Ett litet livstecken ; )

Hej alla glada!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev... Livet går sin gilla gång här i husvagnen. Vi njuter i fulla drag även om vädret är lite sådär.
Just nu är vi i Gamleby, 2 mil norr om Västervik. Och campingen i sig är väl lite sådär men platsen vi har PÅ campingen är jättebra. Vi står precis vid vattnet så Sebastian kan gå ner och fiska när han vill. Och han har fått en LITEN gädda och två aborrar!!! En superfiskare alltså!!! Gäddan försökte han släppa tillbaka, men den klarade sig inte så den blev grillad dagen efter och det var gott! Sebastian smaskade dock i sig det mesta men en liten mumsbit fick vi allt. Aborrarna han fick i dag ska bli grillade i morgon tänkte vi.

Annars är det lata dagar med sena kvällar och även sena morgnar ( heter det så??) Barnen kommer i säng runt 22 allt som oftast och vi går upp runt 9... Precis som det ska vara på semestern ; ) I går kväll kom barnen dock i säng vid 21 för vi ville se en film som vi hyrt. Men de hade lite svårt att komma till ro så "tidigt". De är pigga och glada på kvällen och oftast är vi ute till sena kvällen så då springer ju gärna iväg.

På onsdag ska vi åka vidare  och som det ser ut nu så åker vi till Kumla som ligger utanför Örebro. Vi har inte bokat någon plats så vi får se hur det blir...

Jag hade tänkt att lägga in lite bilder också men det får bli en annan gång då jag känner att det blev lite sent nu...

Hoppas ni också har en underbar sommar!!!!?


Kommentarer
Postat av: Jenny

Låter mysigt med husvagn. Här regnar det idag så vi funderar som bäst på vad vi ska hitta på.

2009-07-21 @ 11:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0