Helgen är över : (

Det blev ingen kristen camping i Halmstad i helgen. Våra kompisar fick problem med sin husvagn så de skulle hyra stuga istället... Och det visade sig vara svårare det. Det var fullt på många campingar! Och den campingen vi hade siktat in oss på (den kristna) var bokad av ett gäng Anonyma Alkoholister : )
Så de = Micke,Lotta o Alicia fick hyra en uppställd husvagn istället, och vi hamnade i Haverdal. Den campingen var vi på förra året på midsommar. Fin o mysig! Och sen är både Patrik o jag helt sålda på Halmstad! Där skulle vi kunna tänka oss bo, verkligen... Fina stränder och lagom stor stad, fattar inte varför vi bor här ; )?? ( Skojar bara, vi trivs här såklart!)

I fredags när vi åkte blåste det ju som sjutton! Vi tog det lugnt ner till Halmstad för att inte välta, el. nåt... Vi kom ner runt 19-tiden och brassade tacos direkt. Simon sov middag mellan 16.30-18.45! Men efter vi ätit så var barnen jättetrötta så de gick o lade sig runt 21 trots Simons sena middagssömn. Micke, Lotta och Alicia (jämngammal med Seb) gjorde sig hemmastadda i "sin" husvagn. När barnen somnat gick vi till "deras" förtält och satt o pratade o drack lite vin... Supermysigt att sitta i ett förtält när vinden viner utanför. Vi hade med oss vår gasolvärmare så det var varmt och gott!

På lördagen åkte Micke o Patrik på försvarets uppvisning av de verse grejer (?).
Lotta, jag och barnen gick ner till stranden på förmiddagen och efter lunch (o fika) åkte vi till Maxi o inhandlade lite mat till kvällens grillning...



I väntan på grillning!



Sebastian o Alicia á 2009



Sebastian o Alicia á 2002 : ) Hi hi hi!!!

På söndagen begav vi oss ut på svampjakt...

          (Klickbara bilder)

Men svampen lyste med sin frånvaro, vi hittade lite annat smått och gott dock!

På väg hem mot Göteborg åkte vi till en gokartbana så Seb fick köra lite...



Han tycker det är jättekul nu, men han kör lugnt o försiktigt!


Kommentarer
Postat av: David

Ser härligt ut! Inte en regndroppe i sikte heller?! Blir nästan sugen på att campa... eller va, vad säger jag ;)

2009-09-08 @ 11:19:17
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: Linda

Det ÄR härligt att campa!!!! Total avkoppling!!! Mycket, mycket nice : )

2009-09-08 @ 14:51:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0