I kväll fick barnen välja varsinn kort bok som jag tänkte läsa för dom. Simon valde mycket riktigt en kort bok som heter "Jag är inte rädd", och sedan när jag skulle läsa Sebastians valda bok : Starwars the clonewars ( jag skulle bara läsa ett par kapitel) så hann jag inte läsa många ord förren Simon säger : Men mamma, kan jag inte bara få lägga mig??!!
Inte någon bok i hans smak alltså... : ). Men han fick  gå o lägga sig o somnade gott under tiden jag läste klart för Sebastian.

Glömde nästan att skriva hur Simon sov natten som var, med tanke på att han sov middag 3 timmar igår! Han vaknade till vid 21.30 och gick över till vår säng och sov sedan HELA natten. Sedan vakande han 7  morse. Helt ok alltså!!!
Idag har han inte sovit middag alls... Och faktum är att han brukar sova sämre om han inte sovit konstigt nog...?!

Nu ska jag slappa lite ( som vanligt). Älskar att slumra farmför tv:n innan jag går upp och lägger mig...

Bye bye...

Länge sedan

jag skrev här!

Och nu var denna jobbhelgen till ända. Den har gått riktigt fort, som vanligt. Det är ju som sagt mest fredag förmiddag som är jobbig. Innan man kommit igång så att säga.

Ja, och eftersom jag varit på jobbet så har det ju inte hänt sådär jättemycket.
I går (lördag) kom Patrik och barnen till mig på jobbet så vi kunde gå ut i skogen bland alla vitsippor när jag hade rast. Eftersom jag jobbade ett 13 timmarspass så hade jag lång rast så vi hann men en lunchpicknick! Supermysigt... : )

Idag jobbade jag bara till 14. Sebastian kom till mig på jobbet vid 12 för Simon var bjuden på kalas till två tvillingtjejer på dagis. Och vi tycker att Simon är lite för liten att bara "lämnas kvar" på ett kalas, så Patrik fick vara kvar där också.

Sedan åkte Seb och jag hem. När Patrik o Simon var klara på sitt kalas så åkte vi till Billdal och kusin Elton som fyllt 3 år!
Simon somnade på vägen dit och hör o häpna... sov hela kalaset OCH hela vägen hem igen!!! Alltså typ 3 timmar!!!
Vi försökte väcka honom när vi skulle fika, men han snedtände rejält så vi fick låta honom sova vidare.
Han har redan vaknat till en gång  efter vi lagt honom nu ikväll ,vilket är extremt ovanligt ( inte att han vaknar till, utan så här tidigt på kvällen!) Så vi får väl se hur natten blir. Han har ju såklart sovit alldeles för länge idag...  Men vi är lediga i morgon så det får bli som det blir.

Förövrigt så är Sebastians öron en historia i sig... Nu har han blivit mer eller mindre döv!!! Han hör så otroligt dåligt. Jag ska ringa öronkliniken på Lundby sjukhus i morgon. Vi vill att de ska kolla i hans öron.Han har ju gått där hos samma läkare sedan hans första öroninflammation så han känner till Sebastian och hans öronproblem.
Sebastian har förmodligen fullt av vätska bakom trumhinnan och vi vet inte hur vi ska få bort den...? Han har inte så ont längre men säger att det spänner då och då. Undrar hur snabbt man kan få tid där!??

Nu ska jag slappa lite framför tv:n.

Hejsvejs!

Sådärja...

Skönt att denna dagen är till ända... Nej inte dagen kanske, men iallafall Dokumentations utbildningen som jag var på idag. Det var väl inte sååå tråkigt som jag trodde men inte heller jättekul. Social dokumentation...Låter ju jättekul! Not.

Jag hämtade Simon runt 16.20 och efter vi kom hem så var vi ute i det fina vädret. Polishelikoptern snurrade runt, runt på låg höjd över vårat område och ute på E 6 :an. Tydligen hade det varit någon olycka ute på motorvägen för det var verkligen tjockt med bilar överallt när vi körde hem.
Patrik och Sebastian kom hem vid straxt efter 17. Då tände vi grillen och mumsade sen rösti, sallad o kött!

Nu ska det tydligen bli sådär fint väder i helgen igen som det var i påsk... Och jag som jobbar hela helgen. Snyft...
Men jag ska inte klaga eftersom jag var ledig i påskhelgen. Men det bär ju emot liksom. När alla andra tycker att det är såå skönt med fredag och laddar inför helgen., så har man alltid lite ångest när man ska gå på helgpasset så att säga.
Det som är riktigt skönt är att jag slutar 14 på söndag!

Sebastian har haft jätteont i örat i kväll igen! Ohh ,f-n vad tröttsamt. Ska man behöva gå till läkaren igen!?? Hon (läk) sa att vi skulle söka igen om han inte var bra på fredag. Men är han bra eller inte? Alltså jag fattar inte. Han hade ingen feber igår, sa inte ett ord om ont någonstans. Han har varit i skolan idag och nu på kvällen så hade han jätteont igen!? Och dessutom förmodligen feber igen eftersom han började frysa väldigt mycket helt plötsligt.
Nåväl. Vi får se status i morgonbitti.

Nu ska jag slappa lite...

Hejsvejs.

Det var den lediga dagen...

Ja, lediga dagar går såå oootroligt fort!
Men jag har varit väldigt effektiv. Lagt in alla rena vikta kläder, bytt i sängarna och tvättat ett par maskiner. Ja o däremellan har jag och barnen varit ute nästan hela dagen. Sedan lagade jag lunch som barnen fullkomligen slukade! Jag tror Sebastian åt 15 köttbullar och Simon åt 2 portioner mos o fiskpinnar (bara paneringen) och en massa broccoli....
Sebastian är frisk som en nötkärna helt plötsligt!!?? Ingen feber så långt ögat når. Inget ont vaken i hals eller öra.
Så nu packar vi in Ipren o nässpray för denna gången. Får se hur länge det får stå undangömt...

På eftermiddagen packade vi en korg med kaffe o bullar och fikade med några grannar och deras barn. Det är dock lite svårt att sitta ner o ta en fika i lugn o ro med en massa barn som springer åt olika håll och som avbryter stup i kvarten... Men det är ju så det är och trevligt var det ju såklart ändå!!!

I morgon ska jag på dokumentationsutbildning. En HEL dag... Suck. Låter ju inte speciellt kul, eller hur? Dessutom håller den på ända till 16 vilket betyder att vi inte är hemma förren klockan 17 innan jag hämtat barnen o allt det där. Patrik kanske kan hämta Sebastian förresten...?!
Jag gillar inte att komma hem så sent o sedan vara tvungen att gå in o laga mat på direkten liksom.

Tillsist vill jag visa er lite bilder från vår underbara påskhelg...

















Gokväll...

Bloggar sent...

Ha ha ha! Nu har jag suttit i ca en timme och tänkt jag inte skulle blogga idag. Men nu blir det så ändå.
Jag har suttit o kollat runt lite på olika campingar inför nästa långhelg, nämligen kristihimmelfärdshelgen! Nu har vi förstått att vi måste förboka om vi ska få plats där vi vill... Just nu lutar det åt antingen Ugglarp eller Lidköping ( igen).

Ikväll har jag jobbat och Patrik varit på möte så Patriks föräldrar har varit här hemma med barnen. Men jag var hemma innan 20 så de behövde inte lägga dom. Jag och barnen är lediga i morgon så det var ingen direkt brådska att få i säng dom. Sebastian får vara hemma i morgon också. Vi var hos doktorn i morse men det var ingen öroninflammation. Men en rodnad i öronen och väldigt röd o svullen i halsen. Han har inte nämnt att han har ont i halsen! Men vi skulle höra av oss tors el fredag om han inte var frisk då. Men han är inte jättesjuk måste jag ju säga, men han har lite feber till och från.
Nu sa faktiskt läkaren så här: När barn har feber med inflammatoriska sjukdomar så SKA man ge IPREN var 6:e timme. Alltså inte vid behov utan kontinuerligt 3-4 gånger/dygn. Så därför har vi lite svårt att veta om, o isåfall hur mycket feber han har... Men jag ska tempa honom i morgonbitti så får vi se. Han är ju igång som vanligt när han går på Ipren.
Så här uttryckte sig Sebastian: Ipren är som batteri för mig! Ja, så känns det säkert.
Han har varit med Patrik på jobbet på eftermiddagen. Och Simon fick gå till dagis under stora protester... Han försökte med all sin kraft att få slippa. Han sa att han hade ont i halsen o var sååå sjuk. Han skrek o grät. Men det släppte så fort han kom dit. Han gillar ju sitt dagis skarpt. Han tyckte nog bara att det var lite jobbigt att åka när Seb var kvar hemma...


På förmiddagen hann jag städa av lite här hemma. Och nu är vi i kapp med all tvätt också. Så nu slipper jag greja med det i morgon när jag är ledig med barnen. Fast lite sånt plock blir det ju alltid ändå.

I morgon fyller lille kusin Elton 3 år! Och vi ska dit på kalas på söndag eftermiddag. Simon är dessutom bjuden på kalas mellan 12-14 på söndag... Så han lär vara helt slut på kvällen. Alternativt sova på eftermiddagskalaset, för han lär ju somna på vägen dit iallafall...Jag jobbar för övrigt i helgen men slutar faktiskt kl 14 på söndag.

Oj. Nu är jag verkligen trött...Nu ska jag lägga mig tillrätta på soffan o domna bort.

Nattinatti...


Hemma igen...

Nej,fy jag är för trött för att blogga. Jag ville bara kika in o säga det.

Och sedan vill jag även säga att det är kaos i vårat hus efter hemkomsten. Tvättstugan svämmar över....

Och sist men inte minst så är Sebastian SJUK!!!!!!!!!!! Förmodligen öroninflammation. Han började beklaga sig över örat i går eftermiddag och har börjat få feber nu. Så i morgon bär det av till doktorn igen. Vi kan snart skaffa klippkort där...Men vi kan nog trixa till det så vi slipper vabba. Jag jobbar kvällen så jag lämnar honom på Patriks jobb när jag åker till mitt jobb. Sedan är jag ledig på onsdag. Förhoppningsvis kan han gå på torsdag...

Nu ska jag slötitta lite på tv:n  Jag lovar att det blir ett roligare inlägg o kanske till och med lite bilder till nästa gång!

Godnatt!


2 uppe 2 ligger...

Hejsan!

Nu sitter jag o Simon och tittar på barnkanalen och Sebastian och Patrik sover ännu!!! Klockan är 9.10!!! Att Seb fortfarande sover är ett smärre under!!? Men det är skönt för honom att få sova ut ordentligt. Det är ju inte så ofta han gör det...

Vi har väldigt många kanaler här i husvagnen!??? O Patrik kan inte förstå varför. Vi har typ alla kanaler utom filmkanalerna!
Men det är ju bara att tacka o ta emot. På kvällarna har barnen tittat på Disney channel. Mycket bra eftersom vårat playstation 3 som vi har som dvd-spelare inte riktigt vill funka denna gången.

Igår efter frukost tog vi en cykleltur längs med havet, på strandpromenaden. Vi cyklade ända in till Varberg, ca 3 km en väg! Där köpte vi glass och myste i solen. Det blåste tyvärr lite här vid kusten igår så det var lite motvind hem. Sebastian sa att han aldrig mera skulle cykla... Han blev lite trött där på slutet.
När vi kom tillbaka till husvagnen lagade vi lite påsklunch. Blä... Jag är inte så förtjust i sån där mat. Samma på jul, midsommar o påsk. Hur kul är det??! På eftermiddagen hade vi picknick i skogen. Barnen gick på myrjakt. De hittade även huset där påskharen bor. Ett vattentorn, eller egentligen två vattentorn som står bredvid varandra. O där sa de att påskharen bor... Härligt med fantasi!!!

På kvällen grillade vi och det var däremot mycket gott!

Idag har vi inga planer. Vi lovade att vi skulle gå ner till stranden idag om det inte blåser för mycket. För i går friskade det i som sagt.

Vill inte att denna helgen ska ta slut... Men i morgon bär det av hemmåt igen. Till städ, tvätt o jobb. Suck.

Hejsvejs...

Detta är livet... : )

Godmorgon!

Herreguuuud va mysigt detta är! Ni kan aldrig ana... Vädret gör ju såklart sitt också, strålande sol när man drar upp rullgardinen i husvagnen!

I går efter frukost satte vi upp förtältet så nu har vi ganska stor yta att röra oss på. Med en gasolvärmare i tältet så är det varmt och gott både på morgonen och lite senare på kvällen. På kvällarna tänder vi våran fotogenlampa och massa värmeljus så det är riktigt gött och mysigt därute!
Tyvärr hade vi glömt en viktig sak hemma... Kappan som man sätter på husvagnen som skyddar så det inte blåser kall luft under husvagnen och in i förtältet. Om vi inte hade den så var det ingen idé att ha gasolvärmare då hade vi eldat för kråkorna så att säga...
Så det var bara att åka hem efter den. Jag åkte igår efter lunch, lagom så Simon kunde sova middag i bilen. Det är ca 7 mil enkel resa men det var det värt!
När vi kommit tillbaka tog vi en cykeltur nere vid havet. Varbergs kurort ligger precis här så det är mycket fina vandrings/cykelstigar här omkring! Barnen klättrade lite på klipporna och jag stod med andan i halsen och Patrik försökte lugna mig och skrattde gott när jag klättrade : ))
När vi kom tillbaka till husvagnen fixade vi lite tacos. Efter maten ville barnen leka på lekplaten som vi har precis bakom husvagnen så vi ser barnen rätt bra när de leker där. Skönt att inte behöva hänga där hela tiden. Vi kan vara här "hemma" o de klarar att hitta tillbaka hit själva. Perfekt!!!

Idag ska vi på picknick, det har barnen bestämt... Och det gör vi gärna! Men det får nog bli efter påsklunchen. De har redan sett ut ett ställe. Får se om vi hittar tillbaka dit idag.

Just nu ligger killarna kvar i sängen och tittar på tv. Jag ska snart greja lite frukost. Ska bara vänta så att värmaren gjort sitt i förtältet. Simon har fått sin morgonvälling så det är ingen större brådska. Annars är det han som styr mattiderna här. Han äter konstant känns det som. Inte så mycket åt gången men ofta... Det har han förresten gjort sen han föddes, ätit varannan timme : (. Nåväl, ett angenämt problem...Iallafall nu. INTE när han var liten.

NU är det frukost time...
Må så himla gott, det gör verkligen jag...

Internet i husvagnen...

Jaha ja... Det visade sig att vi har internet här i husvagnen!
Så jag behöver inte ha något blogguppehåll!!! Hurra!

Vi är i Varberg o Apelviken. Tyvärr var det inte varmt o soligt här när vi kom hit utan 9 grader o ganska disigt. När vi åkte från Göteborg var det ca 14 grader och sol...
Vi kom hit vid 18.30 tiden ikväll. Vi står på en bra plats nära lekplatsen och servicehuset. Vatten o avlopp på tomten.
I morgon efter frukost ska vi sätta upp förtältet. Det hanns inte med nu ikväll.
Vi har dock en liten undran... Varför luktar det kattpink i vår husvagn??? INTE trevligt! Mycket märkligt.

Nu ska jag gå och lägga mig.
Barnen kom isäng ganska sent så jag hoppas att de sover relativt länge i morgonbitti...

Godnatt!

Borde gå och lägga mig...

eftersom jag börjar kl 6.45, men jag vill bara skriva lite eftersom jag inte kommer att kunna skriva nu i påsk.

Vi planerar att åka ut med husvagnen som sagt men det blir inte Lidköping för det var FULLBOKAT!!! Så här års... Helt otroligt. Så nu lutar det åt Varberg och Apelviken. Det är ju inte så långt att åka heller. Vi åker efter jobbet och innan man är på plats så är jag rädd att klockan blir rätt sent. Har planerat att vi ska äta korv o bröd till middag, snabbt o lätt.

Nu i kväll har vi packat ut sängkläder o kläder i husvagnen. Jag ska handla mat i morgon efter jobbet tänkte jag.
Kom just på att vi inte får glömma att ta med lite leksaker...

Nu återstår bara att se om vi får parkeringsböter när vi står ute på parkeringen med husvagnen... Vi fick det förra året när vi stod där. Men var f-n ska man stå? Vi står alltså inte i vägen på något sätt. Och det är smidigt att stå där när man packar den...

Nu säger jag GLAD PÅSK till Er alla!

Hoppas ni får en bra påsk med mycket god mat o dryck och BRA väder!

Vi hörs om ett antal dagar...

Jobbat...

Ja, nu sitter jag här och har jobbat för första gången på ett tag. Det är faktiskt skönt att komma igång igen, även om jag var rätt trött där ett tag på eftermiddagen. Hade en hemsk huvudvärk och det dunkade i hela huvudet när jag böjde mig ner. Och det går liksom inte att undvika att böja sig i mitt yrke. Orkar inte gå in på varför, ni får ha lite fantasi... = )
Men efter en Ipren så kom jag igång igen. 
Det spelar nästan ingen roll om man varit ledig två dagar eller 3 veckor så kommer man in i jobbet snabbt som attan och det känns som om man inte varit därifrån alls. Det är ju på gott och ont det där...

Jag har fått klartecken att min semester som jag tog den 13 april ( annandag påsk) blev beviljad. Då kan vi åka hem från Lidköping på måndagen istället för söndagen! Härligt! Det ska bli sååå himla mysigt att komma iväg med husvagnen igen!



Vår fina, fina husvagn!!! I love it...

Och vädret ska ju bli super också! Vad mer kan man begära...?!!
Förhoppningsvis kommer vi iväg efter jobbet på torsdag.
Patrik har beställt en varmvattenberedare till husvagnen som förmodligen kommer i morgon( ons). Den kostade 900 kr. Mycket pengar men det kunde varit värre...
Om den INTE kommer så är det inte hela världen för vi kan tydligen få vatten ändå, dock inget varmvatten.

Nu ska jag fjäska lite med min man så jag kan få se House. Han sitter och tittar på hockey nämligen och det är en period kvar... Men han gillar också House så jag tror det ska gå bra!!

I morgon börjar jag 7 vilket känns extremt tidigt.
Nu börjar det... House alltså. Vi ska se det.
So long...

Söndag kväll...

Och faktiskt har jag lite blogglust igen!

Igår lördag var det varmt skönt och soligt. Vi var ute hela dagen och fixade iordning våra gamla slitna trädgårdsmöbler. Vi slipade och betsade dom så nu håller de säkert 5 år till!!! De ska få ett par lager bets till så de blir riktigt väderbeständiga. Det hade ju varit lite kul att köpa nytt för vi har haft dessa säkert 10 år men de är fortfarande såpass ok så de får hänga med ett tag till, det finns annat att lägga pengar på.
Typ 4 nya sommardäck till Volvon. INTE billigt!!!
Det måste vara världens tråkigase utgift! Däck! Eller det kanske ligger på delad första plats med varmvattenberedare förresten!!!

På tal om varmvattenberedare så behöver vi nog en ny till husvagnen... Patrik glömde tömma den i höstas när vi ställde in vagnen för förvaring så det läckte rätt mycket vatten om den idag när vi hämtade husvagnen. Förmodligen har den frusit sönder. Undrar vad en sån kostar!??? Inte 10 000 hoppas jag som den till huset...
Vi funderar på att åka ut med husvagen till påsk. Och de säger ju att vädret ska vara ok så det kan ju bli mysigt. Det är inte jättemånga campingar som öppnat än, men den i Lidköping är öppet året om och den är rätt mysig så vi kanske åker dit. Tyvärr ska jag jobba annandag påsk så vi får åka hem på söndagen isåfall.

Jag måste ju bara skriva att vi haft sovmorgon både lördag och söndag, ända tll klockan 8!!! Helt underbart  : ) Annars brukar lördag och söndag vara dom dagarna som våra barn ( Sebastian) vaknar extra tidigt..  : (

I morgon är jag och barnen lediga. Det är påsklov nu men Sebastian ska vara på fritids tis, ons och tors. Har sportlovet i färskt minne då jag trodde jag var snäll som lät honom vara ledig, och han ville inget hellre än att vara med sina kompisar på fritids.
Det känns för övrigt lite konstigt att jag ska jobba på tisdag. Det var länge sen nu! Simon har inte varit på dagis på nästan två veckor!!! Först ledig o sen sjuk! Han kommer nog vara helt slut på tisdag kväll. Jag med förresten, dessutom jobbar jag kvällen. HU.

Lägger upp lite bilder från idag när vi hämtade husvagnen...



Lite fika enligt tradition...







Hurra ,jag har till och med lagt upp bilder!!!
YES........

Ingen lust...

Jag har ingen lust eller ork att blogga hör o häpna...
Jag brukar nästan längta efter att få sätta mig o skriva men jag gör inte det just nu. Jag känner att jag borde lägga upp bilder också för det var verkligen länge sen... Men det känns övermäktigt.
Jag mår mycket bättre så det är inte så att jag inte orkar för att jag är sjuk. ( " Bara" huvudvärk o lite småont o kroppen)

Ska ändå skriva lite om dagen tänkte jag.

Simon tyckte det var dags att gå ut när klockan var ca 10 för det var ju så jäkla fint väder. Han sa så!
Men han ville bada innan så klockan hann bli 11 innan vi kom ut. Då kände jag att jag bara MÅSTE göra vårfint ute.
Så vi åkte o köpte lite fina vårblommor till framsidan. Lägger inte ner alltför mycket pengar nu på de första blommorna eftersom jag vet att jag tröttnar rätt snabbt när de förväxt sig o jag vill köpa sommarblommor. Men lite penseér och påskliljor blev det ändå. Efter blominköpen åkte vi till Maxi o handlade lite. Sedan blev det lunch på Mc D. När vi åkte därifrån kom jag på att Sebastian behöver jeans. -AKUT. Han har väldigt många jeans men ALLA ( utom 2) har trasiga knän. Inte så kul. Så det blev en sväng på backaplan också. Hittade ett par fina på H & M, som vanligt... Vid det laget hade Simon somnat så jag handlade i lugn o ro.
När vi kom hem så fick Simon sova vidare i vagnen så vi kunde gå och hämta Sebastian i skolan.
Innan vi gick hem så köpte vi glass i det underbara vårvädret!
Sedan var det dags för blomsterplantering! Jag skulle vilja satt in kort som sagt men nej det får vara.
Barnen var ute o lekte med grannbarnen när jag vårpyntade framsidan. Fast Simon kunde inte bestämma sig om han ville vara ute eller inne så han sprang lite fram o tillbaka. Vi var ute ända till efter 18 så det blev lite sen middag. Patrik jobbade över o kom hem runt 20.

Oj, det var verkligen en uppradning av dagen. Jaja, nu vet ni vad vi gjort iallafall.

Det blev lite skrivet ändå trots allt!

Vårsol!!!!

Kom tillslut ut i den härliga ljuvliga vårsolen och ve o fasa vad den var STARK!!!! Det stack i ögonen som nålar.
Igår när jag läste bipacksedeln som följde med pencellinet stod det något om överkänslighet mot ljus...
Plus att man skulle akta sig för uv-strålar=SOL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Är det inte lite dråpligt?? Som jag längtat efter vår och SOL????!!!! Och nu kom den o då kan/får jag inte vara ute så mycket som jag vill!!
Jag tror på fullt allvar att någon däruppe ovanför molnen sitter och tittar ner och skrattar åt oss!

Host host host....

Ja, så låter det rätt mycket här i vårat hus nu, och ändå är det bara jag och Simon hemma nu.

Jag mår nästan sämre idag än igår men har inte tagit någon Ipren ännu. Tänkte kolla hur det kändes utan o nu vet jag det = katastrof. I går tänkte jag nästan att jag kunde gått på den utbildningen jag skulle vart på idag. Men det var väl en himla tur att jag inte ringde o sa det!!! Det som är det största problemet just nu är att jag har sån yrsel!??
Värst är det när jag ligger i sängen och vrider på huvudet, då blir jag så yr att jag mår illa... Men även nu när jag är uppe på benen känner jag av det. Har haft det så ett par veckor men nu är det värre än någonsin. Glömde tyvärr att fråga läkaren om det igår...

Solen skiner och det ser helt ljuvligt ut... Skulle vara härligt att komma ut. Kanske liten stund sen med lite Ipren till hjälp.

Simon är hemma med mig idag. Han är förkyld o har lite feber, ganska pigg ändå.

Oj vad det blir mycket sjukdomssnack. Men det händer inte så mycket annat här nu.

Men Sebastian har iallafall gått till skolan idag för första gången på över en vecka! Skönt för honom att leka av sig med sina kompisar! I eftermiddag är det simskola igen, vilket han var måttligt förtjust i. Han tycker han kan det där nu...

Patrik har besikigat( hur stavas det?)  Polon idag! BLANKT papper... Mycket mycket skönt!!!

Nu vill Simon ha lite mat så jag ska laga tidig lunch.

RSS 2.0