Är hemma idag...

Ja, så fick det bli.
Simon vaknade ca 23.30 igår kväll och var ledsen och hade svårt att somna igen. Vi fick inte ur honom om han hade ont någonstans men han var rejält tät i näsan. Vi gissade oss till att det var halsen som spökade också. Han var inte speciellt varm men vi gav ändå Ipren. Tillslut kom han iallafall till ro igen, men har sovit lite oroligt på natten. Däremot sov han ända till 7.30 i morse, vilket är länge för att vara Simon!
Han hade kanske kunnat gå till dagis, men det känns ändå bra att ha honom hemma för att se åt vilket håll det går. Han är relativt pigg och alert än så länge...
Vi märkte redan igår kväll att han inte var på topp för han var otroligt trött. Men det kan man ju såklart vara efter en dag på dagis!

Idag ska Sebastian gå med en klasskompis hem efter skolan, så jag och Simon får roa oss själva hela långa dagen. Patrik hämtar Sebastian efter han slutat jobbet.
Vi ska nog försöka ta oss ute en sväng sen. Det är strålande fint väder dock väldigt kallt : (
I morse var det 10 minus!! Nu längtar vi efter detta:

    

  

Ja, i sommar blir det nog Gotland... Vi längtar alla jättemycket dit.
Men vi vet inte om vi drar med husvagnen faktiskt. Vi får se. I och med att vi ska iväg på semester i december också så får vi försöka hålla nere kostnaden på sommarsemestern.

Nu har vi fixat så att Sebastian får ha sitt kalas den 20 mars istället för på lördag. Det krockade ju med ett annat kalas... Så han ska alltså gå på kalas på lördag när han fyller år. Fast det är inte förren på kvällen så på dagen blir det nog ganska lugnt.
På söndag bjuder vi släkten på lite tårta och kaffe = )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0