2 uppe 2 ligger...

Hejsan!

Nu sitter jag o Simon och tittar på barnkanalen och Sebastian och Patrik sover ännu!!! Klockan är 9.10!!! Att Seb fortfarande sover är ett smärre under!!? Men det är skönt för honom att få sova ut ordentligt. Det är ju inte så ofta han gör det...

Vi har väldigt många kanaler här i husvagnen!??? O Patrik kan inte förstå varför. Vi har typ alla kanaler utom filmkanalerna!
Men det är ju bara att tacka o ta emot. På kvällarna har barnen tittat på Disney channel. Mycket bra eftersom vårat playstation 3 som vi har som dvd-spelare inte riktigt vill funka denna gången.

Igår efter frukost tog vi en cykleltur längs med havet, på strandpromenaden. Vi cyklade ända in till Varberg, ca 3 km en väg! Där köpte vi glass och myste i solen. Det blåste tyvärr lite här vid kusten igår så det var lite motvind hem. Sebastian sa att han aldrig mera skulle cykla... Han blev lite trött där på slutet.
När vi kom tillbaka till husvagnen lagade vi lite påsklunch. Blä... Jag är inte så förtjust i sån där mat. Samma på jul, midsommar o påsk. Hur kul är det??! På eftermiddagen hade vi picknick i skogen. Barnen gick på myrjakt. De hittade även huset där påskharen bor. Ett vattentorn, eller egentligen två vattentorn som står bredvid varandra. O där sa de att påskharen bor... Härligt med fantasi!!!

På kvällen grillade vi och det var däremot mycket gott!

Idag har vi inga planer. Vi lovade att vi skulle gå ner till stranden idag om det inte blåser för mycket. För i går friskade det i som sagt.

Vill inte att denna helgen ska ta slut... Men i morgon bär det av hemmåt igen. Till städ, tvätt o jobb. Suck.

Hejsvejs...

Kommentarer
Postat av: emelie

Vad mysigt ni verkar ha det :)

2009-04-12 @ 16:29:28
URL: http://emelienina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0