Härliga lördag : )

Vi har inga direkta planer idag och det är uuunderbart... Vi har dock kommit fram till att vi ska åka till leksaksaffären och inhandla present till kusin Christian som fyllde iår igår och som ska ha vuxenkalas i kväll klockan 19 (!) ( så blir det när handboll blir en livsstil..., matchen slutar 19 tror jag) och barnkalas i morgon.

Sedan har jag försökt övertala Patrik att rusta upp Simons cykel. Han har ju sin "springcykel" men vill gärna ha en med trampor på också. Och då får det ju självklart bli med stödhjul, vilket Patrik tycker är ett fördärv. Men sista ordet är inte sagt om det så det återstår att se vem som "segrar" ; ) Men ett besök på Biltema ska vi försöka få till och köpa nya fina stödhjul och någon sorts färg som kan trolla bort rosten på cykeln.

Idag har Sebstian tränat på sin läsläxa för första gången... Han kämpar på och är jätteduktig! Så nu är vi uppe i två läxor/vecka... Och gympa på onsdagar och Simon har sin simskola på måndagar. Det blir endel att hålla reda på om man tänker efter. Sedan måste vi komma ihåg att kolla kontaktboken varje dag i fall fröken skrivit något till oss i den. Vi kan även skriva i den till henne... tacka vet jag dagis där man har direktkontakt med fröknarna varje dag : ) Skolvärlden är annorlunda, minst sagt.

Nu är klockan 10.30 och det kanske börjar bli dags att klä på barnen. En nätt liten kamp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0