Detta är livet... : )

Godmorgon!

Herreguuuud va mysigt detta är! Ni kan aldrig ana... Vädret gör ju såklart sitt också, strålande sol när man drar upp rullgardinen i husvagnen!

I går efter frukost satte vi upp förtältet så nu har vi ganska stor yta att röra oss på. Med en gasolvärmare i tältet så är det varmt och gott både på morgonen och lite senare på kvällen. På kvällarna tänder vi våran fotogenlampa och massa värmeljus så det är riktigt gött och mysigt därute!
Tyvärr hade vi glömt en viktig sak hemma... Kappan som man sätter på husvagnen som skyddar så det inte blåser kall luft under husvagnen och in i förtältet. Om vi inte hade den så var det ingen idé att ha gasolvärmare då hade vi eldat för kråkorna så att säga...
Så det var bara att åka hem efter den. Jag åkte igår efter lunch, lagom så Simon kunde sova middag i bilen. Det är ca 7 mil enkel resa men det var det värt!
När vi kommit tillbaka tog vi en cykeltur nere vid havet. Varbergs kurort ligger precis här så det är mycket fina vandrings/cykelstigar här omkring! Barnen klättrade lite på klipporna och jag stod med andan i halsen och Patrik försökte lugna mig och skrattde gott när jag klättrade : ))
När vi kom tillbaka till husvagnen fixade vi lite tacos. Efter maten ville barnen leka på lekplaten som vi har precis bakom husvagnen så vi ser barnen rätt bra när de leker där. Skönt att inte behöva hänga där hela tiden. Vi kan vara här "hemma" o de klarar att hitta tillbaka hit själva. Perfekt!!!

Idag ska vi på picknick, det har barnen bestämt... Och det gör vi gärna! Men det får nog bli efter påsklunchen. De har redan sett ut ett ställe. Får se om vi hittar tillbaka dit idag.

Just nu ligger killarna kvar i sängen och tittar på tv. Jag ska snart greja lite frukost. Ska bara vänta så att värmaren gjort sitt i förtältet. Simon har fått sin morgonvälling så det är ingen större brådska. Annars är det han som styr mattiderna här. Han äter konstant känns det som. Inte så mycket åt gången men ofta... Det har han förresten gjort sen han föddes, ätit varannan timme : (. Nåväl, ett angenämt problem...Iallafall nu. INTE när han var liten.

NU är det frukost time...
Må så himla gott, det gör verkligen jag...

Kommentarer
Postat av: Irene

Hej!

Vad mysigt ni verkar ha det. Hoppas ni får en fortsatt underbar påskhelg:) Kramar

2009-04-11 @ 15:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0