Födelsedag & halloweeenhelg : )

Idag är det Patriks födelsedag!!! Han fyller 38!!! ... Shit han är snart 40??!!
Han blev lite firad i morse av oss och fick sina paket på sängen...
Han fick en tröja, en whiskey > Cragganmore och en deo ( deo:n valde barnen : )
I kväll ska vi ha lite mys bara vi i familjen. Sebastian har "bestämt" att vi ska göra egen pizza och mysa. Vi gillar fredagar skarpt!

I morgon kommer min lillebror (som fyller 30 nästa söndag!!! Han har ju snart kommit ikapp mig???) och hans familj. Och Lotta, Micke o Alicia kommer också och firar födelsedag och halloween med oss.
Barnen vill ju såklart klä ut sig och gå ut och "spöka". De har pratat om denna "maskerad" en vecka nu och tycker att det ska bli superkul att klä ut sig.  Vilka barn tycker inte det...??!!!
I går fixade vi pumpan, så nu står den där och lyser i höstmörkret. Även den tycker barnen är superkul. Det har liksom blivit en tradition. När jag var liten firade vi inte detta alls.
Men det är ju lite kul med nya traditioner... Och för barnen är det ju bara en helg då man klär ut sig och tänder pumpa.
 Man behöver inte lägga mer värderingar än så i det tycker jag.
Sedan är det ju hysteriskt kommersiellt. Precis som påsk, jul osv.

Så hoppas ni får en mysig helg : )




Helgen är över : (

Det går ju så sanslöst fort alltså... Ändå ska jag inte klaga eftersom jag är ledig idag också, och dessutom bara jobbar tis och ons denna veckan!

Lördagen den 24 oktober, alltså min födelsedag började toppen!
Mina killar väckte mig med sång och jag fick paket på sängen. Att äta i sängen har aldrig varit min grej så det hoppade vi över....

   Dessa saker fick jag! Toppen!!!! (Mini, minibilder hoppas ni ser vad det föreställer??!) Dolce Gabbana parfym > Light Blue, Madonna cd > Celebration och Camilla Läckbergs senaste bok, Fyrvaktaren.

På lördagen hade vi även städdag i området som sagt. Vid 12-tiden var det dags för fika och då sjöng mina kära grannar för mig och överräckte en fin blomma! Snacka om överraskning!!!
På kvällen blev det en spontan"fest"... Patrik bjöd in lite grannar och det slutade med att vi satt och sjöng Singstar för glatta livet : ) Men alla barnen var med så det blev ganska lugnt och städat o tidigt avslut! Väldigt trevligt...

Under städdagen passade vi på att fixa lite i våran lilla trädgård också. Vi tog ner det övergivna skatboet och upptäckte att skatorna använt crocketmål som "armeringsjärn" till sitt hus!!! SMARTA fåglar!!!



Det är inte våra crocketmål, så någonstans är det någon som blivit av med sina mål : ) De var böjda så de skulle passa deras bo...

På söndagen var det dags att åka till Vara där vi har husvagnen vinterförvarad. Det gick bra att köra dit den även om det var riktigt ruskväder. Jag var tvungen att stanna till på hemvägen (Patrik körde dit o jag hem) för att fota lite höstbilder! Det är ju fantastiskt vad vackert det är på hösten!


Fast färgerna kommer ju inte alls fram på samma sätt på kort : (

När vi kom hem grejade vi lite inne. Barnen sjöng lite singstar...



Simon kom på en briljant idé... Hans leksaksdjur skulle äta äpple! Det blev så här:



Han tryckte helt enkelt in leksaken i äpplet.

Efter middagen på kvällen gick vi ut i mörkret en stund. Det kändes som om söndagen var väldigt lång! Men det var nog bara för att vi ställde tillbaka klockan?! Tänk att en timme kan göra så mycket...


Långledig : )

Jahaja... 

Nu är det äntligen fredag!
Inte för att jag jobbat ihjäl mig denna veckan, har bara varit på jobbet en dag och det var igår 13-20. I onsdags hade vi en sk. heldag men det var inte på jobbet. Det var en trevlig dag som fick en att tänka lite på hur mycket fördomar man egentligen har. Oftast har man ju faktist en hel del fördomar vare sig man är medveten om dom eller inte...

- Har ALLA människor lika värde?  

Känn på det lite.

Genast satte ju snacket igång om pedofiler har något värde. Och jag tänker inte fördjupa mig i det här och nu.
Men det kan få en att börja tänka lite.

I onsdagskväll var jag och några av mina kära kollegor och bowlade och åt en bit mat efter. Det var riktigt, riktigt kul och trevligt! Jag är ganska kass på att bowla men som sagt det är kul ändå! Det blev inte jättesent men jag var ganska seg ändå i går. Tyvärr glömde jag att ta med kameran så det blev inga kort : (
Patrik blev klar tidigare än väntat i Stockholm och kunde därmed ta ett tidigare plan hem. Så vi behövde aldrig "använda" farmor o farfar till barnvakt. Jag kände ju lite stress inför hela dagen som jag trodde skulle bli lite svår att få ihop. Men allt flöt på bra!
Dom på fritids måste ju tro att jag är dum på något sätt. Jag ändrar (förlänger) tiden titt som tätt, men i slutänden kommer jag alltid och hämtar Sebastian tidigare än vad som var sagt från början. Jag HATAR att komma försent och vill gärna vara minst 10 min innan utsatt tid, oavsett till vad alltså. Min kära man är precis tvärtom!!! Han är en tidsoptimist av högsta rang : )

I går beställde jag biljetter till Mora Träsk! Det finns en affisch på Simons dagis om det och han vill gärna gå så vi passar på att göra det tillsammans. Det är den 1/11 klockan 14 inne i Göteborg. Kan nog bli skoj!!!


Idag ska jag städa av lite lätt här hemma så vi slipper tänka på det i helgen... Då ska det ju städas ute i området.
Sedan måste jag till systemet!!! Vi har inte en droppe vin hemma och så kan man ju inte ha det!?? : )

Here we go again... : )

Finn ett fel...!








Just det, rullen is back. Dock utan "spriten" denna gången... Nåväl.

I dag har jag varit ledig och fått några måsten ur världen. 
Nu i kväll har vi försökt fixa och plocka inför morgondagen då allt händer på en gång. Patrik flyger till Stockholm i ottan. Hans plan lyfter kl 06.35. Jag ska på någon sorts heldag mellan 8.30-16.Och ska alltså fixa både mig själv och barnen innan jobb, skola, dagis. Något jag INTE är van vid... Och sedan blir det järnet hem och fixa mat till barnen samtidigt som jag gör mig i ordning för kvällen. Jag ska ut med mina kära kollegor : ) Patrik landar här i göteborg igen klockan 19 och då får han köra järnet hem och "ta över" barnen som då passats av farmor o farfar från klockan 17... Jisses amalia. Jag har förberett så att jag bara värmer pannkakor i morgon till middag. Barnen är nog inte ledsna för det : )

Måste bara säga att jag retar mig så kollosalt på en mamma som har barn i samma simskolegrupp som Simon. Hon har alltid med sig sin stora grabb som ser ut att vara 8 år.Han är med sin mamma medan hans lillasyster badar alltså... Det finns säkert någon vettig förklaring varför han inte är i skolan på måndagar, det lägger jag mig inte i så att säga. Men nu till det som retar mig. Hon håller på med sin flaschiga (vet inte hur man stavar det ordet) telefon KONSTANT under tiden vi väntar på barnen som simmar. Och det betyder att hennes stora kille som är med, inte får kontakt med sin mamma på ca 40 min!!! Hon sitter som uppslukad och pillar med sin telefon. Hon kanske jobbar vad vet jag. Men när killen vill ha kontakt med sin mamma som inte har svarat när han sagt mamma 20 gånger så känns det JOBBIGT. Jag har lust att skaka henne och få henne att vakna!!!! Det är inte så att killen söker uppmärksamhet heeela tiden utan bara då o då. Detta händer alltså VARJE måndag. Jag kan snart inte vara i samma rum som hon.
Nu menar inte jag att man ska släppa allt och sluta och prata med den man pratar med bara för att barnet ska säga något. Det är ju också ganska frustrerande. De får ju lära sig att vänta liksom ,men det finns ju någonting mittemellan??!!!

LEDIG : ))

Jag fullkomligen ÄLSKAR måndagar... Hehehe. I allfall när jag jobbat hela helgen och kan se fram mot tre lediga helger framöver!
Nästa vecka är det höstlov och då jobbar jag bara två dagar, tis och ons. Dessutom har simskolan också lov så vi behöver inte iväg på något på måndagen!
Sebastian ska gå på fritids tis och ons. Simon får gå tis, ons och även torsdagen för då ska de ha pyjamasparty på dagis : )

Jobbarhelgen gick bra som vanligt. Det är som sagt mest jobbigt på fredagen, sen går det av bara farten. Söndag morgon känns det som en baggis för då ser man slutet liksom.
Nu när det började ljusna såg jag att Patrik klippt gräset i helgen. Jag har inte varit hemma när det varit dag/ljust på ett tag ; )

Idag ska vi till simskolan och efter det hämtar vi Sebastian i skolan, 13.20. Om vädret fortsätter att vara regnigt så går vi nog hem direkt och myser. Om det blir fint så kanske vi går till någon rolig lekplats. Egentligen kan man ju gå till en lekplats även om det är regnigt!? Det är ju bara att ta på sig bra kläder. Men jag vet inte om jag känner för att vara en sån friskus idag. Jag känner för att vara inne och kura. Hoppas vädret fortsätter att vara grått o blött : ) Vi får se hur det blir med det.

Förra veckan hämtade jag alla sängkläder från husvagnen Och därmed blev det fullt i tvättstugan! Så idag ska jag fortsätta tvätta så mycket som vi har plats att hänga.Torktumlaren är ej i funktion.Tyvärr.
Och om tvättstugan blev full så är det inget mot vad klädkammaren blir vintertid här hos oss. Då trycks dynor, kuddar, förtält, täcken och diverse husvagns grejor in!!! Men det man inte ser har man inte ont av. Mitt motto här i livet.
Förhoppningsvis ska vi köra husvagnen till Vara för vinterförvaring på söndag. Och innan dess ska vi plocka ur den helt och helst städa ur den ordentligt.

Jahaja, nu har morgonen gått över till förmiddag och jag ska kanske ta och klä på mig och Simon för att slippa stressa iväg till simhallen sen.

Och sist men inte minst: Visst är det fantastiskt att en 3,5 åring vet vad skrolla ner betyder??? : )
Simon satt och spelade Drakens Värld på Bolibompasajten och behövde lite hjälp. Jag bad honom då skrolla ned och sagt o gjort... Han visste vad det betydde!!!!

Jobbarhelgen står för dörren : (

Så var det dags igen... Att jobba helg. Jag har bara varit ledig en helg så det känns faktiskt lite extra tungt nu. Jag brukar ju vara ledig minst två helger innan det är dags igen. Men jag vill/kan inte jobba helgen den 24-25/10. Dels fyller jag år och sedan är det städdag här i området. Inte så schysst att låta Patrik genomföra det själv med barnen och dessutom fika för längan!

Så nu har Simon och jag haft mysmorgon... Han har sett lite bolimbompa och har även sett lite på Lolly Lacelbil= Rorry Racerbil : ) Och nu är det Björnbröder... Dock har han använt sina favorit ord: MEN MAMMA liiite för mycket för att denna morgon ska kvalificera sig som supermysig. Vi upplever att lilleman i detta huset inte riktigt varit sig själv de senaste dagarna. När jag frågade på dagis upplevde de samma sak... Vi kan inte riktigt sätta fingret på vad det är!!?? Men han är lite känsligare och gnälligare än vanligt. Har trott att han är på väg att bli sjuk, men än så länge har inget hänt. Och vi hoppas ju såklart att så inte är fallet utan att det bara är någon fas han ska igenom, som det så fint heter.
Nu äter Simon sin tredje "frukost"... Han gör ofta så när vi är hemma på morgonen. Först äter han sin välling, sedan någon frukt och nu äter han fil med kanel o banan... Tungan är inte helt bra ännu. Han försökte äta ketchup i går men det gick inte.Det var för starkt. Det kan ju vara en orsak till att han är lite sur, har man ont så är ju humöret inte på topp direkt.

Vilket ruskväder det är nu. Eller jag menar MYSVÄDER!!!! Jag hade gärna varit ledig och kurat inne med familjen hela helgen...Tänt en massa ljus och ätit o druckit gott. Men men, nu biter vi ihop och myser till det på jobbet istället. Ska nog tända ljus på jobbet så de gamla också får känna av lite höstmys : )

I går på eftermiddagen hade jag för avsikt att baka bullar! Men barnen var inte jättesugna på det, och då föll hela grejen. Jag hade tänkt att vi skulle göra det tillsammans. Det slutade med att jag gjorde en kladdkaka istället. Den mumsade vi på till efterrätt! En sockerkick lagom till läggdags...Men det gick bra ändå. De somnade gott vid 20 tiden precis som vanligt.

Nu måste jag hoppa in i duschen så vi kommer iväg till dagis till 10.30.

Så nu säger jag Trevlig helg!!! Hörs nästa vecka....








Fjortondeoktobertjugohundranio...

Idag har jag varit ledig tillsammans med Simon. Vi hämtade Sebastian klockan 13.20 när hans skoldag var slut.

Förmiddagen gick extremt fort. Tanken var att jag o lilleman skulle gå ut en sväng efter frukost, men det sa bara svisch så var det dags för lunch. Jag hann dock med en hel del ändå pga att internet låg nere : )
Annars blir det lätt så att man (jag) sitter vid datorn liiite för länge med kaffekoppen i handen där efter frukost....
Jag hann: byta gardiner i Simons rum, sy (fålla) en gardin, stryka undan, diska undan, tvätta 2 maskiner,
hänga dessa. Och annat plock som man alltid gör.... 

Och ibland blir jag sååå förundrad!!??


FINN ETT (TVÅ) FEL!!!!!!!!
Och jag pratar INTE om damm eller andra fläckar....

Nej, jag menar ju såklart toarullen och nytt för veckan: handdesinfektionen som har gjort toarullen sällskap!
Hur kan det vara att det kan stå så dag efter dag utan att någon, inklusive jag inte tar upp det!??
Hoppas det är fler än vi som har det så med saker som blir stående på fel plats dag efter dag... ( Snälla!!! )

I morgon SKA jag plocka undan det. Promise. FAST det inte var jag som ställde dit det... Hehehe.

Nåväl... Efter vi hämtat Sebastian hade vi lekplatssafari! Vi besökte massor av lekplatser och åt lite mellanmål ute i kölden. Det var jättemysigt ända till den sista lekplatsen. Där fanns det en snurrgrej som barnen ville att jag skulle sätta fart på, om o om igen.De skrattade och tyckte det var såå kul att "åka karusell". Efter det mådde Simon riktigt illa och var på väg att spy!!! Han satt tyst hela vägen hem och när vi kom innanför dörren började han ulka över toan. Stackarn...
Han mådde bättre efter någon halvtimme.
Däremot har han bitit sig illa i tungan så han vill inte äta. Han lever på knäckebröd, majs, fil med havrefras o banan. Hoppas det snart läker för det är jobbigt att han "strular" vid varje måltid. Hade en släng av såndär ångest- känsla jag hade varje gång Sebastian skulle äta när han var liten. STRUL STRUL VARJE VARJE måltid ända till han var... hmmm det har jag förträngt, men kanske 3.5 år??!

Nu ska jag koncentrera mig på Bonde söker fru... Vissa verkar vara lite tafatta, minst sagt!!!


Fest : )

Ja, igår var vi alltså på fest hos ett par kompisar! Och vi hade grymt skoj!!!! Anledningen till att de drog ihop till denna festen var att de flyttat till ett hus och ville bjuda alla som hjälp dom med något i samband med flytten.
Våra kära grannar vägg i vägg var också bjudna då de också är kompisar med Anders & Pernilla (festfixarna).
Så vi gick dit o hem gemensamt. En nätt liten promenad på ca 10 min... Det var väldigt lagom när vi gick hem i natt klockan 02 ca.

SKÅÅÅÅL !!!!!!!!!!!

Innan fotbollsmatchen började stod vi upp och sjöng nationalsången. Vissa går in för det där stenhårt ; ) Sedan när väl matchen börjat såg det ut så här i tv-rummet:


Jag har inte förstått tjusníngen med fotboll...

Lite senare på kvällen:


Lite breakdance!!!! Martin in action....

Det kändes som om vi var 18 och var på fest : ) Härligt att få återuppleva den känslan, hahahahaa! Men alla var över 30 och hade minst två barn!!! KUL GÄNG!!!

Ja, det var en jätte, jättetrevlig kväll och det har liksom kännts i kroppen och framför allt huvudet idag! Vi vaknade vid 08 i morse???!
Vi gick ju och la oss vid 02.30? Varför kan man (jag,vi) aldrig sova när man väl har chansen??? Jag lyckades somna om igen men Patrik gick upp och kom igång. Vid 9.30 tyckte han det var dags att äta frukost. Så jag lyckades få ner lite kaffe o en smörgås, men gick faktiskt upp o lade mig igen. Vid 11.30 tiden hämtade vi barnen och åkte och åt lunch på Mc Donalds, perfekt "bakfyllemat" : )
Vi åkte en sväng till Hornbach o kollade på tapeter till Sebastians rum. Vi ska väl ta tag i hans rum såsmåningom... Vi kollade även på akvarier. Sebastian vill väldigt, väldig gärna ha ett och jag kan faktiskt tänka mig att ha ett men Patrik vill helst inte. Men jag tycker det är så fint o rogivande...
Vi var även på Zoo på Backaplan och kollade på djur. Där finns det världens sötaste kaniner som har värsta frillan! Vet inte vad den sorten heter, men de har liksom lugg fram mellan öronen! Ser helt underbara ut!
Simon somnade i bilen hem och vi fick inte liv i honom förren 16.30!!! Så han är fortfarande vaken däruppe, men ligger och försöker somna. Sebastian somnade nog på tre röda för han var trött nu på kvällen.

Nu ska jag slötitta lite på tv:n innan jag går o lägger mig....



Istället för att sova...

Så sätter jag  mig här och bloggar istället!

Jag kände att jag var på väg att "domna" bort när jag satt och tittade på Idol. Jag vill inte somna än, så jag var tvungen att göra något... Då kom jag på att det var ju ett tag sedan jag bloggade!!!

Veckan har sniglat sig fram och jag trodde ett tag att den ALDRIG skulle ta slut!?


Men nu är det äntligen fredag och vi har haft en riktig myskväll... Patrik kom hem vid 16 (!!!!). Vi har lagat egen pizza och mumsat godis. Men barnen åt hellre melon!!! Mycket, mycket bra!!! De åt kanske 5-6 bitar godis var bara. Annars brukar vi hålla oss till popcorn på fredagar och ta fram godis först på lördagen. Men Patrik och jag ska på fest i morgon och barnen ska till sin farmor o farfar... Då ville vi mysa till det lite extra nu i kväll : )

De gick och lade sig i vanlig tid runt 20. Simon höll på att somna på soffan vid 17.45 ca och jag tänkte låta honom knoppa in för kvällen men storebror kom ner från sitt rum då så han vaknade till igen och började mumsa melon!
Simon orkade inte vänta på att pizzan skulle bli klar så han "beställde" korv med bröd som han mumsade i sig vid 17 tiden... Han åt ett helt äpple, en rå korv, en korv med bröd, MASSOR av melon och lite godis. Så hans mage stod rakt ut när han lade sig! Hihihi : )

Barnen har hittat sina tomtepyjamasar och älskar att sova i dom... Jag hittade tyvärr bara en tomteluva som Simon la beslag på och den fick vara på hela natten!!!
(Läpparna är insmorda med salva då han är knallröd på överläppen efter att ha slickat sig runt munnen när han varit ute....)
Nu sover Sebastian och Simon i Simons rum båda två. Sebastian uppe i loftsängen och Simon på madrass under. Simon kommer in till oss på natten medan Sebastian gott sover vidare... Det är ok att Simon kommer in till oss, han somnar om DIREKT igen!!!
Nu har Patrik somnat. Han jobbade till lååångt in på natten så jag förstår honom fullt ut... Fattar dock inte varför hans chef inte ifrågasatte vad han gjorde på jobbet klockan 8 i morse då hon tydligen visste att han jobbade i natt??
Han var ombedd att vara tillgänglig eftersom de gjorde någonting på Tamro i Umeå som endast kunde göras när produktionen stod stilla. Dvs nattetid. Så är det ibland och jag var glad att han inte behövde åka till Umeå som det var snack om först.
Nu ska jag lägga mig till rätta här på soffan och domna bort, äntligen!!!!
Ha en bra helg på er!!!!

Tiden går....

Och fort dessutom!!!!

Idag har jag varit hos Abbe igen! Hurra hurra!!!  Jag var ute och gick med honom i vagnen så hans fina mamma kunde ta igen sig lite. Jag gick o njöt av att vara pigg ( ??? ) och gå med en 6 veckors bebis i vagn. Det har jag aldrig upplevt förut : )
Så jag hann tänka endel när jag gick omkring där vid vattnet i det sköna höstvädret. På hur det var att få barn nr 2 och hur jobbigt det var att ALDRIG få sova!!! Så jag vet vad de genomgår fast ändå inte eftersom alla barn är olika på sitt sätt och för att man glömmer ju så fort hur det var (tack o lov!!!) Simon var ganska hopplös när det gällde sömnen både dag o natt... Men NU är det ju inga som helst problem liksom!!!
Simon och jag satt och hade ett härligt samtal om allt möjligt vid middagsbordet i kväll. Nyss var han ju en liten skrikig bebis som ALDRIG sov!?? Så tiden går verkligen superfort!!!!! På gott och ont...

Sebastian har följt med en klasskompis hem direkt fån skolan idag och Patrik passade på att jobba över. Simon fick välja middagsmat och det blev potatismos, fiskpinnar och lite broccoli till det. Han åt som en häst : )

Jag har ju precis upptäckt Tradera som vissa vet. Auktion på ALLT möjligt där man lägger bud på det man vill ha och sätter in pengar på säljarens konto och sedan får man varorna hemskickade. Jag har redan hunnit köpa en del saker och jag har varit supernöjd med det jag "ropat hem"!
Jag var lite skeptisk till en Reima overall till Simon som jag lade högsta budet på. Men den visade sig vara jättefin och passar perfekt!!!! Bilderna på overallen på nätet var dåliga så det blev en glad överraskning!

Sedan måste jag bara få skriva en sak som retar mig något så in i h-vete rent ut sagt!!!
Och det är alla respektlösa människor som slår upp sina bildörrar i andras bilar!!!! På senaste tiden har jag fått MASSOR av dörruppslag i min bil. Om nu folk inte är rädda om sina bilar så kan de väl ändå respektera andras egendom!!!????? Och det är inte "bara" lite skrap i lacken utan riktiga bucklor som har uppstått!? Fyf-n vad tråkigt det ser ut!!! Så det så.

Just nu sitter vi och tittar på Pippi Långstrump på de sju haven.

Simon har upptäckt tjusningen med Pippi !!!!
Han har sett den tre gånger på två dagar!!! Men nu vill han spela lite Bolibompa på datorn innan läggdags : )
Dags för mig att släppa datorn lite. Jag ska plocka lite med tvätten....

"Förlossningen" gick bra!

Ja, alltså min jobbarhelg som jag liknade vid en förlossning i ett inlägg... Och till skillnad mot en förlossning så gick jobbarhelgen snabbt o smärtfritt!!! Kanske inte är så bra liknelse ändå??! Tyvärr är jag bara ledig EN helg nu och sen ska jag jobba igen : ( ALLT för att slippa jobba när jag fyller år och då vi dessutom har städdag här i området!

I helgen är vi bjudna på fest! Barnen ska vara hos farmor och farfar och sova kvar natten mellan lör-sön.
Våra grannar vägg i vägg ska också på den festen då vi har gemensamma kompisar. Så vi kanske kan få till en riktig förfest här : ) Hahahaha, men om jag ska vara helt ärlig så blir det väl så att man lägger sig att sova middag innan istället. Allt för att orka vara uppe sent, småbarnsföräldrar som vi är...

 Nu sitter vi här åter igen jag och Simon och har mysmorgon...
Han ser på Svamp o fika=Svampbob fyrkant : )  och knaprar på en knäckemacka i soffan. Jag får nog dammsuga sen.

Idag ska Simon ha klädsim i sin simskola! Hjälp hur ska det gå??! Han som är mer under än över vatten UTAN tunga kläder på...



Tydligen ska det helst INTE vara bomullskläder och UTAN sköljmedel... Hmm, måste ju erkänna att vi inte har så mycket kläder i något annat än bomull och som dessutom är tvättade med sköljmedel! Det blir nog bra ändå.
När Sebastian hade klädsim så fanns det inga sådana restriktioner. Men de tänker nog på vattnets kvalité efteråt.

Efter simskolan ska vi hämta Sebastian. Men mellan simskola och till Seb slutar har vi lite tid över så jag hoppas vi hinner gå till biblioteket. Vi behöver lite nya böcker att läsa.
Sebastian och Simon har börjat leka så otroligt bra tillsammans! Det är helt uuunderbart! De är riktigt, riktigt goda vänner och VILL verkligen leka tillsammns. De vill även sova tillsammans... Så funderar på att skaffa en 120 säng och låta dom sova ihop. I såfall gör vi ett sovrum och ett "lekrum". Men vi vet inte riktigt hur vi ska lösa det på bästa sätt ännu. Vi får fundera ett ta till.

Det är skönt när barnen blir större och mera självständiga. Men sen jag var hos min bror och hans fina familji onsdags så har jag abstinens efter deras underbara bebis Abbe!!! Jag riktigt längtar efter honom...
Jag trodde att jag ALDRIG skulle känna bebissug igen!!???? Men det går ju an att låna och slippa vaknätter och allt annat jobbigt!!!

 Självklart längtar jag ju efter storebror Elton också. Jag önskar att vi bodde grannar.  
ELTON MYRBÄCK!!!!

När Elton och Simon var bebisar ( de är jämngamla) så var det så hektiskt med allt... Mamma var svårt sjuk och bodde på Gotland så det kändes som om man inte räckte till varken här hemma eller hos mamma. Sedan när mamma dog så blev ju allt kaos och det var svårt att njuta av bebistiden tyvärr.

Nu ska jag ringa min kära far.... Det var alldeles för länge sedan jag pratade med honom!!!

Hoppas nu får en underbar dag!


Lite bättre....

I går var nog botten nådd ( förhoppningsvis) vad det gäller trötthet. För idag känns det bra mycket bättre!!!
Till råga på allt så har jag druckit kaffe nu på kvällen för att orka vara vaken till åtminstone 21.30...

Idag har jag varit hemma och städat och plockat lite. Tvättkorgen är tom och kylskåpet är fyllt. Nu skulle man bara varit ledig i helgen också så hade allt varit perfekt : )

Jag stack i väg och handlade igår kväll. Inte för att vi hade jätte behov av något speciellt utan mest för att JAG behövde komma ifrån lite mitt i all trötthet. Och jag kom hem 700 kr fattigare så det var tydligen en del som jag ansåg att vi ändå behövde ; ) Färdiga pannkakor som jag hittade i frysdisken kom jag hem med! Det har jag ALDRIG köpt förut!!! Skyller på trötthet där med. Sebastian har varit på utflykt med skolan idag och ville ha pannkakor med sig som matsäck. Och eftersom mamman i denna familjen inte hade någon ork att stå o steka sådana på kvällen innan fick det bli frysta. Pappan i denna familjen hade nog också köpt pannkkor om han varit o handlat om vi säger så.

Sen undrar jag lite smått om det spökar här....

Vi har haft två lampor som har slutat funka. En inne över köksbänken och en ute i utebelysningen. Patrik fixade o trixade med den som gett sig inne men inget hjälpte. Inte ens att byta lampa!!!! Den var och förblev död så att säga. Den ute har vi inte försökt fixa, utan mest bara suckat över att den redan slutat funka. Vi har bytt till lågenergi lampor och de kostar 80 kr (!!!) styck. Vi har 5 stycken sådana....
MEN!!! Nu i kväll så lyser BÅDA???!!! Helt plötsligt så funkar de...
Sedan var det en annan sak som var konstig idag också.
Jag lade en del saker på köksbordet, rättare sagt MITT PÅ köksbordet idag. Sedan gick jag upp o dammsög och när jag kom ner igen så låg de sakerna på golvet!!??? Det finns inte en chans att de kunnat ramla ner därifrån av sig själva. Hmmm.

Har vi haft besök månne....?


RSS 2.0