Hunnit mycket!

För att vara hemma o va sjuk har jag hunnit väldigt mycket idag.
Nu måste jag bara förtydliga en sak...
Jag känner fortfarande av magen o är lätt illamående konstant men är ändå såpass ok att jag kan vara igång (hade nog med handen på hjärtat kunnat jobba idag). MEN nu har jag inte varit på jobbet, men i morgon då ska jag jobba minsann 6.45-14!!! Medicinen jag köpte var/är ju kanon! Jag ska äta en kapsel om dagen i 14 dagar så hoppas jag att jag slipper såna här attacker mera.

Idag har jag ju som jag skrev om tidigare varit och handlat. Sedan satte jag i gång att städa av lite här hemma. Vår tvättstuga fick sig en extra omgång. Sedan har jag plockat med ren tvätt, ätit lunch och sist men inte minst så har jag:
BESTÄLLT EN RESA TILL GOTLAND!!! Det var inte alls planerat. Endel spontanshoppar barnvagnar : ) medans jag spontan shoppar resor... Ha ha. Så nu bär det av till ön den 25/3 och vi åker hem den 30/3.
Våran Sälen resa v.13 blev av olika anledningar inte av i år...Synd. Men nu gör vi en vårresa (förhoppningsvis VÅR) till Gotland. Hoppas att blåsipporna kommit då! Det kryllar ju av det på Gotland.




Nu stundar en intensiv eftermiddag... Hämta Sebastian o gå till simskola, när Seb simmar hämtar jag Simon och sen går vi o hämtar en färdigsimmad Seb. Och sen hem o laga middag.
Patrik ska nog greja lite på Sebastians rum idag, en förberedelse inför en födelsedagspresent... Kan ni gissa vad?
Jag återkommer om vad det är...

Idag fick jag mina misstankar bekräftade. Grannen snett mittemot oss ska sälja. Det var en mäklare här o fotade huset idag. Spännande....

Sebastian har bestämmt vad han vill ha för mat på fredag när han fyller o det blev kräftor o räkor! Helst kräftskiva men det blir nog bara vi familjen som smaskar i oss det denna gången...

 Mumsfillibabba....

Nu ska jag straxt gå!

Må så gott!!!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Man kan aldrig få för många barnvagnar! ;)

Vad härligt att åka till Gotland! Hoppas ni får en bra resa.

Och jo, vi hör att Partik är i full gång i Sebastians rum just nu :)) Låter som att det är "total makeover" pågång ;)

2009-03-04 @ 19:31:18
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: Julia

FY FARAO VAD KUL !!!!!! vad roligt att ni kommer, längtar mycket nu! åh, vi ses snart :) pusss

2009-03-05 @ 20:00:05
URL: http://juliaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0