Tisdag...

Idag har jag och barnen varit i Sisjön och köpt en gasolflaska. Vi har redan en men behöver en till gasolvärmaren som vi brukar ha i förtältet. Och med den senaste väderprognosen inför midsommar så kan det behövas! Vad jag förstår så ska det bli typiskt midsommarväder med regnskurar och lite uppehåll omvartannat... : ( Patriks pappa o mamma frågade om vi hade kollat den senste prognosen o undrade om vi fortfarande skulle iväg... Men det ska nog till mera extremt väder är så för att stoppa oss från att åka ut. Typ orkan, eller tornado osv... ; ))
Det är gott och ha gasolvärmaren i förtältet då det annars blir råkallt och fuktigt frammåt kvällen.
Patriks föräldrar ska också komma till oss på midsommar. Vi åker till Mariestad på torsdag morgon. Micke o Lotta med tre barn möter vi upp i Trollhättan som det ser ut nu. De har också husvagn och vi ska försöka få platser bredvid varandra. Hoppas hoppas hoppas att det finns platser kvar till våra två husvagnsekipage...!!!!

Nu återstår en hel del packning och att försöka få bukt med de ovälkomna gästerna i husvagnen... Svartmyror!!! BLÄ.
Men de kommer nog att försvinna när vi dödar dom med våra bara händer och sprayar med rengöringsmedel!!! Vi har väl råkat ställa husvagnen på en myrstig eller nåt.

Måste bara säga att Simon är jätteduktig utan napp!!! I går nämnde han inte det en enda gång! Idag ville han ha en när han vaknade men köper det direkt när mnan påminner honom om att han slutat. Det "jobbigaste" är att åka bil med honom... Inte för att han gnäller utan för att han PRATAR KONSTANT!!!!!! He he he...

Packa var det ja...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0