Mysmorgon...

Barnen vaknade kl 06.30 idag och då kom Sebastians present väl till pass! Hans dvd och husvagnstvn som vi flyttade in på hans rum igår. Vi har haft den på vårat rum ett tag, men ser nästan aldrig på tv där inne.
Så på med en film till honom och Simon såg film nere med lite morgonvälling så kunde vi snusa en stund till. Så vi gick upp vid 8 tiden, det är lite mera lagom!
Det är mysigt att äta frukost ihop hela familjen...
Vi kom på att idén med att ge Sebastian en dvd var en present till oss lika mycket! Annars är det alltid tjafs om vilken film de ska se.Simon ser ju gärna samma film om och om igen...Så nu hoppas vi att det blir lugnare på den fronten.

Idag kommer våra kompisar hit o ska fira Sebastian ( och umgås med oss såklart). Alicia, deras flicka och Sebatian är ju tillsammans säger dom. Det är ABSOLUT inget som vi någonsin har prackat på dom!!!
Men jag var tvungen att ringa och förvarna dom om att Sebastian är ganska rejält förkyld. Hans näsa rinner konstant., stackarn. Han är helt röd under näsan nu. Men de ville komma ändå som tur var!!! KUL!

Annars blir det en lugn hemmadag. Jag ska förbereda maten till kvällen och så tvättar vi lite. Patrik installerar någon dator och barnen leker med Indiana Jones grejerna som Sebastian fick. Vilken idyll va...? Ha ha..
 
Vi hade satt in en grattisannons  i Göteborgs Posten på Sebastian igår, o den såg väldigt konstig ut för åäö fattades! 




Så här såg den ut idag. Perfekt! Och vad jag kan se var den inne två gånger idag... Men det spelar ju ingen roll .
Nu ska jag medla mellan barnen.. Suck, så mycket för den idyllen... Ha ha


Kommentarer
Postat av: sys-i

Jätte fin Grattis annons. <3

2009-03-09 @ 14:48:45
Postat av: sys-i

jätte fin grattis annons.. <3

2009-03-09 @ 14:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0